Şimdi Ara

Anatolia Games - Araba yarışı yapıyoruz. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
8.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aksoysoft

quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

anatatolia adi baska ekib tarafindan kullanilmakta. siz alinti yapiorsunuz.

baska ad kullansaniz iyi olur.

O ekip hakkında bizi bilgilendirsen sevinirim.
    web adresi, link vs..

ekip benim kurduğum ataberk games'di ve evet isim ve alt sınıf arablarla yarış fikri bize ait. hatta woswos'un modellemesini de yapmıştım ancak ekip dağıldı ve proje iptal oldu. o woswosu da görmek isteyen olursa.http://erdincataberk.deviantart.com/gallery/ ayrıca gizmo_x de o ekipteydi. ismi değiştirin isterseniz. ama çoktan heba olmuş bir proje için kimseyle zıtlaşmak istemem. hatta dilerseniz bu projede size yardım da edebilirim.

• Metalli Head daha önce ataberk game i duymuştum ama oyunlarınız hakkında bilgim yok.
    şimdi araştırdıklarımdan yola çıkarak sizin oyunun adı Anatolian Racer bizim gurubun adı Anatolia Games ve Oyun için düşündüğümüz ad Anatolia Race ve biz bu adı Anadol STC-16 sport arabanın Türk yapımı olması ve ismininde Anadol olması nedeniyle seçtik.
    sizinle isimsel olarak bi sıkıntım yok ve grubun ismini değiştirmeyide düşünmüyoruz.
    Yardıma ihtiyacımız yok. Teklifin için teşekürler.
  • quote:

Metalli Head daha önce ataberk game i duymuştum ama oyunlarınız hakkında bilgim yok.
    şimdi araştırdıklarımdan yola çıkarak sizin oyunun adı Anatolian Racer bizim gurubun adı Anatolia Games ve Oyun için düşündüğümüz ad Anatolia Race ve biz bu adı Anadol STC-16 sport arabanın Türk yapımı olması ve ismininde Anadol olması nedeniyle seçtik.
    sizinle isimsel olarak bi sıkıntım yok ve grubun ismini değiştirmeyide düşünmüyoruz.
    Yardıma ihtiyacımız yok. Teklifin için teşekürler.

bizim oyunun ismi de anatolian racer'dı zaten 2 harf fark var maa neyse dediğim gibi bir yıl önce iptal olmuş projenin ismi için kavga edecek değilim bu arada en önemli türk arabası olan Devrim'i unutmamanızı dilerim

• hiçte fena görünmüyor bana göre
  • emeginize saglık
    grafik olarak baktıgımda nfsden iyi gördüm grafikleri:D:D:D
  • Arabaları Biraz Daha Geliştirin
    Geliştirin Derken Böyle Yeni Nesil Arabalar Koymaya Çalışın Kardeş...
    Yapabiliyorsanız Drift
    Böyle Geniş Dağlık Arazilerde De Oynanabirlik İçin Güzel Maplar Ekleyin Felan Filan
  • inşallah daha başarılı olursunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

Arabaları Biraz Daha Geliştirin
    Yapabiliyorsanız Drift
    Böyle Geniş Dağlık Arazilerde De Oynanabirlik İçin Güzel Maplar Ekleyin Felan Filan

Dante arkadaşlar demişlerki oyunun boyutu 100mb civarı olacaktır senin dediğinin yapılması için gerçekten uzun bir zaman ve iyi bir ekip çalışması ve iyi programlar vb şeyler gereklidir o da bi 7 8 gb birşeyi bulur tahminimce.
  • güzel iş yayınlayın hemen indirecem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: byhyt

emeginize saglık
    grafik olarak baktıgımda nfsden iyi gördüm grafikleri:D:D:D

muhtemeden gozleriniz bozuk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

Arabaları Biraz Daha Geliştirin
    Yapabiliyorsanız Drift

Yeni nesil arabaların konması hesapta yok bildiğim kadarıyla.Yani oyunun adı bile Anadol, eski nesil araçlar bulunacak.Ki bence yeni nesillerden sıkılmış bir oyun kitlesi olarak eski nesillerle yarışmak değişik gelebilir
  • en güzeli böle eski arbalar şahin doğan koysan bunlar olsa oyununu herkes oynamak için can atar kardeşim
  • daha murat şahin falan iyi hoş da apaçi arabasına dönmesin arkasında liselim yazanlar falan. rezil olur güzelim oyun.
  • Güzel yazılar fena olmaz bence ''sürücü hatalarını yüzyüze görüşelim'' gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 14 Ekim 2008; 20:07:51 >
  • quote:

Hepinize Teşekkürler.
    DangWar seni unuttuğumuzu düşünme

oyunumuzdaki 1. pistten ss

Anatolia Games - Araba yarışı yapıyoruz.

oyun gercekten boylemi gozukuyor yoksa ps ile guzellestirilmis halimi?

• oyun hiçde fena değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Næccm

quote:

Hepinize Teşekkürler.

oyun böyle gözüküyor dahada güzelleştirecez inşallah bu aralar hlsl kasıyorum.grafikler kaliteli olacak.

• Forumda sürekli oyun yapıcaz diye çıkıyorlar ama sonrada kaybolup gidiyorlar.Nese hadi hayırlısı diyelim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Næccm

quote:

Hepinize Teşekkürler.

oyun böyle gözüküyor dahada güzelleştirecez inşallah bu aralar hlsl kasıyorum.grafikler kaliteli olacak.

tesekkurler bence ordaki seyircileri kaldirsaniz dahada guzel olbilir guzel bir resmi bozuyorlar sahsi fikrimce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Næccm -- 14 Ekim 2008; 21:17:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: oxsıde

Forumda sürekli oyun yapıcaz diye çıkıyorlar ama sonrada kaybolup gidiyorlar.Nese hadi hayırlısı diyelim

Bu sefer farklı diyebilirim, yani referansları varTrailer bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.