Şimdi Ara

Analistlere göre, yeni nesil iPhone 250 milyonluk bir satış rakamına ulaşabilir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

Hayırlısı be gülüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

quote:

Teknolojinin gerisinde kalmış İos 6 ile taş çatlasa 50 milyon satar. Millet artık iphone dan sıkılmaya başladı 2007 den beri aynı arayüz ,
    Gelecek Wp8 de

Tabi canım 700 tl iphone 4 arayanda bendim zaten

Dikkat ettiyseniz simfree ancak 700 lira eder demişim. Oda değişiklik olsun diye alacağım ,pek bir beklentim yok.Eminim 3 ay sonra sıkılır satarım.
    Beni Nokia nın Lumia Wp8 modellerine kadar idare etsin yeter.

3 ay sonra sıkılıp satacagin telefonu ne diye bulup alacam diye ugrasiyorsun o zaman? cevir kazi yanmasin.

• Arkadaşlar bazen insanları gerçekten anlamıyorum.Apple o rakamı hayatta göremez ancak mucize bir telefon yaratnası gerekiyo samsung galaxy s3 4s kat ve kat katlıyo siz ne apple diye uğraşıyonuz apple felan yapamaz öyle bir rakamı o anca patent davalrında koşsun bu gidişle kullanıcılar ya htc ya samsung android günden güne gelişiyo bizim milletimiz donunu satar alır ama ben iphonu oldum olası azettmem donanım olrak ya samsung htc o apple 3.5 ekranlar sıktı kullanıcılar iphone 5 mucize olmalı ki bu rkamı yapsın samsung s3 ile alıcıları topladı kimsede iphone 5 çıksa s3 ü stıpta 5 felan almaz yüksek ihtimalle donanımda gene samsung s3 üste olaacak yani apple davalarla uğraşsın dursun bence sonuna kadar samsung iphone 4s gibi kutu telefonu kim napsın s3 teki o zarefet hiç bir şeyde yok apple kullanıcıları için acı gerçek ama samsung daha iyi güney kore :D

• apple türkiyeye apple store açarsa satar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Arkadaşlar bazen insanları gerçekten anlamıyorum.Apple o rakamı hayatta göremez ancak mucize bir telefon yaratnası gerekiyo samsung galaxy s3 4s kat ve kat katlıyo siz ne apple diye uğraşıyonuz apple felan yapamaz öyle bir rakamı o anca patent davalrında koşsun bu gidişle kullanıcılar ya htc ya samsung android günden güne gelişiyo bizim milletimiz donunu satar alır ama ben iphonu oldum olası azettmem donanım olrak ya samsung htc o apple 3.5 ekranlar sıktı kullanıcılar iphone 5 mucize olmalı ki bu rkamı yapsın samsung s3 ile alıcıları topladı kimsede iphone 5 çıksa s3 ü stıpta 5 felan almaz yüksek ihtimalle donanımda gene samsung s3 üste olaacak yani apple davalarla uğraşsın dursun bence sonuna kadar samsung iphone 4s gibi kutu telefonu kim napsın s3 teki o zarefet hiç bir şeyde yok apple kullanıcıları için acı gerçek ama samsung daha iyi güney kore :D

Ne yani? Biz o kadar rakamı bir tarafımızdan mı uydurduk?
    iPhone 4S bile 3 çeyrekte 100 milyon satmış. Daha bunun 4. çeyreği var. Ne anlatıyorsun sen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus78 -- 9 Ağustos 2012; 20:48:51 >

• Geçsinler bu hikayeleri

• Geçsinler bu hikayeleri

• Ataizlere Göre Diye Okudum.
  • quote:

quote:

Teknolojinin gerisinde kalmış İos 6 ile taş çatlasa 50 milyon satar. Millet artık iphone dan sıkılmaya başladı 2007 den beri aynı arayüz ,
    Gelecek Wp8 de

