< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Anal Fissür - Makat Çatlağı ( makatını seven okusun ) (323. sayfa)
-
-
Wcden sonraki 2 saat haricinde tüm gün acım yok diyebilirim, 5.günde güzel geçti arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 4 hafta geçti, herşey mükemmel gidiyor, günde 1 kez sabah kahvesi sonrası wc ye gidiyorum, gram ağrı zorlanma vs. yok, dübürün bir tık genişlediğini hissediyorum, normal insan kakasına yakın kalınlıkta yaptığıma inanıyorum, totişi düşünmeden günler geçirmeye başladım, 1 kez çiköfte yedim tedirgin bir şekilde, hiç değişiklik olmadı, eşim krem sürmek zorunda olmadığı için, çocuklar daha az wc sırası beklediği için mutlular. Anal fissürü olan ve bu ilaçları denemeyen varsa tavsiye ederim, sevgiler.
-
Gittniz mi hocam burhan hocaya ne oldu
Ameliyatın 6.günü sabah wc sonrası 30 dk ızdırap ama tüm gün iyiyim, sanırım o ızdırapta anal fissürü geçirmek için kestikleri kas ağrısı (yada başka bşrşey yaptılar)
Dun ve bugün benim diskimda incelme ve sertlesme yasandi 4 kez tuvalete ciktim gubde cok stresliyim. Az ve ince geldi 2 gundur. Sebebini de bilmiyorum beslenmeme dikkat ettim. Yaparken de inanilmaz zorlaniyorum biraz hacimliyse hele ilk çıkış esnasinda. Bugün ilk seferde tuvaletimi yapamadim aci dolayisiyla. Kanama oluyo ara sira. Kolonoskopi sirasi almadim hala yarın gidip alacam çok korkuyorum kanserdir diye açıkçası.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Banada kolonoskobi dedi devlet ama özel hastaneue gittiğimde direk ameliyat oldum
Ameliyatın 7.günü 1 hafta oldu, wc yaparken ve 10 dk sonrası haricinde ağrı çekmiyorum. Onada çare olarak wc öncesi kalkar kalmaz arveles içiyorum
Ameliyatın 8.günü sadece wc yaparken ağrı hisssettim sonra hiç ağrı olmadı ama tabi 20 dk önce arveles içtim
Hocam vucuttaki herhangi bir hucrenin kanserleşme orani matematiksel olarak ýüzde 15 kaldıkı eger bagirsaklar da polip varsa bunun kötü huylu olma olasiligi yüzde 10 ve kanserlesme süresi ortalama 5 yil cok taktiysaniz yaptirin kolonoskopi olsun bitsin iciniz rahat eder varsayalim ki kansersiniz buna önlem almazsaniz ilerde ölürsünüz daha acik nasil soyleyim yani bile bile lades yapmayin yaptirin kolonoskobi erken teshis hayat kurtarir
Merakla bekliyorum hocam
Hocam diski yaparken agri disinda zorlanma oluyor mu yoksa rahatca cikabiliyor musunuz
Haklisiniz hocam. Ama doğrusu korkuyorum. Ta 3 küsür sene önce kanama yaşadım ancak ılac kullanimiyla düzeldi Şimdi 3 sene sonra tekrar başıma geldi hatta 3 seneyi de geçti. Üstüne başka seyler de eklendi. Kolonoskopi randevusu henüz almadım ama pazartesi alacağım anestezi için kan testini EKG'yi falan verdim. Umarım çok geç kalmamışımdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kodAdıYassuo31 -- 28 Ağustos 2024; 11:11:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok zorlanma olmuyor direk çıkıyor ama şöyle çıkarkende acıtıyor kenarı, şöyle bir tezim var sizin sorunuz sanırım daralma, bence daralma yok sadece kestiği kasın acısı bu
Hocam çok normal. Daha çok başlarındasınız. Orası anca iyileşir. Her gün hareket eden bir yer.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam anrecta kullanmak istiyorum ama biraz tirsiyorum bas agrisi disinda baska vir yan etkisi var midir bende hemoroid var makat catlagindan folayi nüks etmisti kullansammi acaba
Allah yardimciniz olsun geçer inşaallah.Birde kolonoskopi temiz cikarda iyice rahatlarsiniz alerjik tepki verdiginiz ilac yada ilac turleri varsa kesinlikle belirtin hocam sikintiya girmeyin sonra
anladim hocam tamamen iyileşirsiniz inşaallah.Bende olmak istiyorum da kararsizim ankara da sezai hoca cok fazla istedi 180 bin tl izmir de burhan karabag hocaya olmayi dusunuyorum en azindan fiyat olarak biraz daha insancil hocam peki makat icin de sertlik hissediyormusunuz yoksa eski hali gibi yumusak mi birde.Sizi kas kesip makati da genisletme yapilmis
hocam özetle dikiş patlamis mi yani ne olmus siz ameliyati bulent menteş e mi oldunuz
Yaklaşık 25 gün önce Lis ameliyatı oldum, kasın bir kısmı kesildi ve de ligaşüre yöntemiyle 3 adet hemeroid pakesi alındı. Açıkçası ameliyat sonrası ilk tuvaletimde bile yaşadığım o yırtık ağrılarından eser yoktu. Yalnızca dıskılama sonrasında hafif hafif seyreden ve tolere edilebilen bir makat ağrım oluyordu fakat bu kesinlikle yırtık acısı değildi. Ameliyat sonrası 15-20 gün aralığında ağrılarım neredeyse hafifledi, yalnızca otururken problem yaşıyordum. O da zamanla azalıp bitecek diye dusundum hep. Onun haricinde ne tuvalette ne sonrası ağrım sızın yok denecek kadar azdı. Fakat son 3-4 gündür makat bölgemde zonklama ve gün içine yayılan bir kas ağrım var. Kesinlikle yırtık ya da fissür ağrım yok. Tuvalet esnasında bir acı yok. Ama tuvalet sonrası gece uyuyana kadar ara ara gelen zonklama ve makat ya da kesik kısmından mı geliyor bilemiyorum bir sızlamam var ve bu tüm gün ara ara yokluyor. dün ve dünden önceki hiç hiç azalmadı uyandıgımdan uyuyana kadar benleydi fakat bugün yok mesela. Kıçımın üstüne oturduğum zamanlar zonklama sanki bir tık daha artıyor ve sızı ağrı yanma vs bir tık daha artıyor. 25 gün oldu normal yaşantıma dönemedim. Aklım sürekli kıçımda afedersiniz.
Acaba lis ve hemeroid ameliyatı sonrası bu süreç normal mi yoksa makatımda apse fistül ya da striktür gibi bir oluşum mu var diye düşünmeden edemiyorum. Tecrübeli arkadaşarın bilgi ve yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X