Arkadaşlarında dediği gibi,,, stereodan uzak bir sistem olmuş.. yukarıda ortadaki bass hoparlor, yanındakileri frekansıyla bozar. Aciko ekolayzırın yeri ayrı olur tabikide,, (ben evde müzikseti kolonlarıyla süper dinliyorum,,, uydualıcısı- pc de- telefonda istediğim ses ayarını yapıyorum), 2+1 5+1 at gitsin çöpe) neyse ,,orada sanki gereksiz gibi,,, onun sağındakidemi ekolayzer. Sağdece teyp ve hoparlor olsa,, aciko ekolayzer sesi daha detaylı verir,, detaylı derken,, 60HZ bası sistemden ayırmak kolay olur,, yada 1khz yi kesmek kolay olur. istediğiniz sesi alıp istediğinizi kesebilirsiniz. Anfiler varken gereklı frekans ayrımını anfinin üzerinden yaptığınız için ekolayzerin faydası pek olmucaktır.. Yeterince yükseltilmiş bass ve tizz sesler anfiden çıkıyor. Neyse kabinler olmamış,,, sizce iyi olabilir,,, ben stereo düşünerek yorum yazdım.
Mesela şuanda atıl duran midlerim, içi sünger kaplı sesi beni çok şaşırttmıştı, çok temiz sesi var, hem az yer kaplıyor, + 1 bas oldu mu çok kalite ses çıkıyor, çok kalabalık hop. de denedim hikaye bunun yanında, sq sistemler zaten 2+1 oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsche911turbo -- 15 Ekim 2014; 22:49:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yorumlae icin tskler hocalar ama herkesin kulak zevki farklidir daha oncede dedigim gibi yer sikintisindan dolayi boyle dizili evin dizayni degistigi zaman kabinler ayri ayri koselerde olucak porshce hocam midlerin yeri ayri oval coaxlarin yeri ayridir midler ovaller kadar olamaz emin hocam ortadaki bass free air bi basstir ve ayrica bagli degildir o goruntu olarak monte edilmis pioneerin efsanelerinden biridir kabin ici ayrim yapilmadigi icinde yandaki ovallerin kabin icinde yarattigi hava surkulasyonundan dolayi bass gibi esnemesi ayri goruntu katiyor ayrica bass olarak hafif basinc saglamasida cabasi akustigi degistiriyor. aciko eko isiklari yanmadigi icin baglamadim tamiri yapildiktan sonra baglayacagim yanindaki ise efsane pioneer keh 8600rs model teyp oda goruntu icin sadece elektrik vererek goruntu amacli monte ettim fakat floresan isigi azaldigi icin onunda floresani degismesi gerekiyor alttaki teyp ile sistemi calistiriyorum anfiler ise ustteki mono alttakide stereodur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme