Bildirim
Anakartımın desteklediği işlemci türleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Bende de aynı sorun var bende E6300 işlemci var. Oyun için arıyorsan almamanı öneririm. Aslında oyun için alıcaksan intelin "İ" serisi çok iyidir. i3 bile olsa. i3 çift çekirdeklidir. fakat core 2 duo'nun çift çekirdeğinden farklıdır. İçinde grafik kartına benzeyen birşeyler var :) Kendi grafiğide var yani.. Dolayısıyla daha iyi performans + kalite sunuyor. Ama ne yazık ki senin anakartında benim anakartımda intelin i serisini desteklemiyor. güzel bir anakart ve i3 işlemcide yaklaşık 400 TL civarında tutuyor :) -
hocam i3 desteklemediğini bilmiyorum ama işlemci hızını yükseltirsem sorun düzelir herhalde zaten buy pc yi aldığımdan beri 300 400 arası masraf yaptım zaten
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- monster statik elektrik boşaltma
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- no bootable device insert boot disk and press any key
- lcd tv renk bozulması
- uyku modunda indirme devam eder mi
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- ss alma pc
- iso dosyası nedir
- video boyutu küçültme
- klavye kısayolları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X