Sadece film fotoğrafçılığını üzerine kurulan, anasayfasında "Film fotoğrafçılığı ile ilgili olarak üyelerden gelen eğitim, ders, teknik bilgi, denemeler ve çalışmalar, ekipman incelemeleri, güncel haber, duyuru, fotoğraf projeleri gibi konulara", forum kısmında da "teknik, pratik ve düşünsel boyutu ile film fotoğrafçılığının ve fotoğrafın felsefesinin konuşulabileceği" bir ortam oluşturma fikrinin bir sonucu olan duyarkat.net yayına başladı.
Başlarda muhakkak eksikleri olacaktır ancak sizlerin de görüş ve önerileri ile zamanla tamamlanacaktır.
duyarkat.net forum.duyarkat.net
İçerik ve kategorileme bahsettiğiniz gibi zamanla gelişir. Tabi bunda tanıtım çok önemli. Tanıtıma ve ilk üye çekme işlemine çok önem vermelisiniz. Ve İlk üyeleriniz ve yazarlarınız biraz fedakar olmalı ki gelen sitede bişeyer bulsun. Hayırlı olsun, umarım hedeflediğiniz şeyleri başarırsınız. Tasarım fotoğraf sitesi için biraz sade olmamış mı? Saygılar, başarılar...
Çok haklısınız bahsettiğiniz konularda. Bunun yanında çeşitli internet ve arkadaş ortamlarında çok sade olması, göz yormaması, reklamlara boğulmaması yönünde öneriler vardı. O sebeple bu tarz bir şey ortaya çıktı ama zamanla diğer tepkilere göre de farklılaştrılabilir. Teşekkürler
Güzel
duyarkat.net e Tebrikler başarılar .
duyarkat kaldı mı ki, sitesi yeni kuruluyor? Biz en son 2004 de falan bıraktık stüdyoda duyarkatı... Neden? Çünkü 4x5 inç Tungsten film bulamıyorduk da ondan...1989 yılından 2004 e kadar duyarkatla çalıştım ben onu değil o beni bıraktı... Forum üyeleriniz yaşları 40 lar civarı üyeler olacaktır sanırım... Yayın hayatınızda başarılar...Kemal...
quote:
Orijinalden alıntı: babaluga
duyarkat kaldı mı ki, sitesi yeni kuruluyor? Biz en son 2004 de falan bıraktık stüdyoda duyarkatı... Neden? Çünkü 4x5 inç Tungsten film bulamıyorduk da ondan...1989 yılından 2004 e kadar duyarkatla çalıştım ben onu değil o beni bıraktı... Forum üyeleriniz yaşları 40 lar civarı üyeler olacaktır sanırım... Yayın hayatınızda başarılar...Kemal...
Niye öyle bir çıkarımda bulundunuz ki? İsmi bence gayet iyi seçilmiş. Bir çok fotoğraf sitesinin ismi de tıpkı bu site gibi "Foto, Kadraj, Enstantane" gibi terimlerden türetilmiş. Duyarkat da analog fotoğrafçılıkta filmin önemli bir terimi, dolayısıyla oturmuş. Şuan PC donanım konulu bir sitedeyiz, ama gördüğünüz üzere forumda fotoğraf konuşuyoruz. İsim içerikle ilgilidir ama içeriği sınırlamaz kanısındayım. Saygılar...
Güzel düşünce, emeğinize sağlık. İçerik arttıkça ve site görünümü güzelleştirilince daha çok ziyaretçi toplayacağını düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme