Şimdi Ara

Anakartım için yorum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir anakart aldım yorumlarınızı bekliyoru.Özellikleri şunlar:

AsRock P4V88+
    6 default usb girişi
    AGP 8x
    DDR 400 mhz
    FSB veri yolu 800 mhz
    soket (tam emin deilim ama) 478
    sata ve raid desteği

bu kadar yorumlarınızı merakla bekliorum...

• soket 478 anakartta sana i865 yada i875 çipsetli bir kart tavsiyem olurdu açıkçası...Bu kartta Northbridge: VIA PT880 Southebridge: VIA 8237...İşlemci ne takacaksın üzerine bilemiyorum ama hayrını gör
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpermeric

soket 478 anakartta sana i865 yada i875 çipsetli bir kart tavsiyem olurdu açıkçası...Bu kartta Northbridge: VIA PT880 Southebridge: VIA 8237...İşlemci ne takacaksın üzerine bilemiyorum ama hayrını gör

+1
    İntel çipsetli anakartlar daha iyi ve daha sorunsuz oluyor. Değiştirme hakkın varsa geri ver iyisinden 875 anakart al.Forumda ikinci ellerini uygun fiyata bulursun
  • SOKET 478 İN MODASI GEÇTİ YAHU..NEDEN SOKET 775 ALMADIN..BİRDE TERCİHEN PCI EXPRESS OLSA İDİ...
  • o asrock ları bilirim powere bastıktan 2sn sonra xp ekranı geliyor degil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HassTa

o asrock ları bilirim powere bastıktan 2sn sonra xp ekranı geliyor degil mi?

ewet haklısın gerçektende öle...

Çok teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için.Anakartı değiştirmeyi deniycem...saolun...
  • Ekran kartın üst düzey AGP bir kart değilse PCI-Express tabanlı bir anakart al derim. Bu saatten sonra AGP'ye yatırım yapmak pek mantıklı değil. Bence de değiştirmeye bak anakartını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7900XT için sistem tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.