merhaba, analog 3.5mm çıkıştan optik girişli (aux girişi yok) ses sistemine bağlantı yapabilir miyim? tersi şekilde çalışan bir çok dönüştürücü var ama ihtiyacım için uygun bir ürün bulamadım. creative x-fi harici ses kartlarında line giriş optik çıkış var ama bu cihazlar bilgisayar bağlantısız çalışır mı? yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler. |
Analog'dan Dijital'e Dönüştürücü?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O dediğiniz kart ile olmaz. Harici bir ses kaynağından sesi alıp pcde işlemek için kullanılabilir anca. Ses sistemine bağlamak istediğiniz cihaz ne? Analogtan tekrar dijital sinyale döndürmek pek mantıklı değil gibi. O yüzden dönüştürücü bulamıyorsunuzdur. -
monitörün ses çıkışından alıp lg xboom hoparlöre bağlamak istiyorum. monitöre 3 cihaz bağlı, o an kullandığım hangisi olursa olsun aynı hoparlörden ses çıkışı amacım. kabaca resmedeyim:
(soruda bahsettiğim ses kartı harici kutu şeklinde olanlardı. pc'ye bağlamadan sadece beslemeyle ses giriş-çıkışları çalışır mı diye düşünmüştüm.)
-
Şu tarz bir Bluetooth transmitter işinizi görebilir.
amazonAlly 2in1 Kablosuz Bluetooth 5.0 Ses Alıcı Verici Receiver Transmitter Adaptör SİYAHhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BCJPMS2B?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_ARRJE2Z407YJWPE8RQT7_1&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_ARRJE2Z407YJWPE8RQT7_1&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_ARRJE2Z407YJWPE8RQT7_1&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
Cihazı Tx moduna alıp, monitörün kulaklık çıkışına bağlayacaksınız. Monitörden gelen sesi Bluetooth özelliği ile LG’ye aktaracak.
Bu arada dönüştürme ve Bluetooth kaynaklı görüntü ve ses senkron problemi olabilir. Aklınızda olsun.
-
eyv. öncelikle teşekkür ederim yanıtlar için.
evet bt üzerinden aktardığımda ses gecikmesi yaşanıyor, can sıkıcı; o yüzden fiziki bağlantı yolu arıyorum. çinden bir sipariş verdim de doğru bir ürün mü gönderirler, vaadini gerçekleştirir mi göreceğiz.
-
Aradığınız bu:
Amazon Türkiye'de mevcut. Bu tür egzantirik cihazları Amazonda aramanızı öneririm, çok geniş bir Çinli tedarikçi portföyleri var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X