Bildirim
Anakartım için yorum!!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
soket 478 anakartta sana i865 yada i875 çipsetli bir kart tavsiyem olurdu açıkçası...Bu kartta Northbridge: VIA PT880 Southebridge: VIA 8237...İşlemci ne takacaksın üzerine bilemiyorum ama hayrını gör -
quote:
Orjinalden alıntı: alpermeric
soket 478 anakartta sana i865 yada i875 çipsetli bir kart tavsiyem olurdu açıkçası...Bu kartta Northbridge: VIA PT880 Southebridge: VIA 8237...İşlemci ne takacaksın üzerine bilemiyorum ama hayrını gör
+1
İntel çipsetli anakartlar daha iyi ve daha sorunsuz oluyor. Değiştirme hakkın varsa geri ver iyisinden 875 anakart al.Forumda ikinci ellerini uygun fiyata bulursun -
SOKET 478 İN MODASI GEÇTİ YAHU..NEDEN SOKET 775 ALMADIN..BİRDE TERCİHEN PCI EXPRESS OLSA İDİ... -
o asrock ları bilirim powere bastıktan 2sn sonra xp ekranı geliyor degil mi? -
quote:
Orjinalden alıntı: HassTa
o asrock ları bilirim powere bastıktan 2sn sonra xp ekranı geliyor degil mi?
ewet haklısın gerçektende öle...
Çok teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için.Anakartı değiştirmeyi deniycem...saolun... -
Ekran kartın üst düzey AGP bir kart değilse PCI-Express tabanlı bir anakart al derim. Bu saatten sonra AGP'ye yatırım yapmak pek mantıklı değil. Bence de değiştirmeye bak anakartını
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X