Şimdi Ara

Anakartdaki Ses prob. Çözen 3D SOUND (ANKARA) (RESİMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Anakartdaki Ses prob. Çözen  3D SOUND (ANKARA) (RESİMLİ)  Anakartdaki Ses prob. Çözen  3D SOUND (ANKARA) (RESİMLİ)  Anakartdaki Ses prob. Çözen  3D SOUND (ANKARA) (RESİMLİ)  Anakartdaki Ses prob. Çözen  3D SOUND (ANKARA) (RESİMLİ)
    Ürünler sıfırdır

Anakartdaki Ses prob. Çözen  3D SOUND (ANKARA) (RESİMLİ)  Anakartdaki Ses prob. Çözen  3D SOUND (ANKARA) (RESİMLİ)

USBDEN 2+1 SES GİRİŞİ SAĞLAYAN CEVİRİCİ Üründen daha elimde mevcut kutulu olanlar 20 TL kutusuzlar 15 TL
    ANKARTDA MEYDANA GELEN SES CIKISI PROBLEMİNİ ORTADAN KALDIRIR HOPARLÖRDEN GELEN CIKISLARI CEVİRİCİYE TAKIN VE CEVİRİCİYİDE BİLGİSAYARIN USB GİRİŞİ İLE BAĞLAYIN heR Türlü soruLAR İCİN 0 506 796 03 61 1.sınıfdır ve Sıfırdır FOTOĞRAFLAR TAMAMEN ÜRÜNE AİTTİR TOPLU ALIMLAR MEVCUTTUR!!!

Anakartdaki Ses prob. Çözen  3D SOUND (ANKARA) (RESİMLİ)  Anakartdaki Ses prob. Çözen  3D SOUND (ANKARA) (RESİMLİ)

Dualshock 3 ps3 kol ile takas olur.
    Ikinci el yada sıfır Ps3 oyunları ile takas olur.

Ps3 oyunlarım için linkime bekliyorum

Dükkan için linkim

RESİMLER TAMAMEN ÜRÜNLERE AİTTİR
    ÜRÜNLER HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ YADA FOTOĞRAFLAR İÇİN

Msn= cyberg_crack43@hotmail.com
    Tel= 05067960361

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKKO_61 -- 24 Eylül 2010; 20:42:19 >

• pm yollandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARDO

pm yollandı

cevaplandı
  • Bir tane kutulu  Anakartdaki Ses prob. Çözen  3D SOUND (ANKARA) (RESİMLİ)
    bardo arkadaşımıza satıldı
    satışa devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKKO_61 -- 31 Ocak 2010; 11:32:25 >
  • Üründen daha elimde mevcut kutulu olanlar 25 TL kutusuzlar 20 TL
  • Neler çıkmış da haberimiz yok.Sırf bu yüzden sinirle eski sistemimdeki soket 754 anakartımı kırmıştım ben...

Hayırlı satışlar...
  • Teknoloji gelişiyor
    teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • driver cdsi falan var mı yoksa tak çalıştırmı ? tak çalıştır ise 5.1 nasıl destekliyo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cab_ragE

quote:

Orijinalden alıntı: MyNameLs41

driver cdsi falan var mı yoksa tak çalıştırmı ? tak çalıştır ise 5.1 nasıl destekliyo ?

drıver cd si falan yok tak çalıştır
    sorunuza gelince win7 de eğer 2+1 hoparlörleriniz varsa bunu takınca win görüyor ve bu alete takacaklarnızı arka ses yapıyorsunz yani 5+1 oluyor
    tabi ufak bir ayar söz konusu birde anakartda 2+1 ses olmasi şart

öbür türlü direk 2+1 görür

Bu dediğiniz yöntemle 4+1 olmuyormu ?

sizin usb ses kartı arka 2 kolon orjinal ses kartı ön 2 kolon ve bas kolon şeklinde , yani center eksik oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rakavuz

quote:

quote:

driver cdsi falan var mı yoksa tak çalıştırmı ? tak çalıştır ise 5.1 nasıl destekliyo ?

sorunuza gelince win7 de eğer 2+1 hoparlörleriniz varsa bunu takınca win görüyor ve bu alete takacaklarnızı arka ses yapıyorsunz yani 5+1 oluyor

sizin usb ses kartı arka 2 kolon orjinal ses kartı ön 2 kolon ve bas kolon şeklinde , yani center eksik oluyor ?

dediğiniz doğru ben orada 4+1 hoparlor olunca olacak lari anlatmak istemistim ama yazmamisim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rakavuz

quote:

quote:

dediğiniz doğru ben orada 4+1 hoparlor olunca olacak lari anlatmak istemistim ama yazmamisim

peki dostum sizden ricam 5.1 olması için ne yapmak gerekiyor? ön 2 hoparlör laptop tan arka iki hoparlör usb ses kartından. peki ya center??

