Merhabalar, imzam da bulunan sisteme sahibim. Yenilemeyi düşünüyorum. Ancak 2011 veya 1150 soket arasında hangisini tercih etsem kararsızım. İşlemci + Anakart soketine göre aşağıda yazıyorum;
Bu modeller var kafamda. Fiyat olarak çok sorun değil. Kullanan, bilen arkadaşlar hangisini tercih etmem konusunda yardımcı olursa sevinirim.
Bunlara ek, SSD, Sıvı Soğutma ve RAM takviyesi yapacağım elbette.
Şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.
JB.Burak
kullanıcısına yanıt
Anakart'a o kadar para vermek istiyorsanız yeni gelicek olan 2011 socket işlemci ve ona uygun x99 chipsetli anakartları bekleyin, yani şuandaki x79 2011 lere para vermeye gerek yok bence,hemen sisteminizi yenilemek istiyorsanız z97 ve 1150 alabilirsiniz ama biraz beklerim sorun değil diyorsanız kesinlikle yeni 2011 leri bekleyin değicektir
Skörtıl_Nimo
kullanıcısına yanıt
Cevap için sağ olun. Biraz beklemek derken ne kadar bir süreden bahsediyorsunuz? Şahsen okullar açılana kadar bekleyebilirim. Büyük ihtimal ile İstanbul dışında okuyacağım için, gitmeden halletmek istiyorum. Teşekkürler.
JB.Burak
kullanıcısına yanıt
eylül 14 çıkış tarihi olarak görünüyor,şuanda anakartlar felan çıktı zaten sürekli paylaşılıyor donanım sitelerinde felan
Skörtıl_Nimo
kullanıcısına yanıt
Beklemek şuan için mantıklı sanırım. Çok sağ olun. =)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme