Şimdi Ara

Analistlere göre, yeni nesil iPhone 250 milyonluk bir satış rakamına ulaşabilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theasus

Oldu ben de spiderman'im zaten.

Balon haber olur da bu kadar uçulmaz ya.

+1

• 250 mılyon sadece yenı iphone için ucuk olmus 50 mılyon ideal dikkat sadece yenı cıkan iphone a dıyorum

• Büyük medya kuruluşlarında tezkip yayınlamak çok büyük bir itibar ve değer kaybı olarak görülür.Bu nedenle yayınlanacak her haberin doğruluğunu araştıran ve kontrol eden insanlar vardır.
    Donanımhaberde böyle birşey olmadığı, editörlerin aman haber olsun manşet dolsun diye bulduğu doğru yalan bütün haberleri yayınlaması pek hoş değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Milleti Gazlayın bakalım , o satılmış analitslerin söylemine ne zamandan beri inanır olduk.
    Teknolojinin gerisinde kalmış İos 6 ile taş çatlasa 50 milyon satar. Millet artık iphone dan sıkılmaya başladı 2007 den beri aynı arayüz ve artık önüne gelende bulunan bir cihaz .

Çoğu kişi elinde kini satıp aynı malın cilalanmışına para vermek istemeyecektir. İos un bir espriside kalmadı, Symbian Belle bile ondan çok daha ötede bir işletim sistemi

Gelecek Wp8 de

Çok talihsiz bir yorum olmuş!!!!

Diğer işletim sistemleri iOS stabilitesine ve uygulama zenginliğine ulaşsın önce. Üstüne birde jb ile elde edilen imkanlar varken başka işletim sistemleri oldukça yetersiz. Hadi android neyse de Windows U gelecek olarak görmek çok hatalı bir analiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• olabilir çıkabilir bilir bilir.bu nasıl bir haber ya iddia üzerine tez yazsanız 10 numara olur.yeter da artık bilir bilir şeklindeki haberleri yazmayın

• son 1,5 senedir avrupa'yı sarsan ekonomik krizden bi haber sanırım bu analist arkadaşlar. diğer ülkelerde de durumlar çok parlak değil. eski satış grafikleri bir çok firma için rüya haline gelmişken; apple firmasını bunun dışında tutmak pek mantıklı gelmiyor.

ha satar, güzel de kar eder hatta az miktarda satışlarını da arttırabilir ama 250 milyon yeni model satışı bilemiyorum. ya da arkadaşların dediği gibi 40 yıllık tinerciler böyle kafa görmemiştir :)

• 250M satarsa da apple ın daha az kazansa da apple ın zenginin malı züğürdün çenesini yorar hesabı bir haber.... Ama ulaşılamayacak gibi de görünmüyor 185 millete neredeyse 7 milyar kişiden 250M kazanılabilir sanki....

• İyi gaz veriyorlar

• Satar türkiyeden en az 10 milyon adet bekliyoruz. Adam donunu satıcak utanmasa ayfon almak için
  • Bırak 250 milyonu 100 milyon satsa o telefon amele telefonu olur yine. ortaokullu bücürlerin elinde bile gezen oyuncağı ben almam arkadaş, biraz fark olması lazım.
    çok satması iyi değildir, apple'ın mantığı "think different be different" ama maşallah kızılay dağıtıyor gibi otobüste 10 kişiden 5-6'sının elinde, çoluk çocukla, akıllı telefon kullanmayı bilmeyenlerle aynı cihazı kullanarak mı "different" olacağız ? Adamlar az satsın ayrı bir sınıf olsun diye kazık sattı cihazı ama bizim milletimiz maşallah kredi çekip yada 24 ay taksit yaptırıp yemeyip içmeyip parayı yatırdı yine. 10 koli marlboro alana yanında hediye olarak 4s veriyorlar, paketi elde taşırken iphone ile eşlik edilsin diye :))

• 250M yeni nesil satinca kafamizi cevirdigimiz yerde iPhone goruruziyice ele ayaga duser.Bir bakima guzel aslinda.Benim iPhone um var zenginim karizmayim ayricalikliyim diye ortalikta dolanan tipler azalarak biter
  • ekran eğer 4'inç olmazsa apple 250 milyon değil 100 150 milyonu zor görür.2007den beri iphone kullanıyorum ama ekran yeterli gelmiyor artık.samsung galaxy s3 iphone 4'ün kasasından daha büyük bir ekrana sahip ince ve cihazın daha büyük olmasına rağmen cepte iphone 4 gibi şekli çıkmıyor.yüksek oranda apple kullanıcısı eğer iphone 5 denilen cihazda 4'teki gibi köklü bi değişiklik olmazsa samsung yada htc'ye yönelecektir emin olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: myhotyro

Bu mantıkla 10 sene sonra çıkan iPhone dünya nüfusundan 2 kat fazla satacak. Brabo, analizi yapanada, haber diye yazanada, gerçekçi sananada.

