Bildirim
Anakartımı yaktım mı sizce?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ANAKARTININ BIOSU COKMUS BIRDAHA DUZELTEMEZSSIN ONU BENCE AT VE YENISINI AL -
Daha alalı bir hafta oldu acaba garanti kapsamına girermi? -
GİRMEZ SANIRIM DEDIGIM GIBI ONCE BI CMOSU SIFIRLA BAKTIN OLMUYOR YAPCAK BISI YOK -
Dostum bence garanti şansını dene kabul etmezlerse ümidini yitirme bios göçtü die bord mu atılırmış epprom yazıcısı olan bir elektronikçiye yazdır biosunu hiç bişe yapamazsan eğer pm den ulaş yardımcı olurum -
biosunu sıfırla
bunu nasıl yapacağını forumda arattır -
bunlarla hiç alakası yok.fanı çalışırken devreye sokmanın yani soketini takmanın power a bağlamanın bios üzerinde hiçbir etkisi olacağını sanmıyorum.şu olmuş olabilir eğer kalitesiz ve markasız bir psu kullanıyorsan 12 volt çıkışını göçertmiş olabilirsin.yada farkında olmadan kısa devre yaptırdıysan psu bu nedenlede göçmüş olabilir.ilk önce imkan varsa başka psu ile dene bakalım -
quote:
Orjinalden alıntı: metinuster
Dostum bence garanti şansını dene kabul etmezlerse ümidini yitirme bios göçtü die bord mu atılırmış epprom yazıcısı olan bir elektronikçiye yazdır biosunu hiç bişe yapamazsan eğer pm den ulaş yardımcı olurum
İlgine teşekkür ederim. Hallettim soru nu mu. -
quote:
Orjinalden alıntı: svideoz
bunlarla hiç alakası yok.fanı çalışırken devreye sokmanın yani soketini takmanın power a bağlamanın bios üzerinde hiçbir etkisi olacağını sanmıyorum.şu olmuş olabilir eğer kalitesiz ve markasız bir psu kullanıyorsan 12 volt çıkışını göçertmiş olabilirsin.yada farkında olmadan kısa devre yaptırdıysan psu bu nedenlede göçmüş olabilir.ilk önce imkan varsa başka psu ile dene bakalım
Biosu resetlemişler. Hallolmuş. Acaba psu sağlammı şimdi bi de o sorun var. Psu nun verimliliğini ölçmek için bi program varmı. Varsa link yazarsanız sevinirim. İlginize teşekkürler. -
anakarttına ufak bır voltaj ver hıc acılmıyorsa duzelebılır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X