Şimdi Ara

Anakartımın markasını nasıl ögrene bilirim ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bircok program denedim Cpu-z vs
    Ama bilinmeyen üretici yazıyor kasanın içinide açamam ünkü açmayı bilmioyurm bakmanın başka yolu yokmu

• Everest adlı program var. İnternetten bakarak indir. Bilgisayarında driver olmasa bile o senin için bulur Format attıktan sonra driver CD sinin olmadığını öğrenince çok işime yaradı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightHT

Everest adlı program var. İnternetten bakarak indir. Bilgisayarında driver olmasa bile o senin için bulur Format attıktan sonra driver CD sinin olmadığını öğrenince çok işime yaradı :)
    Acaba linkini verebilirmisin sen öncedne kulandıgın sitey yani ben şimdi başa yerdne indirsem virüs vb olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubleTree

Acaba linkini verebilirmisin sen öncedne kulandıgın sitey yani ben şimdi başa yerdne indirsem virüs vb olabilir

Alıntıları Göster
    Gir buraya işte .)

30 gün diyor öyle mi bilmiyorum. Profu da var bunun ama Crack gerek ve o da bu forumda yasak ayrıca çoğu da virüslü. Aç yükle programı. Bilgileri alması azcık sürüyor ama sonuçta işe yarıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: NightHT

Gir buraya işte .)

30 gün diyor öyle mi bilmiyorum. Profu da var bunun ama Crack gerek ve o da bu forumda yasak ayrıca çoğu da virüslü. Aç yükle programı. Bilgileri alması azcık sürüyor ama sonuçta işe yarıyor :)

Alıntıları Göster
    45 yaşında tanıdığım bi abinin bilgisayarını yapmaya gitmiştim evine, sorunu ses gelmiyodu bılgısayarından. gittiğimde anladım bizim abinin hanımı açmış pc i ne varsa kurcalamıs, sorun donanımsaldı yani.Belki 20, belki de 200 tl ye sorunu halledilirdi. Ama bi durum daha vardı ki bizim 45 yaşındaki yengemiz bana kasanın içindeki parçaları saymaya başladı, anakart üzerindeki ne var ne yok öğrenmişti.Biraz merakkk : )))

• quote:

Orijinalden alıntı: nedenSe54

45 yaşında tanıdığım bi abinin bilgisayarını yapmaya gitmiştim evine, sorunu ses gelmiyodu bılgısayarından. gittiğimde anladım bizim abinin hanımı açmış pc i ne varsa kurcalamıs, sorun donanımsaldı yani.Belki 20, belki de 200 tl ye sorunu halledilirdi. Ama bi durum daha vardı ki bizim 45 yaşındaki yengemiz bana kasanın içindeki parçaları saymaya başladı, anakart üzerindeki ne var ne yok öğrenmişti.Biraz merakkk : )))

Alıntıları Göster
    gine bilinmiyor gine gine gine

• kasanın ön tarafından bakınca genellikle sol tarafı sökülen tarafıdır,sağ tarafı da olabilir.
    bu kapağı açabilmen için arkasındaki 3 tane vidayı sökmen gerek,sonra kapağı hafif bastırarak,
    arkaya doğru çekersen kapak çıkar ve anakartı görürsün ve üzerinde marka ile modeli yazılıdır.
    kasanın sağ-sol ve arka tarafının resmini ekleyebilirsen tam olarak hangi tarafın sökülebildiğini
    yazarım

başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcu_27 -- 30 Ağustos 2011; 23:48:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BUNU NERDEN BULABİLİRİM ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcu_27

kasanın ön tarafından bakınca genellikle sol tarafı sökülen tarafıdır,sağ tarafı da olabilir.
    bu kapağı açabilmen için arkasındaki 3 tane vidayı sökmen gerek,sonra kapağı hafif bastırarak,
    arkaya doğru çekersen kapak çıkar ve anakartı görürsün ve üzerinde marka ile modeli yazılıdır.
    kasanın sağ-sol ve arka tarafının resmini ekleyebilirsen tam olarak hangi tarafın sökülebildiğini
    yazarım

başarılar
    bilgisayar ilk açılırken KLAVYEDE PAUSE tuşuna bas..O siyah ekran sabit karşında kalacaktır..Orada üstte solda
    anakartın modelinin yazması lazım ona dikkat et.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

bilgisayar ilk açılırken KLAVYEDE PAUSE tuşuna bas..O siyah ekran sabit karşında kalacaktır..Orada üstte solda

