Bildirim
Anakart ve Ram uyumu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
tahminim üzerine bu ram intel tabanlı bir ram. zaten o yüzden ucuzladı corsairin ramleri. 250 liraya 8 gb ramleri var. çünkü uyumluluk listelerinde yer almıyorlar. anakartin asusun sitesinde yer almıyor mu ordan bakabilirdin listesine
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Zaten sorun da orada, bir türlü Listeyi bulamadım... Yani ramlar 3000 Mhz ve anakart da oc edilmiş şekilde destekliyor fakat emin olmak için bir sorayım dedim
anakart 2133 den başlar en az 3200 e kadar destekler genelde. yani tek mhz destekleyen görmedim hiç. bu anakart Türkiye de pek yok mu acaba s l v yi ilk defa görüyorum
Aslında var, hem msi hem de Ass üretiyor bu modeli, en uygunu ise bu sitede buldum, oranın müşteri danışmanı da bana listede olmadığını söyledi fakat ben emin olamıyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X