Şimdi Ara

Anakart ve Ekrankartı seçeneklerim tavsiye pls!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Epox’tan vazgeçiyorum galiba. Aopen anakart için nedersiniz kullanan var mı? Bu üç kart arasında temel farklar nelerdir. Aopen diğerlerine göre daha ucuz. Aopen’i seçersem neleri kaybetmiş olurum. Hangisini tavsiye edersiniz.
    1- ABIT NF7-S (130$+kdv)
    2- ASUS A7N8X-DELUXE (128$+kdv)
    3- AOPEN AK79D-1394 (103$+kdv)

Ekran kartı içinde 3 seçeneğim var. Peki bunlardan hangisini almalıyım

1- QUAKE 64MB GeForce4 MX440-8X (46$+kdv)
    2- FLY 128 MB GeForceFX 5200 (60$+kdv)
    3- ASUS 64MB V9180 Magic (49$+kdv)

• İlla FX5200 alacağım dersen (ki tavsiye etmem) MSI'nin 64MB (tabii ki 64 bit) FX5200'ü var. 45-50$ arası onu al derim. Hiç olmazsa adam gibi marka.

Ana kart konusunda her ne kadar servis sorunları olduğu söylense de Epox al derim. Misal 8RDA3+ veya 8RDA+ r.2.2 tavsiye edebilirim. Ama Abit de overclock konusunda çok iyi bir seçim hatta Epox'dan daha iyi diyebilirim.
  • FX 5200 den vazgeçtim. 64MB GeForce4 MX440-8X Tv-out'lu bir ekran kartı alacam. Ama bunların 64bit mi yoksa 128bit mi olduğunu nasıl anlayacağım. Marka model önerebilirmisiniz. (50$ civarında)

epox'un servisiyle ilgili ciddi problemler olduğunu duydum birkaç yerden. Bu sebeple vazgeçiyorum. Aopen için ne düşünüyorsunuz.
  • Abit nf7-s anakart için iyi bir seçenek ama bence öyle bir ekran kartı alıp sistemi mahvetme. Azıcık daha para verip radeon ya da fx-5600 al
  • anakartın fiyatını düşürüp ekran katına ilave edersen daha iyi yaparsın. epox 8rda+ rev2.1 97$+kdv veya msi k7n2 delta 80$+kdv' yi tercih edebilirisin. ama overclock yapacaksan epox al.
    ekran kartını kesinlikle fx5200 alma çok kötü bir çipset. fx5700 veya ti4200 alabilirisin.
  • abit + ti4200
  • Overlock yapıp yapmayacağımı henüz bilmiyorum. Belki merak salabilirim. Öncelikle bana firewire çıkışı lazım. msi k7n2 delta da firewire var mı? Ekran kartının çok iyi olması oyunlar dışında ne kazandırır? fazla oyun oynamadığım için 64MB GeForce4 MX440-8X Tv-out'lu bir ekran kartının bana yeteceğini düşünmüştüm. yalnız bit olayı kafamı karıştırdı. Nası anlıycaz 64 bit mi 128 bit mi. Aynı ekran kartının hem 64bit olanı hemde 128bit olanı mı var?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abit NF7-S athlon 64 leri destekliyormu? Hani ilerde upgrade edersek diye. Bide anakart masrafı çıkmasa iyi olmaz mı?

Athlon 64 leri destekleyen bir kart mı alsak yoksa :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.