Tabi canım 700 tl iphone 4 arayanda bendim zaten

• doğmamış bebeğe don biçmek bu olay,şimdiden reklamlar başladı..bu işler reklamla zor olur.
    s3 çıktığı vakit bu forum ayağa kalkmışdı,öyle tasarımmı olur falan filan diye,gidin satış rakamlarına bir bakın şimdiden ne kadara ulaşmış?samsung bunla yetinmiyo piyasaya bakıp s3 ü nasıl daha fazla satarız diye ek olarak siyah renk seçeneğinide koydu ürün çıktıkdan 3 ay sonra.
    htc ve diğer markalarında başarıları ortada,sadece s3 üzerinden konuşmak yanlış olur.Bir firma çıksın desinki kardeşim bizde ios sistemli ama kendi adımızı taşıyan telefonlar üretmek istiyoruz desin apple kabul etmez,en basiti sürünmekte olan nokia böyle bir olaya girsin,ios sistemini kiralasın kendi telefonlarına entegre etsin bakın bakalım iphone satışları o kadar oluyormu?şuan bahsetmeye çalışdığım mevzu ios iyidir kötüdür olayı değil (benim için kötü bir sistem orası ayrı) burda değinmek istediğim olay apple'ın tekelci yaklaşımıdır.
    andorid özgürdür diyoruz çünki o kadar özgürki isteyen firma alır,kendi sistemlerinide entegre edebilir (htc nin sense arayüzü gibi) yada yalın olarak sunabilir.
    apple gizliden gizliye yok şukadar satıcak diyip piyasayı hareketlendireceğine sonbaharda çıkacağını söylediği tlefonun özelliklerini azda olsa paylaşsın.görüp görebildiğimiz tek şey basit bir home tuşundan ibaret.bu haberi yapan sözüm ona araştırmacı firma sadece bir home tuşunun tasarımına bakıp haber ediyorsa (yada özellikle haber yapılsın diye para almışssa) bu sadece milleti kandırmakdan öteye gidemez.apple güzel bir yol çizdi,güzel fikirler verdi ama bununda cılkını çıkardı,teknolojinin nimetinden çok milleti sömürmek ve kullanmak için teknoloji üretti,klasik amerikan endüstri mantığı işte,çok üret çok sat olayı.
    ancak milletinde gözü açıldı buda bir gerçek,güzel ürünler uygun fiyata satılmıya başlandı,herkez iphone diye ölmüyor artık ama bunu ios kafalı bazı arkadaşlar görmemezlikden geliyor.android bu kadar kötüyse bikaç yıl içinde neden hala ayakda ve büyümeye devam ediyor?ondan sonra millete fandrazot dersiniz,size neler söyleniyo farkında değilsiniz biraz objektif olun artık..

• şişirin şişirin..bu analist firmalarda çarkın bir parçası

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah.kas

şişirin şişirin..bu analist firmalarda çarkın bir parçası

Aynen. 250 milyonu böyle çıkaracaklar zaten. 70 milyonu Türkiye den...

• Bu kadar cahil-cühela bu foruma fazla yahu.
  • Bir taraftanda güzel oldu. Bu sayfayı sık kullanılanlarıma ekledim. Zira yeni nesil iPhone'un rakamları düştükçe eğleneceğim bir çok arkadaş var burada.
  • 250 milyon uçuk bir rakam. İnternette her gördüğü şeyi buraya koyanda kabahat. iPhone yıllar boyunca satışlarını hep artırmış olabilir ama bu böyle devam edeceği anlamına gelmez. Yenilik durduğunda bir yerden sonra isim ve marka bağlılığı yetmemeye başlar. Artan rekabet de bunun cabası. 2007'den beri akıllı telefon pazarında doğru düzgün rekabet bile yoktu. Ekosistemin kaymağını yedi Apple kısacası.

• karşısında taş gibi samsung var geçecen o işi apple paçası tutuşmasa niye patent davalarına sarılırdı.Elinde kozu kalmadı artık trendi samsung belirlyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.