Şimdi Ara

Anakartımı yaktım mı sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bi halt ettim. Makina çalışırken devre dışı olan fanı devreye soktum. Yani psu ya bağladım. Aşırı yüklenme dedi ve dondu. Bir daha da açılmadı. Açtığımda bios initalizing yazıp kalıyor. Ne okuyor ne yazıyor. Söylermisiniz acaba ben ne yaptım?

• ANAKARTININ BIOSU COKMUS BIRDAHA DUZELTEMEZSSIN ONU BENCE AT VE YENISINI AL
  • Daha alalı bir hafta oldu acaba garanti kapsamına girermi?
  • GİRMEZ SANIRIM DEDIGIM GIBI ONCE BI CMOSU SIFIRLA BAKTIN OLMUYOR YAPCAK BISI YOK
  • Dostum bence garanti şansını dene kabul etmezlerse ümidini yitirme bios göçtü die bord mu atılırmış epprom yazıcısı olan bir elektronikçiye yazdır biosunu hiç bişe yapamazsan eğer pm den ulaş yardımcı olurum
  • biosunu sıfırla

bunu nasıl yapacağını forumda arattır
  • bunlarla hiç alakası yok.fanı çalışırken devreye sokmanın yani soketini takmanın power a bağlamanın bios üzerinde hiçbir etkisi olacağını sanmıyorum.şu olmuş olabilir eğer kalitesiz ve markasız bir psu kullanıyorsan 12 volt çıkışını göçertmiş olabilirsin.yada farkında olmadan kısa devre yaptırdıysan psu bu nedenlede göçmüş olabilir.ilk önce imkan varsa başka psu ile dene bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartım mı yandı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinuster

Dostum bence garanti şansını dene kabul etmezlerse ümidini yitirme bios göçtü die bord mu atılırmış epprom yazıcısı olan bir elektronikçiye yazdır biosunu hiç bişe yapamazsan eğer pm den ulaş yardımcı olurum

İlgine teşekkür ederim. Hallettim soru nu mu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

bunlarla hiç alakası yok.fanı çalışırken devreye sokmanın yani soketini takmanın power a bağlamanın bios üzerinde hiçbir etkisi olacağını sanmıyorum.şu olmuş olabilir eğer kalitesiz ve markasız bir psu kullanıyorsan 12 volt çıkışını göçertmiş olabilirsin.yada farkında olmadan kısa devre yaptırdıysan psu bu nedenlede göçmüş olabilir.ilk önce imkan varsa başka psu ile dene bakalım

Biosu resetlemişler. Hallolmuş. Acaba psu sağlammı şimdi bi de o sorun var. Psu nun verimliliğini ölçmek için bi program varmı. Varsa link yazarsanız sevinirim. İlginize teşekkürler.
  • anakarttına ufak bır voltaj ver hıc acılmıyorsa duzelebılır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.