Dunya Nufusuda 10 sene boyunca yerinde sayacak cunku hic artmayacak Boyle dusunmeden yorum yapanadaaa, o artilari basanadaaaa
  • Yorumların yarısı komedi resmen.
    Yok 50 milyon satsa büyük başarı, yok iPhone doyuma ulaştı yok bilmem ne. Bu rakamlar gizli kapaklı şeyler değil ki. Her 3 ayda bir yayınlanıyor.

iPhone 1 : 5.850.000 adet
    iPhone 3G : 20.245.000 adet (Bir önceki seneye göre artış %345)
    iPhone 3Gs : 33.250.000 adet (Bir önceki seneye göre artış %164)
    iPhone 4 : 86.400.000 adet (Bir önceki seneye göre artış %260)
    iPhone 4S : 98.140.000 adet sattı. (Bir çeyrek daha satılacak)

iPhone 4S iPhone 5 çıkmadan bir 25 milyon adet daha satsa toplamda 123 milyon adet satmış olacak. Bu durumda iPhone 4S 1 çeyrek daha az bir süre top model olarak satılmasına rağmen bir önceki seneye göre %143 daha fazla satmış olacak.

Önümüzdeki sene için bu tablodaki en az olan artış miktarını yani %143 ü alsak 5. nesil iPhoneun yaklaşık satış rakamı 176 milyon adet eder. Ki haberde de 170 milyan adet satacağı tahmini yapılmış.

Bana göre ise bu rakam sadece 1 senede 200 milyonu geçecek. Dıbırı yiyen, yukarıda boru boru atan veya isteyen herkes ile her iddiasına girerim. ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

Yorumların yarısı komedi resmen.
    Yok 50 milyon satsa büyük başarı, yok iPhone doyuma ulaştı yok bilmem ne. Bu rakamlar gizli kapaklı şeyler değil ki. Her 3 ayda bir yayınlanıyor.

iPhone 1 : 5.850.000 adet
    iPhone 3G : 20.245.000 adet (Bir önceki seneye göre artış %345)
    iPhone 3Gs : 33.250.000 adet (Bir önceki seneye göre artış %164)
    iPhone 4 : 86.400.000 adet (Bir önceki seneye göre artış %260)
    iPhone 4S : 98.140.000 adet sattı. (Bir çeyrek daha satılacak)

iPhone 4S iPhone 5 çıkmadan bir 25 milyon adet daha satsa toplamda 123 milyon adet satmış olacak. Bu durumda iPhone 4S 1 çeyrek daha az bir süre top model olarak satılmasına rağmen bir önceki seneye göre %143 daha fazla satmış olacak.

Önümüzdeki sene için bu tablodaki en az olan artış miktarını yani %143 ü alsak 5. nesil iPhoneun yaklaşık satış rakamı 176 milyon adet eder. Ki haberde de 170 milyan adet satacağı tahmini yapılmış.

Bana göre ise bu rakam sadece 1 senede 200 milyonu geçecek. Dıbırı yiyen, yukarıda boru boru atan veya isteyen herkes ile her iddiasına girerim. ;)

Eline sağlık, çok güzel yazmışsın

• İnşallah o 250 milyon' nun içinde bende olacağım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

quote:

Orijinalden alıntı: myhotyro Bu mantıkla 10 sene sonra çıkan iPhone dünya nüfusundan 2 kat fazla satacak. Brabo, analizi yapanada, haber diye yazanada, gerçekçi sananada.
    Dunya Nufusuda 10 sene boyunca yerinde sayacak cunku hic artmayacak Boyle dusunmeden yorum yapanadaaa, o artilari basanadaaaa

Beyin nakli mümkün olduğunda söz Dünyada ilk sıraya seni aldıracağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Bırak 250 milyonu 100 milyon satsa o telefon amele telefonu olur yine. ortaokullu bücürlerin elinde bile gezen oyuncağı ben almam arkadaş, biraz fark olması lazım.çok satması iyi değildir, appleın mantığı think different be different ama maşallah kızılay dağıtıyor gibi otobüste 10 kişiden 5-6sının elinde, çoluk çocukla, akıllı telefon kullanmayı bilmeyenlerle aynı cihazı kullanarak mı different olacağız ? Adamlar az satsın ayrı bir sınıf olsun diye kazık sattı cihazı ama bizim milletimiz maşallah kredi çekip yada 24 ay taksit yaptırıp yemeyip içmeyip parayı yatırdı yine. 10 koli marlboro alana yanında hediye olarak 4s veriyorlar, paketi elde taşırken iphone ile eşlik edilsin diye :))

katılıyorum :) Turkcellde çalısıyorum 9 yasındaki çocuk 4s istiyo babası alıyor 1850 tl ye nakit sattım o derece :)

• analistlere göre değil de ateistlere göre diye okudum haha :))

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.