Şimdi Ara

Anakartıma uygun ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar .Ekran kartımı değiştirmeyi planlıyorum.Ama anakartıma uyacak güçlü bir ekran kartı ne alabilirim.İstediğim şu crysis gibi güçlü grafik ayarlı oyunları oynatabileceğim bir kart olsun.500 watt da power koyacağım galiba.

AMD athlon 64
    +3200
    2Gb
    MSI K8N Neo4 Platinium anakart

Şimdiden teşekkür ederim.İyi çalışmalar

• hocam herseyden önemlisi bu ekran kartı için senin bütçen nedir? ona göre tavsiyede bulunalım yoksa al bi GTX280 rahat et derim ama parada önemli

not: bildiğim kadarı ile o anakart PCI-express yuvaya sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeGeND_LeGeNDaRy -- 10 Kasım 2008; 2:29:38 >
  • evet pcı-ex vallahi 300 ytl düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humayun -- 10 Kasım 2008; 2:34:26 >
  • sıfır alacaksan nvidia 8800 GT, 8800 GTS, 9600 GT ve Ati HD3850 HD4670 alabilirsin sanırım.
    ama ikinci el alacaksan forumun ikinci elini bir dolaş. kesinlikle cok guzel kartları cok ucuz fiyatlara bulabilirsin ki benim tercihim bu yönde olacaktır
  • Peki yukardaki kartlardan herhangi biri ile son çıkan oyunları rahat oynayabilirimiym acaba?
  • benim imzamdaki sistemle oynayamadığım oyun yok suan. 8800 GT kulanıyorum bende. amd kullanmadığım için performansını bilemeyeceğim ama oynayabilirsin gibime geliyor.
  • Sağlam bir ekran kartı sağlam bir güç kaynağı ister.

Şurayı bir incelemeni tavsiye ederim.

http://www.pclabs.com.tr/2008/09/22/his-iceq4-incelemesi/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ucuz Ekran Kartı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim yardımlarınız için.Bunlardoğrultusunda hareket edeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.