Arkadaşlar merhaba, benim bir sorum olacak ve bilenler yardım ederse sevinirim
ECS 945P-A v.1.1 anakartım var özelliklerihttp://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=525&DetailName=Specification&MenuID=44&LanID=18 bu linkte var. CPU Support (işlemci desteği) kısmında core 2 duo işlemciler yok. Ama özellikleri içinde fsb 1066 mhz, 775 pin yapısı vs falan yazıyor. Aynı anakartın v3.0 var, o core 2 duo destekliyor. Benim merak ettiğim bu anakart acaba core 2 duo işlemci çalıştırır mı? Sitesine göre hayır ama v3.0 ile arasındaki farkı ben göremedim, bana bu durumu açıklayabilecek ya da bu anakarttan olup core 2 duo çalıştıran arkadaşımız var mı?
Bir de sitesine göre destekleyen işlemci olan D950'yi almayı düşünüyorum, sizce iyi bir fikir mi? Yoksa c2d daha mı mantıklı?
Şimdiden teşekkürler
1- V3.0 bıos versiyonumu yoksa, serideki başka bir anakart mı? 2- D950 yi size önermem, yüksek frekans hızına sahip bir işlemci bu, performansından tam olarak yaralanamayacaksınız zaten, bu işlemciyle soğutma sorunu yaşayacaksınız arkadaşım, AMD ATHLON64 veya C2D 4300 veya E6300daha mantıklı buna göre
1- V3.0 bıos versiyonumu yoksa, serideki başka bir anakart mı? 2- D950 yi size önermem, yüksek frekans hızına sahip bir işlemci bu, performansından tam olarak yaralanamayacaksınız zaten, bu işlemciyle soğutma sorunu yaşayacaksınız arkadaşım, AMD ATHLON64 veya C2D 4300 veya E6300daha mantıklı buna göre
d950 konusundaki önerini dikkate alacağım cevap verdiğin için sağol
v3.0 bios sürümü değil herhalde sitesinde PCB Sürümü demiş. Ama v1.1 ile v3.0 arasındaki özellik farkı yok, fsb ve socket yapısı uyuyor acaba c2d çalıştırır mı? diyorum ya da denesem işlemci hasar görür mü?
quote:
Orjinalden alıntı: goxel_35
quote:
Orjinalden alıntı: pc-system1
d950 konusundaki önerini dikkate alacağım cevap verdiğin için sağol
v3.0 bios sürümü değil herhalde sitesinde PCB Sürümü demiş. Ama v1.1 ile v3.0 arasındaki özellik farkı yok, fsb ve socket yapısı uyuyor acaba c2d çalıştırır mı? diyorum ya da denesem işlemci hasar görür mü?
D950 kafamızdan sildiğimiz iyi oldu bazı anakartlarda BIOS güncellmesi ile dört çekirdek desdeği sağlanıyor( QUAD CORE) bunlar C2D ye uygun anakartların bazılarında var. anacak kesin birşey söyleyemem sizin anakart için, TEKNİK dökümanlarda desdeklediği yazmamış büyük ihtimal desdeklemez zaten bu durumda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme