Şimdi Ara

Anakartım Hangi İşlemcileri Destekler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gigabyte 6VXC7-4X-P Anakartımın Modeli Biraz Eski
    0.8 Ghz İntel P3 6x133 Mhz İşlemci Var Şuan
    256 Mb 133Mhz Sd ram
    32 Mb Geforce Ekran Kartı MX yada XM 200 Serisi

Explorer Açarken Falan Bayağı Geç Açıyor İlk Kez Açarken 15-20Sn Daha Sonra Açarken 5Sn Falan Bekliyor
    Bi 256 Ram Daha Alıcaz Kafaya Koyduk 512 Ram Olucak İnş.
    İşlemci Değiştirsem Çok Pahalıya Patlarmı Yada O/c Yapabilirmiyim İlk Defa Deniycek Biri Olarak ?

• İşlemci felan değiştirmeyin. O makineye yapılan bütün harcamalar boşa giden paradır. Bence ram takviyesi dahi gereksiz. Bir an evvel o sistemi elden çıkarıp yenileyin. Eğer maddi imkanınız yoksa kullanabildiğiniz kadar kullanın, Bence üzerine harcama yapmayın.
  • Evet bu sistem artık biraz eskimiş En mantıkLısı yeni sistem toplamak
  • Abicm Bizim Ugraşımız Aslında 50 Ytl Civari Paraya Nasil Hizlandirabiliriz Bilgisayari Yeni Bi Sistem Almayi Babama Anlatamam O Kadar Para Bilgsayara Hayatta Vermez Kendi Bilgisayarima Bile 250 Ytl Para Verdi Lcd mi O Aldi Kasasini Ben Aldim O/c o Olurmu Pc ye İşlemci 797 Mhz (6x133) ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pnomecasous

Gigabyte 6VXC7-4X-P Anakartımın Modeli Biraz Eski
    256 Mb 133Mhz Sd ram

Explorer Açarken Falan Bayağı Geç Açıyor İlk Kez Açarken 15-20Sn Daha Sonra Açarken 5Sn Falan Bekliyor
    İşlemci Değiştirsem Çok Pahalıya Patlarmı Yada O/c Yapabilirmiyim İlk Defa Deniycek Biri Olarak ?

Anakartının desteklediği işlemciler zaten P3http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=1432

@Bulut_Taciri ne katılıyorum bu sistem için boşuna para harcama

Ekonomik durumun iyi değilse 200 YTL ye 2.el orta seviye Pentium 4 bir sistem alabilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: yuemrek

quote:

Orjinalden alıntı: Pnomecasous

Gigabyte 6VXC7-4X-P Anakartımın Modeli Biraz Eski
    256 Mb 133Mhz Sd ram

Anakartının desteklediği işlemciler zaten P3http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=1432

@Bulut_Taciri ne katılıyorum bu sistem için boşuna para harcama

Ekonomik durumun iyi değilse 200 YTL ye 2.el orta seviye Pentium 4 bir sistem alabilirsin.

Bunu Babama Söylicem Aslında Benimde Kafama Yatmiyodu Harcama Yapmak Ama Babam Heves Yapmş Şaşırdım Ben de
    O/c deniyecem bakalım bi 850 880 fln işlemci olsn

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.