Merhaba. Şu an ASUS P8Z68-V PRO (GEN 3 değil) anakartım, Core i7-2600K işlemcim var. İstediğim zaman oc yapabiliyorum. Anakartı değiştirip kasayıda ufaltmak istiyorum. Güzel bir mini-ITX anakart önerisi olan var mı ? Yurtdışına gideceğim için bilgisayarımıda yanımda taşımak istiyorum. Ufacık bir kasa yapıp bavuluma koyacağım. Yeni bir sistem toplamak istemiyorum fiyatlar çok pahalı. Yeni sistem yerine işlemcimi, ramlerimi, ekran kartımı, disklerimi yeni bir anakarta takmak istiyorum. i7-2600K işlemciyi en iyi performansla kullanabileceğim, gerektiğinde %20 - %30 overclock yapabileceğim mini itx anakartlar nelerdir ? Tavsiyeye ihtiyacım var.
An itibariyle 7. nesil işlemciler ve bunları destekleyen anakartlar sayılıyor-ki, i7-2600K işlemciye bırak Mini-ITX anakartı, sıfır ATX anakart bulmak bile imkansız. Denk gelirse belki ikinci el. Piyasadaki en mantıklı Mini-ITX H110i Pro. Ancak işlemciyi de değiştirmen gerekiyor. OC işini de Mini-ITX anakartlarda unutabilirsin.
Evet. Malesef bulamadım. Atx ölçülerine uygun bulabileceğim en küçük kasayı arıyorum şimdi. Bir tarafta sadece ATX - Ekran kartı yuvası, diğer tarafta Güç kaynağı ve hdd ler. DVD-CD kullanmıyorum zaten. Yeni yeni kasalar çıkıyor bakalım ATX ölçülerinde bir kasa çıkaracaklarmı.
Bu iyi sanırım. Aşağı yukarı aynı özellikler. Ram desteği 2200 Mhz ye kadar çıktığına göre %30 - %40 overclock desteğide var. 1155 olarak bir tek bu ürün var stoklarda.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme