Şimdi Ara

Analistlere göre, yeni nesil iPhone 250 milyonluk bir satış rakamına ulaşabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Analistlere göre, yeni nesil iPhone 250 milyonluk bir satış rakamına ulaşabilir

Apple'ın sonbahar aylarında piyasaya sürmesi beklenen yeni nesil iPhone'unun nasıl olacağına dair birçok şey yazılıp çizilse de şirket için önemli olan noktalardan biride satış rakamları.

Şirketin piyasaya sürmüş olduğu her iPhone'nun aşağı yukarı kendisinden önceki nesillerin toplamı kadar bir satış rakamına ulaştığı bilinse de, yeni nesil iPhone'un nasıl bir satış grafiği yakalayacağı halen merak konusu. Asymco'dan analist Horace Dediu'ya göre, yeni nesil iPhone'un satış grafiğinin önceki nesillerin toplam satış rakamını elde etmesinin kısa vadede oldukça zor görünüyor. Analist, yeni nesil iPhone'un satışta olduğu ilk dört çeyrekte 170 milyonluk bir rakam elde etmesini bekliyor. Ayrıca Dediu, cihazın üretim serisinin iPhone 3GS'teki gibi uzun bir süreçten geçmesi durumunda satış rakamının 200 milyonun üzerine çıkabileceğini dile getiriyor. Ancak, geçiş sürecinin uzun tutulmasının ardından büyüme oranının korunması durumunda toplam satışların 250 milyona ulaşabileceğinin de altı çiziliyor.

Her şey beklenildiği gibi giderse yeni nesil iPhone'un 250 milyonluk bir satış rakamı elde etmesi analiz ve istatistiklere göre oldukça muhtemel, ancak şu an için bu rakamların tahminden öte gidemediğini belirtmekte fayda var. Yeni nesil iPhone için öngörülen bu rakamların gerçeği ne kadar yansıttığını ise ilerleyen dönemlerde göreceğiz.

• doğrudur.
  • Hayırlısı be gülüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooL_ROMEO -- 8 Ağustos 2012; 16:45:56 >
  • Bu da fandrozortlara koyabilir nihahahahhaa zaaaa xD Xd

• iphone 4s niye 250 milyon satmadı?

• Şimdi bazılarına göre o 250M insan ya özenti ya aptal ya da ihtiyacının farkında olmayan bilinçsiz tüketici...
  • İphone 5-Bir yılda yani 4çeyrek*35milyon satsa en kötü ihtimal=140 yapar zaten, ki Apple için 200 milyon ulaşılamayacak bir rakkam değil!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Milleti Gazlayın bakalım , o satılmış analitslerin söylemine ne zamandan beri inanır olduk.
    Teknolojinin gerisinde kalmış İos 6 ile taş çatlasa 50 milyon satar. Millet artık iphone dan sıkılmaya başladı 2007 den beri aynı arayüz ve artık önüne gelende bulunan bir cihaz .

Çoğu kişi elinde kini satıp aynı malın cilalanmışına para vermek istemeyecektir. İos un bir espriside kalmadı, Symbian Belle bile ondan çok daha ötede bir işletim sistemi

Gelecek Wp8 de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 8 Ağustos 2012; 17:09:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Teknolojinin gerisinde kalmış İos 6 ile taş çatlasa 50 milyon satar. Millet artık iphone dan sıkılmaya başladı 2007 den beri aynı arayüz ,
    Gelecek Wp8 de

Tabi canım 700 tl iphone 4 arayanda bendim zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

quote:

Teknolojinin gerisinde kalmış İos 6 ile taş çatlasa 50 milyon satar. Millet artık iphone dan sıkılmaya başladı 2007 den beri aynı arayüz ,
    Gelecek Wp8 de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

quote:

Gelecek Wp8 de

Dikkat ettiyseniz simfree ancak 700 lira eder demişim. Oda değişiklik olsun diye alacağım ,pek bir beklentim yok.Eminim 3 ay sonra sıkılır satarım.
    Beni Nokia nın Lumia Wp8 modellerine kadar idare etsin yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 8 Ağustos 2012; 17:16:32 >

• Yok artik lebron.100 milyon neysede 250 milyon cok fazla gibi.

• Bu mantıkla 10 sene sonra çıkan iPhone dünya nüfusundan 2 kat fazla satacak. Brabo, analizi yapanada, haber diye yazanada, gerçekçi sananada.

• quote:

Milleti Gazlayın bakalım , o satılmış analitslerin söylemine ne zamandan beri inanır olduk.
    Teknolojinin gerisinde kalmış İos 6 ile taş çatlasa 50 milyon satar. Millet artık iphone dan sıkılmaya başladı 2007 den beri aynı arayüz ve artık önüne gelende bulunan bir cihaz .

Çoğu kişi elinde kini satıp aynı malın cilalanmışına para vermek istemeyecektir. İos un bir espriside kalmadı, Symbian Belle bile ondan çok daha ötede bir işletim sistemi

Gelecek Wp8 de

Forumu 1 haftadır takip ediyorum her mesajında bir İPhone harcıyorsun (kaldıki bir İPhone sahibi degilsin ) sen bu kafada oldukça Apple sadece sana 50 adet satar
    Analistler sallıyor belki ama senin kadar değil

• ramazan ramazan neyse birşey demiyorum. habere bak

• ne yani her 25 kişiden biri "yeni nesil" iphone mu alacak? eski nesilleri de katarsak 15 kişiden birinde iphone olacak sanırım bu hesaba göre.

• daha ne oldugu bile belli olmayan cihaza satis rakami bicmek ne kadar dogru. bakalim ekran ne olcude gelecek. 3.5inchde israr edilirse beklenen ilgiyi gormeyebilir. iphone her nevi sekilde satar ama su kadar diye sayi vermek, bos keseden sallamak. tamam her iphonede bir yukselis egrisi var ama piyasada artik ayni piyasada degil. her seyden once bir doyma noktasi var. artik iphone u olan bir suru kisi var. yeni model ciddi fark yaratmiyorsa gecmek istemeyenler olacak. ayrica artik rekabet daha sert. piyasa eskisi kadar bos degil.

• yavaş satsın:) iphone yavaş yavaş şaşalı günlerini kaybediyor artık. iphone4 iyiydi ama 4s ile 4 arasında hiçbir fark yoktu. tamamen kağıt üzeri farklar. millet neler bekliyordu ama ne çıktı kimse de demediki lan biz şunları şunları bekliyorduk bu nedir aga demedi yine adamlar en iyisi oldu. hem de hiçbişey yapmadan:) youtube de hologram ekranlı videolar vardı ya :)) şimdi bundan sonra karşılarında biraz daha oturmuş bi android var. daha da önemlisi harika bi wphone var. ya adam gibi bi ürün çıkarır grafiği düşürmezler. ya da 4s gibi bişey çıkarıp pazar payının büyük bölümünü wphone a kaptırırlar. ama hiç bi şekilde tek başına iphone5 250milyon satmaz bence.

• iphone alanların 10da7si hava meraklıları. eskiden blackberry vardı bu insanların elinde onlara göre en süperiydi. sonra iphone moda oldu onu aldılar, yarın moda değişir onu alırlar. benim etrafımda kullananların coğu bırakın telefonun özelliklerini kullanmayı mesaj atmaktan acizler. kuyumcu kamyon gibi. ama 10da3lik gerçek teknoloji severlerde kullanıyorlar, şimdilik :)

• iddia ediyorum yeni nesil elma 250 milyon satarsa onex ile S3 1 milyar satar.
    öyle habere böyle iddia anlayana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci501 -- 8 Ağustos 2012; 19:05:59 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.