Şimdi Ara

anasayfam sürekli değişiyorrr!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarımda google chrome olsun mozilla olsun anasayfaları sürekli olarak değişiyor

mozilladan about:configden yaptım olmadı normal değiştiriyorum bilgisayar kapanıp açınca tekrar değişiyor

istart.webssearches.com/newtab/?type=nt&ts=1400135479&from=amt&uid=WDCXWD1600AAJS-00B4A0_WD-WMAT2252129121291

sitesi sürekli anasayfam oluyor çok araştırdım nette yazan bütün yolları denedim ama bi türlü kurtulamadım tarayıcıyı sıfırladım yine olmadı lütfen bilgililer bi yardım etsin az kaldı pcyi parçalayacam

• burada resimler ile adım adım cok guzel anlatmış

http://malwaretips.com/blogs/istart-webssearches-com-removal/

aslında AdwCleaner denen bi program var sitede verilen bunu kullandıgımda sorun kökden gitmişti

https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/

ama bazı makinelerde bu adımlardan sonra calıstırmanız lazım diyor

• worldwidewild W kullanıcısına yanıt
    worldwidewild teşekkür ediyorum saol şimdilik düzeldi gibi görünüyor inşallah geri gelmez
  • vallahi bu kadar şerefsiz insanın (hic kızmayın bazıları), her önüne gelenin site actıgı, ve java ve scriptler ile her turlu hile hurdanın döndüğü
    bu dunyada hicbirseyin garantisi yok, bizimde komşunun ogluna seslisozlukden bulasmış dusun artık ??? adamlara yazdık hala tıııkkk YOK?????
    YA kasten buradaki gezinti.com gibi cıkarları var yada onlarda bunun farkında degiller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuko3717

worldwidewild teşekkür ediyorum saol şimdilik düzeldi gibi görünüyor inşallah geri gelmez

Tarayıcılar üzerine bağışıklık yapmalısın bunu içindeSpywareBlaster kullan, sorunu kökten çöz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.