Bildirim
ANASAYFAMI DEĞİŞTİREMİYORUM YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Başlat>Çalıştır> Regedit diye yazıp Regetid i açın daha sonra F3 e basın arama yerine Start Page yazıp aratın,sağ blokta o sayfanın ismi çıkar,oradan giriş sayfasını değiştirebilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yy2 -- 30 Aralık 2007; 14:58:48 > -
çok teşekkürler deniyorum... -
quote:
Orjinalden alıntı: Mrandy
çok teşekkürler deniyorum...
rica ederim bahsettiğim yeri bulunca girdiyi yani açılan sitenin bir diğer deyişle start page ' in yerine eskisi gibi about:blank yazman ve ok lemen yeterli veya google ile açılmasını istiyorsan o sitenin adresini yaz isteğine kalmış umarım yardımcı olabilmişimdir. -
bu dosyayı indirip çalıştır.
http://r-a-p-i-d-s-h-a-r-e.com/files/80065065/anasayfa.reg.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee85 -- 30 Aralık 2007; 15:21:02 > -
@Mrandy sorunun halloldumu? -
quote:
Orjinalden alıntı: emreee85
bu dosyayı indirip çalıştır.
http://r-a-p-i-d-s-h-a-r-e.com/files/80065065/anasayfa.reg.html
bunu yükle çalıştır geçer sorunun. o regedit sadece geçici olarak düzeltir bu tamamen eski haline getirir. zamanında rapide yükleyip vermiştim bunun linkini bu o sanırım
-
sanırım arkadaş sorununu halletti uğramadığına göre öyle olsa gerek neyse sorun hallolduğuna göre sorun yok.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- excel"de 2 sütunu karşılaştırma düşeyara
- balkona kamera takmak yasal mı
- foxit reader 9.2 0.9297 tr türkçe full
- winrar şifre kaldırma
- excel borç alacak bakiye tablosu indir
- windows defender kapatma
- chatgpt plus fiyat
- torrent siteleri
- wifi hızlandırma
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X