Şimdi Ara

anakartmı biosmu acaba yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar bilgisayarı açarken power düğmesine 3-4 kere arka arkaya bastım boot failure mesajı aldım. biostan sata hard diski göremiyomum ama ide bağlı cdrom görülüyo ben sata portlarından şüphelendim çünkü ikinci hard diskim boştaydı onu 2. sata portuna taktığımda yine biosta onuda göremedim. en bariz örneği ise hardiskin imajını almaya çalıştığımda her iki hdd yi görmüyo bilgisayar.
    acaba anakart mı yoksa bios olabilirmi veya neden olabilir bu konuda bir fikir veren olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Flash Only -- 20 Temmuz 2006; 19:59:25 >

• arkadaşım satanın power girişlerini kontrol et.power girişini sadece hdd ye tak fanlara manlara takma cd romları falan da bırak bi de sata kablosunu kontrol et anakarta giden sata kablosunu bi deiştir de dene bakalım.olmazsa fena.ya harddiski değiştircen yada biosu formatla.bu olay senin anakartının amd versionunda başıma geldi.naptıysam ne ide ne de sata hdd yi okutamadım.biosu baştan yazdım vallahi.zor işti.kolay gelsiiin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.