• ??? 5.1 olmuyormu yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibitermo

??? 5.1 olmuyormu yoksa?

Biraz uğraşmak gerekiyor
  • quote:

quote:

??? 5.1 olmuyormu yoksa?

Biraz uğraşmak gerekiyor

nasıl? bu ses kartı ilave olarak 2 tane arka kanal ekliyor. peki ya center?
    sizin dediğiniz gibi ancak 4.1 olabilir. yani 5.1 olması imkansız. biraz uğraşmakla filan alakası yok. 100 yıl uğraşsanız da bu ses kartı ile 5.1 ses elde edemezsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

??? 5.1 olmuyormu yoksa?

Biraz uğraşmak gerekiyor

nasıl? bu ses kartı ilave olarak 2 tane arka kanal ekliyor. peki ya center?
    sizin dediğiniz gibi ancak 4.1 olabilir. yani 5.1 olması imkansız. biraz uğraşmakla filan alakası yok. 100 yıl uğraşsanız da bu ses kartı ile 5.1 ses elde edemezsiniz.

Center vs bağlanırsa buna neden olmasın ama tam performans olmaz o yüzden 4.1 yada 2.1. daha iyi

• center vs bağlanırsamı?? nasıl bağlanıyor center vs dostum?? oldu olacak yan sağ ve sol hoparlörleri vs de bağlayalım 7.1 olsun

dostum bu ses kartı ile 5.1 olması mümkün değil lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyin. bu ses kartı ile 5.1 ses elde edemezsiniz.

ayrınca denedinizmi 4.1 oluyormu gerçekten??
  • quote:

center vs bağlanırsamı?? nasıl bağlanıyor center vs dostum?? oldu olacak yan sağ ve sol hoparlörleri vs de bağlayalım 7.1 olsun

dostum bu ses kartı ile 5.1 olması mümkün değil lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyin. bu ses kartı ile 5.1 ses elde edemezsiniz.

ayrınca denedinizmi 4.1 oluyormu gerçekten??

olay şöyle bilgisayarın 2+1 girişi olucak birde bunu usb den takıcaksınz yani 2+1 bilgisayar yapıyor geriye kalanları da bu hallediyor yani siyah kablo bilgisayara yeşil olan bu alete
  • 2.1 i için 1 jak kullanılır. 2.1 3 kanal ses değildir 2 kanal sestir. 5.1 ses sistemi 5 kanaldır önler (2 ) + arkalar (2) + center (1)

bilgisayarın ses çıkışına 1 jak girer bu ön hoparlölrler ve subwoofera sinyal gönderiyor diyelim ...... ( toplam 2 kanal )
    sizin ses kartınıza da 1 jak giriyor ( diğer giriş mikrafon) bu arka hoparlörler diyelim.................. ( toplam 2 kanal )
     Anakartdaki Ses prob. Çözen  3D SOUND (ANKARA) (RESİMLİ)

CENTER A NE OLDU????

bu ses kartı ile 5.1 ses elde etmek imkansız. 4.1 elde edebilen varmı? eğer 4.1 elde edebilen de yoksa tam bir kandırmaca.

4.1 ses elde edilse bile kesinlikle 5.1 ses elde edilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibitermo -- 22 Mayıs 2010; 12:47:29 >

• quote:

2.1 i için 1 jak kullanılır. 2.1 3 kanal ses değildir 2 kanal sestir. 5.1 ses sistemi 5 kanaldır önler (2 ) + arkalar (2) + center (1)

bilgisayarın ses çıkışına 1 jak girer bu ön hoparlölrler ve subwoofera sinyal gönderiyor diyelim ...... ( toplam 2 kanal )
    sizin ses kartınıza da 1 jak giriyor ( diğer giriş mikrafon) bu arka hoparlörler diyelim.................. ( toplam 2 kanal )
     Anakartdaki Ses prob. Çözen  3D SOUND (ANKARA) (RESİMLİ)

CENTER A NE OLDU????

bu ses kartı ile 5.1 ses elde etmek imkansız. 4.1 elde edebilen varmı? eğer 4.1 elde edebilen de yoksa tam bir kandırmaca.

4.1 ses elde edilse bile kesinlikle 5.1 ses elde edilemez.

ben bu üründen tam 3 tane sattım siz neyi ispatlamaya çalışıyorsunz anlamadım anca topic kirliliği oluyor

• quote:

quote:

??? 5.1 olmuyormu yoksa?

Biraz uğraşmak gerekiyor

bunun yalan olduğunu İSPATLADIM.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.