Şimdi Ara

Anakart ve ekran Kartı değiştirme yada cf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merahaba arkadaşlar bendeki kasadakı donanımlar şöle
    işlemci:intel pentium d cpu 3.00ghz
    ana kart :gigabyte ga-945-pl-s3
    ekran kartı ati sppir x1950gt
    Ram:2gb+1gb
    Hdd:160 sabit
    500 external

düşüncem şüdür ekran kartının aynısından 1 tane daha alıp cf yaparak kullanmak bu durumda ana kartı değişmem gerek
    yada ana kart değiştirmeden ekran kartı en yuksek anakartın destekledıgı bır model almak

aslında amacım ufak ufak pc güncellemek bana tavsıyenız nelerdir arkadaşlar yardımcı olanlardan teşelkkürler şimdiden

• Arkadaşlar Basit bir Önerisi Olan yokmu Koskoca Forumda

Bu Özellikteki Pc İşlemci Ekran kartı anakart olarak Neleri Yenilemeliyim Biraz üst Seviye İçin Ne Önerirsiniz
  • Bi Yardımcı Olabilicek yokmu forumda
    Kasada Neleri Yüksetebilirim Ve Hangilerini yukseltsem Birkaç senedaha götürrür beni yardımcı olun arkadaşlar
  • Bence crossfire falan boşuna para harcama o tip şeylere.Öncelikle üst seviye bir ekran kartı önerilmez zaten bu sisteme.En fazla 5750 gibi bir kart gider işlemciye de biraz oc gerekli tabi.
  • O sistem HD5750 dahai mükemmel darboğaz yapar.
    Sisteme 4670/5570 gibi kartlar alıp takabilirsiniz , ama bana kalırsa sisteme yatırım yapmayın hiç.

Ucuz yollu yeni sistem kurmaya bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtsr35

Bence crossfire falan boşuna para harcama o tip şeylere.Öncelikle üst seviye bir ekran kartı önerilmez zaten bu sisteme.En fazla 5750 gibi bir kart gider işlemciye de biraz oc gerekli tabi.

OC Yapmayı Bilmiyorum ayrıca işlemciyi Yakmaktan korkuyorum Ayrıca Oc nın Asıl Amacı Nedır Onuda Bilmıyorum pc Nın Daha Hızlı Ve Verimli Çalışmasınımı Sağlıyor Ayrıca Benım bu Donanımla Nasıl Oc Yapılır Değerler Kaçta Kalmalı Neler Gereklı hiç Bir Bilgim yok Bu Konuda Ufak Fikirler Verirseniz Sevinirim Ufaktan Kasıt Vaktınızı almamaktır
  • o anakartla crossfire yapamazsınız. yeni bir sistem toplayın bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alem3

quote:

Orijinalden alıntı: mrtsr35

Bence crossfire falan boşuna para harcama o tip şeylere.Öncelikle üst seviye bir ekran kartı önerilmez zaten bu sisteme.En fazla 5750 gibi bir kart gider işlemciye de biraz oc gerekli tabi.

OC Yapmayı Bilmiyorum ayrıca işlemciyi Yakmaktan korkuyorum Ayrıca Oc nın Asıl Amacı Nedır Onuda Bilmıyorum pc Nın Daha Hızlı Ve Verimli Çalışmasınımı Sağlıyor Ayrıca Benım bu Donanımla Nasıl Oc Yapılır Değerler Kaçta Kalmalı Neler Gereklı hiç Bir Bilgim yok Bu Konuda Ufak Fikirler Verirseniz Sevinirim Ufaktan Kasıt Vaktınızı almamaktır

Oc nin amacı işlemcinin hızını arttırmaktır fakat önemli olan hızı arttırırken sistemin stabil kalması gereklidir.Kullandığınız anakart nasıl bir oc performansı verir bilmem psu unuzda kötüyse oc ye hiç bulaşmayın.yukarda arkadaşın dediği gibi 4670 4650 gibi bir kart alın ama bu kartlardan da çok fazla bir şey beklemeyin güncel oyunları anca düşük ayarlarda oynarsınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.