Şimdi Ara

Analog'dan Dijital'e Dönüştürücü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, analog 3.5mm çıkıştan optik girişli (aux girişi yok) ses sistemine bağlantı yapabilir miyim?

tersi şekilde çalışan bir çok dönüştürücü var ama ihtiyacım için uygun bir ürün bulamadım.

creative x-fi harici ses kartlarında line giriş optik çıkış var ama bu cihazlar bilgisayar bağlantısız çalışır mı?

yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler.

• TiFOSO kullanıcısına yanıt
    O dediğiniz kart ile olmaz. Harici bir ses kaynağından sesi alıp pcde işlemek için kullanılabilir anca. Ses sistemine bağlamak istediğiniz cihaz ne? Analogtan tekrar dijital sinyale döndürmek pek mantıklı değil gibi. O yüzden dönüştürücü bulamıyorsunuzdur.
  • monitörün ses çıkışından alıp lg xboom hoparlöre bağlamak istiyorum. monitöre 3 cihaz bağlı, o an kullandığım hangisi olursa olsun aynı hoparlörden ses çıkışı amacım. kabaca resmedeyim:

(soruda bahsettiğim ses kartı harici kutu şeklinde olanlardı. pc'ye bağlamadan sadece beslemeyle ses giriş-çıkışları çalışır mı diye düşünmüştüm.)

• TiFOSO kullanıcısına yanıt
    Şu tarz bir Bluetooth transmitter işinizi görebilir.

Cihazı Tx moduna alıp, monitörün kulaklık çıkışına bağlayacaksınız. Monitörden gelen sesi Bluetooth özelliği ile LG’ye aktaracak.

Bu arada dönüştürme ve Bluetooth kaynaklı görüntü ve ses senkron problemi olabilir. Aklınızda olsun.

• turuncu55 kullanıcısına yanıt

eyv. öncelikle teşekkür ederim yanıtlar için.

evet bt üzerinden aktardığımda ses gecikmesi yaşanıyor, can sıkıcı; o yüzden fiziki bağlantı yolu arıyorum. çinden bir sipariş verdim de doğru bir ürün mü gönderirler, vaadini gerçekleştirir mi göreceğiz.

• Aradığınız bu:

AMANKA Dijital Ses Dönüştürücüsüne Analog, DAC RCA 3,5 mm Ses Jakı Toslink/SPDIF Koaksiyel Ses Adaptörü Toslink Kablolu ve Güç Adaptörü TV DVD Blu-Ray PS3 Xbox Sky FireTV-Alüminyum için : Amazon.com.tr: Elektronik

Amazon Türkiye'de mevcut. Bu tür egzantirik cihazları Amazonda aramanızı öneririm, çok geniş bir Çinli tedarikçi portföyleri var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.