Şimdi Ara

Anakart ve SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Oncelikle kullandigim anakart GIGABYTE P67A D3 B3

1TB hdd den sonra ilk defa SSD ye gecicem.
    240GB alicam. bu board bildigim kadariyla sata3 takiliyor.halde ssd takabilirim. Peki hangi markayi tavisye edersiniz bana? Cebimde 300 400 tl var..
    forumda kayboldum her topicde farkli marka oneriliyor ondan bilemedim neyi seciyim. Super anlamam bu islerden 300 400 tl ye takinca basimi agritmicak bir SSD ariyorum. Onerileriniz icin simdiden tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O paraya başını ağrıtmayacak ssd samsung 840 evo. Forumda kullanıcı kulübü var orayı altını üstüne getir araştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pottteee -- 3 Şubat 2015; 13:36:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmm1716

O paraya başını ağrıtmayacak ssd samsung 840 evo. Forumda kullanıcı kulübü var orayı altını üstüne getir araştır.

hocam 84. evo ile 84. pro arasindaki fark nedir?

• Dağılın kullanıcısına yanıt
    Samsung 840 Pro: Daha uzun ömürlüdür, daha kararlı çalışır, nandları mlc dir, bir hücreye 2bits veri yazılır, buda evoya göre daha uzun çmürşü olmasını sağlar. 5 yıl garantilidir.

Samsung 840 Evo: nandları tlc dir. Bir hücreye 3bits veri yazar. Proya göre daha kısa ömürlüdür.

Bizim gibi günlük kullanım için aşan son kullanıcılar ne evo nun nede pronun ömrünü bitiremez. Eğer ssd almayı planlıyorsan evo yu tavsiye ederim. Proya fazladan para vermeye gerek yok.

• vatanda uygun fiyata şuan samsung pro var ö yüzden sormuştum hocam . cevabın için tşk ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.