Şimdi Ara

Anakartımda Sata Girişi Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yeni dwd rom almak istiyorum anakartımda sata girişi var mı bilmiyorum özellikleri cpu-znin sssini alarak paylaşıyorum şu anki cdromum ide girişli başka sorularınız olursa cevaplarım yardım eder misiniz?

• Selam
    Ana kartınızla ilgili herhangi bir bilgiye ulaşamadım ama size şunu öneririm.
    Bilgisayarınızın kapağını açın ve aşağıdaki resimdeki gibi en az 2 tane SATA portu var mı ona bakın.

Resimdeki renge aldanmayın. Bunlar siya, sarı, kırmızı, mavi, yeşil vs. reklerde olabilirler. Önemli olan resimdeki gibi SATA portunun anakartınızda mevct olmasıdır. Eğer bu portlardan yoksa, IDE DVD-ROM almak durumundasınız.
    Kolay gelsin..

• evet baktım 1 tane boş sata var buldum şimdi dvd romu almaya gidiyorum :) ama eğer takamazsam aynen bu linkte yardım isteyebilirim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: krmkdkl99

evet baktım 1 tane boş sata var buldum şimdi dvd romu almaya gidiyorum :) ama eğer takamazsam aynen bu linkte yardım isteyebilirim :D

Siz alın, takamazsanız yardımcı olmaya çalışırız.
    Kolay gelsin ve hayırlı olsun..

Not: Sata DATA ve POWER kablonuz yoksa, bunları da temin etmeniz gerekiyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay_KG -- 24 Haziran 2012; 18:36:51 >
  • arkadaşım evet aslında kablolar sıkıntıydı başta asus almak istiyodum kablo bimekste yoktu ben de mecburen kablo olan dvd romu aldım monte ettim şöyle sorun oldu eski cd romla yeni dvdromun cdsini taktım stubı yükledi sonra 5-6 tane şey yüklemesi gerektiğini söyledi tamam dedim sonuncusuna geliyo o da .net framework 3.0 olmuyo yüklenemedi diyo kapanıcak diyo internetten microsoftun kendi sitesinden indirip yüklemeye çalıtım bu sefer de daha yüksek sürüm var dedi yani kısacası bilgisayarım yeni dvd romu görmüyo ama montede sorun yok eminim zaten dvd rom açılıp kapanıyo da bilgisayarımı açınca orda görmüyo cd takınca doğal olarak onu da görmüyo yardım lütfen
  • bu arada biosta da görüyo yeni dvd romu markasını modelini gösteriyo ama bilgisayarımda çıkmasını sağlamam lazım
  • aygıt yöneticisinde de görmüyo yenisini eskisini görüyodu bunu sadece biosta görüyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pardon ben cdyi dvdnin driver cdsi sanmıştım ama nero multimedia suite 10 essentialsmış :D
  • başka sayfada ürünü tanıtan arkadaş xp ise ve sonradan taktıysanız öyle olduğunu söyledi evet xp ve bugün taktım format çözüm olabilir dedi zaten format atmak istiyodum :D
  • format attım düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: krmkdkl99

format attım düzeldi

Selam
    Geçmiş olsun.

Format atmadan yapabilirdiniz ama bunu başaramamışsınız(Aygıt çakışması). Fakat format atmayı da düşündüğünüzden, bu daha iyi olmuş bence..
    Kolay gelsin..
  • teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.