Şimdi Ara

Anakartım ekrana görüntü vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce bilgisayar topladım kurdum güzelce çalıştı odamı değiştirdim pcyi taşıdım prize taktım elektrik 1 saniyeliğine gidip geldi ondan sonra görüntü gelmedi ekran kartı ram psu hepsini denedim bios pilini çıkardım farklı farklı ram ekran kartı taktım genede ekrana görüntü gelmiyor ne yapmam lazım

• bunun bir cok sebebi olabilir aklima gelenlerden bir kacini söyleyim mesala bios ucmus olabilir ,anakart yanmis olabilir ,psu yanmis olabilir vsvsvsvsv sana tavsiyem bir bilgisayarciya gidip baska bir psu takarak pc yi calistirmayi denesin veya bunlarin hic biriside olmayabilir , anakartin pilini cikar , yarim saat sonra tekrar tak ve calistirmayi denebir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 2 Nisan 2016; 13:17:33 >
  • dediklerini hepsini denedim psu değiştirdim bios bilini cıkardım 1 saat sonra taktım sorun anakartta gibime geliyor bilgisayarcıya götürdüm yanma falan yok dedi kokuda gelmiyor dedi sistem çalışıyor gibi monitördede sıkıntı yok 2 tane monitor var denedim kablo takılı değil diyor ama herşey yerli yerinde takılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adobemega -- 2 Nisan 2016; 14:55:34 >
  • anakrt pcı slotlarında takılı kart var mı anakart onboard vga varsa monitör ile buradan görüntü almaya çalış denedin mi belkide biosdan onbord vga disable yapmadığın içindir sistemini bi yazarmısn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GPU görüntü vermiyor.
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.