Şimdi Ara

anakartsiz pc supply ile pc fan calistirma... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    en son care o hocam bakicam artik bi caresine aksam eve gidince teyp icin kullandigim kablolari sase yaparak denicem oyle calisirsa fanlari ve teybi ayni yere baglicam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sen o psuyu geri pcye bağlamayacaksan sarı ve siyahları kes elektrikçiden klemens al ona bağlantı yap, bağlayacağın malzemeyi klemense bağlarsın bide tek kablo tek başına psu 10 amper verecekse taşıyamaz ısınır, direnç uygular, onun için klemensli yapmanı öneririm, kolay gelsin

• porsche911turbo kullanıcısına yanıt
    zaten sarilari siyahlari kesip birlestirmistim kendi aralarinda cekecegi akim cogalmasi icin sadece tek sari siyah birakmistim soketli gerekirse onuda birlestircem fanlar icin evy. hocam sagolasin klemensi denerim zaten pc ye geri baglamayacagim oto teyp icin evde kullaniyorum 10-12 amper guce ihtiyacim vardi pc supplyden yardim aldim anfiler icinde iki ayri 30 amper smps aldim tek basina teyp fazla guc cekmeyecegi icin pc supply gayet randimanli ve isinmiyor iki fanda 1 amper guc cekecek olursa yinede fazla yuk binmemis olur pc supplye 80x60x30 olculerinde kabin yaptirdim pc supply ve smpsleri icin monte edipte kabinin arkasina icerideki isiyi disari atmasi icin arka kapagina fanlari monte etmek icin almistim... yardimlariniz icin tesekkurler aksamki denemeleri yaptiktan sonra burada tekrar yazarim...

• Rica ederim kolay gelsin ben de 2 amfi iki bas 1set mid denemştim, şimdi creative g500 var inanki hayal kırıklığı müzikte özellikle

ne ile besledin anfileri?

g500 dedigin sinema sistemimi bilmiyorum oto ses sistemi haricinde muzik seti veya sinema sistemi kullanmadim evde. cok kaliteli sinema sistemleri duydum ama oto ses sistemine degismem hicbsyi zevki ayridir.

• Aynen öyle müzikse araç setini değişmem, besleme 12v 15a trafolu bide, 30a smps idi,

iki anfi icin yetersiz besleme fazla yuklenmedigi surece yetebilir belki ama randimanli kullanmak icin amper gucu daha fazla olmasi gerekir oto ses sistemleri yuksek guc isteyen cihazlar. en azindan denemissin yine

En dandik smps li otoanfisi bile 4x60w veya 2x150w çıkış veriyor (toplam 300w nominal güç),, hangi ses sistemi bu çıkışı verir diyeceğim, diyorum logitech 5500 ün aynı 2+1 olanı..
    fiyat kıyaslaması yaparsak; 200 sobwoofer,, 200 stereo kolonlar,, 100 anfi,, 100 adaptör kablo falan == 600tl.. evin camları iner çıkar.
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    guzel soylemisinde bi 100 liralik anfi minimum 250rms lik bi sub ornek versek esnetmez bile calistirmakla yetinir sadece.

• Bu konu çok su götürür, ben sesini açamıyordum bile fazla fazla yetiyordu, güç için kesin oto sistemi bence de esnek ayarlar da cabası

eve kurdugum sistem 1500 lirayi buldu dahada alacaklarim var. smpsleri cogaltmam lazim yeterli alt yapiyi olusturmak icin mono anfiye tek 30amper yetmez ikinci bassi almayi dusunuyorum.

duzeltme; haklisin konu dagildi biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrpkr -- 26 Eylül 2014; 16:08:05 >
  • Stereo amfi olarak class a tavsiye ederim, kalite bariz fark ediyor, özellikle tizler, normal bir ab classa göre tabi, pioneer 924 kullanıyordum,kimse beğenmez belki ama benim vazgeçilmezim, basa dayıyorlar sonra iyi değil diyorlar. Herneyse özelden görüşebiliriz

• oto teybi baglamak icin kullandigim sari ve siyahlari baglayarak calistirdim sagolun yardim eden arkadaslara vaktinizi aldim hakkinizi helal edin.

• hadi kolay gelsin
    sagolasin hocam gecte olsa cevap verebildik tamamen bitirdim o hafta sonu kabini sonunda kabinsiz kullanimdaki kablo yiginlarindan kurtuldum

• Rica ederim, tadını çıkarmanız dileğiyle

bitirdikten sonra yerine yerlestirince olusan goruntu bu oldu

anakartsiz pc supply ile pc fan calistirma...

• Yer varsa sağ sol olarak ayır müzik böyle dinlenmez( dost acı söyler, stereo bitişik olmaz)

yer sikintisindan dolayi bu sekilde ev dizayni degistigi zaman kabinleri ayiracagim boylede gayet iyi performans aliyorum. hatta subwoofer en uste koydum bass etkisi yerden degilde usten ortalardan olmasi akustigi biraz daha degistiriyor

• Ben ilk bişey bilmezken(şuanda da çok öğrenmem lazım) akustiğe önem vermezdim hatta karton kutudan kabin yapardım, bişeyler okuyunca yanlış olduğunu öğrendim, caraudiohifi gibi sitelerden öğrenebilirsin, daha önceki site kapandı orda çok daha fazla bilgi vardı.fırsat bulunca zaten daha iyisini yaparsın, tavsiyem 1 set mid takımı 1 sub en temiz sesi veriyor, mid kabini boy25 x en 20x derinlik 25 iyi oluyor, içini sünger kapla sesteki pürüzsüzlüğe bak, ben infinity ref. 16cm kullanmıştım. tavsiye ederim az yer çok ses

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.