Şimdi Ara

Anakartım USB'den BOOT etmiyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Asus P4PE-X anakartım var. USB den boot etmek istiyorum yalnız bios da usb boot gösterebileceğim bi seçenek bulmadım. Yanılmıyorsam eski anakartların çoğu usb boot edemiyormuş. Benim bu anakart yaklaşık 5 yıllık. Bunun için bios güncellemesi mi yapmamız lazım yoksa daha başka sivri zeka bir işmi yapmak lazım? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

• Bilgisayarını aç usb deki dosyaları bilgisayara at herşeyi sil bir o dosya kalsın sonra restart at
  • quote:

Orijinalden alıntı: penguen24

Bilgisayarını aç usb deki dosyaları bilgisayara at herşeyi sil bir o dosya kalsın sonra restart at

Yani sence usb de başka dosyaların saklandığı başka klasörler olduğu için mi görmüyor?
    Ben bu usb flash ile ile linux slax çalıştırmak istiyorum. unetbootin ile herşeyi usb içerisine attım hazırladım. sadece anakartın bunu boot etmesini istiyorum. Kingston 4gb flash ile yapmaya çalışıyorum onuda belirteyim.
  • Evde P5Q var biostan USB Legacy Detect seçeneğini enabled yaptım ve USB'den boot edebiliyorum. Ama işyerinde ASUS A7V8X-X (sanırım) bir anakart olan makina ile çok uğraşmama rağmen USB'den boot etmesini sağlayamadım.
  • dvd neden kullanmıyorsun? Ayrıca Sun virtualpc kullanarak uğraşmadan iki işletim sistemi kullana bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: penguen24

dvd neden kullanmıyorsun? Ayrıca Sun virtualpc kullanarak uğraşmadan iki işletim sistemi kullana bilirsin

Neden DVD kullanmak istemiyorum çünkü; Flash bellek ufacık cebine sığar taşıması kolay. Diğer hususlar ise örneğin internet cafelerde dvd romları iptal ediyolar ama usb izni isteyince kullanabilirsin diyorlar. Slax sayesinde, bigün bi internet cafeye işim düşerse oradaki pc lere bilgi artığı bırakmamış olurum. İşte bende denemek amacı ile kendi pc'mde uğraşıcam ama maalesef bizim emektar anakart olmuş anneannekart :D Konu hakkında yeni bir şey öğrenirseniz bana bildirin çok sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.