Şimdi Ara

Anakartım'a uyucak parçalar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bilgisayarıma parçalarını değiştirmek istiyorum şu an için İntel G2010,GT 420 var anakartım da budur.
    ilk olarak ekran kartı mı değiştirmek istiyorum.yeni ekram kartımı GTX 960 olarak düşündüm o da bu şahsiyet. ardından da işlemcimi değiştirmek istiyorum o kişide bu. ama kafamda bi soru var bu işlemci ve ekran kartı benim anakartım da tam performans da çalışır mı? bu konuda bilgili arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinicem,
    İyi Forumlar :)

• i5 3470 veya i5 2500 al k lı modellere gerek o anakartta. ekran kartı da sorun çıkarmaz psu yeterliyse.
  • harrromarrro35 kullanıcısına yanıt
    Önce mevcut işlemcini değişmende fayda var çünkü darboğaz olacak ve gt960 dan faydalanamayacaksın.

1155 işlemciyi 2 ci elden i5-i7 bütçeye göre temin et sonra ekran kartına yönelirsin (sıfır bulunmaz heralde sıfırada para verme zaten)

Hazır kasa galiba güç kaynağında önemli onuda yazmanda fayda var.
  • Hocam psu'mu değiştiriceğim zaten 500 ya da 600lük alacağım lakin anakartımı değiştirmem sizce gerekli mi? LGA1150 soketine geçmem gerekir mi? yoksa 1155 soketine uyan işlemciler de işimi görür mü?
  • harrromarrro35 kullanıcısına yanıt
    1155 soketin i5 bir islemcisini almak bile yetecektir ekstra anakart masrafi olmasin derseniz
    Yoksa sifir h81 ve 4460 alabilirsiniz ki 1155 soketin ortalama işlemcileri ile o kadar ucurum fark olmayacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.