Şimdi Ara

Analistlere göre, yeni nesil iPhone 250 milyonluk bir satış rakamına ulaşabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman hedefe 249 milyon 999 bin 999 kalalacak..
  • sony varken ne apple ne samsung nede başka markaların adı geçer . Eeeee onun adı sony xdxdxd

• Apple müşterisinin birçoğunu samsung'a kaptırdı zaten samsung ıphone 5 ten önce s3 ü çıkarmakla çok mantıklı bir iş yaptı ve ıphone 5 alıcılarının birçoğunu kaptı. Kaldı ki birçok arkadaşında bahsettiği gib artık belli seviyede android var. Apple'ın çok muhteşem bir cihaz çıkarması lazım bundan sonra iyi satış yapması için.

• bizde iphone kullanıyoruz ama anlayamadığım konu: ne kadar çok doğmamış çocuğa don dikmeye meraklı adam olduğu hele bahse konu analistler sağlam olmayan verilere dayanarak tahmin yapıyorlar. istiareye yatın oldu olacak.

• 250 milyon abartılmış bir rakam,şimdiye kadarki toplam iphone satışı o kadar neredeyse,araştırmacı firma herkes eski telefonunu satıp iphone 5 alacak sanıyor galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: erci501

iddia ediyorum yeni nesil elma 250 milyon satarsa onex ile S3 1 milyar satar.
    öyle habere böyle iddia

Ramazan ramazan ne içtiyseniz bende istiyorum ama iftardan sonra içerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple tanesinden sadece 1 dolar kâr elde etse 250 milyon dolar kâr demek. Apple gibi bir çakal koca telefondan 1 dolar kazanacak değil ya. Bir de ciroyu siz düşünün.

• bu analistler ne içti acaba? bırakın bu işleri, bir de inanmamızı mı bekliyorlar anlamadım ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: interwap

Apple tanesinden sadece 1 dolar kâr elde etse 250 milyon dolar kâr demek. Apple gibi bir çakal koca telefondan 1 dolar kazanacak değil ya. Bir de ciroyu siz düşünün.

Analistlere göre, yeni nesil iPhone 250 milyonluk bir satış rakamına ulaşabilir
  • Abi İos'a kötü diyosunuz ama sizin Androidiniz 500 MB Ramli telefonu Iphone gücüne getirebilirm????

• Atma ziyaaaaaa...

• Komikmiş,her 35 kişiden birisi yeni çıkacak olan iphone'u alacakmış.Haber niteliği bile yok kanımca,bu kadar gerçeklerden uzak haber olamaz.

• 250 milyon mu yuhhh adamlar ekmek peynir sanmış her halde....
  • Sıradan bir haber sitesi söylese bunu tamam diyeceğim de adamlar analist, istatistik hesaplarına göre söylemesi lazım bunu. O da öyle kolay bir şey değil. Bunun standart sapması var varyansı var toplumun parametresi var var da var.

Zaman...
  • Anlamıyorum arkadaş.Nedir bu telefon değiştirme alışkanlığı.Nokia 6233 telefonun 6 senesi.Nereye kadar götürürse oray kadar devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: SensatiOX

iphone 4s niye 250 milyon satmadı?

Bu kadar mantıksızlık olur mu ? 250 satamaz ı her nedene bağlayabilirsin ama iphone 4s in 250 milyon satamamasına bağlamak hakkaten komikmiş.Sanki her iphone bir önceki ile eşit satmış gibi... Iphone stışları her yeni modelde katlanarak artıyor.buna galaxy seriside dahil.Böyle bir mantığı nasıl bir insan aklı üretiyor anlamıyorum...

• yeni afyon 250milyon satarsa bende alacagim 250000001 olacak yalan haber xD

• yeni afyon 250milyon satarsa bende alacagim 250000001 olacak yalan haber xD

• Abartılmış
    Çıkmadan önce müterisini hazırlıyor
    Her cihazda olduğu gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oldu ben de spiderman'im zaten.

Balon haber olur da bu kadar uçulmaz ya.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.