Şimdi Ara

Anakartımda kaç tane usb girişi var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu anakartı kullanıyorum.https://tr.msi.com/Motherboard/X99A-MPOWER.html#hero-specification
    Açıklamasında böyle yazıyor;
    6 x USB 2.0 portu (2x arka panel, 4x dahili USB konnektörü üzerinden**)
    Fotoğraftaki kablodan kaç tane takarım? Ben 2 tane buldum üzerinde usb yazan girişten. Fakat 3 tane lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 17 Mayıs 2016; 22:40:12 >

• Ben sadece asagidaki 2 taneyi bulabildim
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum 2 tane bulmussun zaten 1 porta connector takinca 2 usb elde ediyorsun. 2 portla 4 usb elde edersin

• quote:

Orijinalden alıntı: akeskinn

Dostum 2 tane bulmussun zaten 1 porta connector takinca 2 usb elde ediyorsun. 2 portla 4 usb elde edersin

yani
  • yanlız kartta kart heee.

Sistem nedir Hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akeskinn

Dostum 2 tane bulmussun zaten 1 porta connector takinca 2 usb elde ediyorsun. 2 portla 4 usb elde edersin

Connectorden kastiniz nedir hocam? Bana 9 pin usb 2.0 girişi lazim. Sanırım nzxt iu01 almam gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Aracı

yanlız kartta kart heee.

Sistem nedir Hocam?

Anakart msi x99a mpower hocam. İmzamdaki sistem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nasıl bir usb2.0 girişi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 tane 9 pin girisi var anakartta. 9 pine takilan usb 2 uc olur. Yani 2 tane 9 pinden 4 tane usb giriş elde edersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akeskinn -- 30 Mayıs 2016; 10:46:35 >
  • heyyy maşallah harika sistem hayrını görün hocam
  • 2 tane bulmussun zaten 1 porta connector takinca 2 usb elde ediyorsun. 2 portla 4 usb elde edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinemhkn

2 tane bulmussun zaten 1 porta connector takinca 2 usb elde ediyorsun. 2 portla 4 usb elde edersin

connector dediğin şey tam olarak ne oluyor link atarmısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D12

quote:

2 tane bulmussun zaten 1 porta connector takinca 2 usb elde ediyorsun. 2 portla 4 usb elde edersin

Anakart üzerindeki her bir USB 2.0 yuvası çift çıkışlıdır. Kasadan gelen USB soketini, anakart üzerindeki USB yuvasına taktığın zaman kasanın ön panelinde iki adet USB 2.0'ı besler. Aynı şekilde USB 3.0 yuvası da çift çıkışlıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cesur Adam

quote:

Orijinalden alıntı: D12

quote:

Anakart üzerindeki her bir USB 2.0 yuvası çift çıkışlıdır. Kasadan gelen USB soketini, anakart üzerindeki USB yuvasına taktığın zaman kasanın ön panelinde iki adet USB 2.0'ı besler. Aynı şekilde USB 3.0 yuvası da çift çıkışlıdır.

Hocam bana lazım olan 9 pin usb 2.0 çıkışı. Çözüm olarak nzxt iu01 siparis ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 13 Haziran 2016; 9:00:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.