Alıntıları Göster
    pc açılırken deleteye basarsan bios ekranından da öğrenebilirsin

• quote:

olmadı

Ve deleteye basınca hangisine giricem :D
  • quote:

quote:

olmadı

nasıl olmadı?pc ilk açılırken İLK SİYAH EKRANDA pause ye basınca bu ekran sabit kalmıyor mu?
    Ya da bu ekran yerine ANAKART LOGOSU diye tabir edilen tüm ekranı kaplayan bir logo mu görüyorsunuz?

• quote:

quote:

quote:

olmadı

nasıl olmadı?pc ilk açılırken İLK SİYAH EKRANDA pause ye basınca bu ekran sabit kalmıyor mu?
    Ya da bu ekran yerine ANAKART LOGOSU diye tabir edilen tüm ekranı kaplayan bir logo mu görüyorsunuz?

Alıntıları Göster
    Basıyorum hi bişey olmuyor

• quote:

Basıyorum hi bişey olmuyor

Alıntıları Göster
    tamam da bilgisayar ilk açıldığında karşınızda ne görüyorsunuz? :)
  • quote:

tamam da bilgisayar ilk açıldığında karşınızda ne görüyorsunuz? :)

Alıntıları Göster
    Bilgisayar markamı : Casper :D
  • quote:

Bilgisayar markamı : Casper :D

Alıntıları Göster
    laptop mu kullanıyorsunuz siz?casper ı gördüğünüz ekranda TAB tuşuna basınca değişiyor mu ekran?
  • quote:

laptop mu kullanıyorsunuz siz?casper ı gördüğünüz ekranda TAB tuşuna basınca değişiyor mu ekran?

Alıntıları Göster
    Bilmem denemedim Masaüstü

Edit : Konu deil ama bu ekran kartıyla ne gibi oyunlar oynarım
    Atı radeon hd 6510
  • quote:

Bilmem denemedim Masaüstü

Edit : Konu deil ama bu ekran kartıyla ne gibi oyunlar oynarım
    Atı radeon hd 6510

Alıntıları Göster
    sen bize casper marka bilgisayarının modelini söylesene?kasanın arka tarafında bir etiket falan vardır oradan yola çıkarak da anakartına bakabiliriz.Bu arada anakart modelini öğrenme isteme sebebiniz nedir?

O ekran kartı ile tüm oyunları oynarsınız..
  • quote:

sen bize casper marka bilgisayarının modelini söylesene?kasanın arka tarafında bir etiket falan vardır oradan yola çıkarak da anakartına bakabiliriz.Bu arada anakart modelini öğrenme isteme sebebiniz nedir?

O ekran kartı ile tüm oyunları oynarsınız..

Alıntıları Göster
    1. modeli böyle yazıyor casper nirvana cd dxh2400a 2.si merak ediyorum
  • quote:

Alıntıları Göster
    anakartı görünmüyor hiçbiryerde

• Intel® Core™ i5-2400 Ýþlemci
    Ýþlemci hýzý 3.10 Ghz, Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile
    3.40 GHz.’e kadar, 6 MB Intel® Akýllý Bellek
    • Orijinal Windows® 7 Home Premium (64 Bit)
    • 4 GB DDR3 Bellek
    • 500 GB SATA Harddisk
    • 2 GB ATI HD6510 Ekran Kartý (1 GB DDR3 Ayrýlmýþ Bellek)
    • 20” Wide Casper LCD Monitör
    • DVD±RW DUAL • Card Reader
    • Casper Klavye, Optik Mouse
    • Microsoft Security Essentials Antivirüs Programý
    • Microsoft® Office Starter 2010**
    • HP Deskjet 2050 All-in-One Yazýcý Hediye

• quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar cpu-zla baktım anakarıtm buysa iyimidir deilse bulamadım :D

pegatron yazıyor

bios : american megatrends ınc
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.