Şimdi Ara

Anatolia Games - Araba yarışı yapıyoruz.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
8.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aksoysoft ile toplam 7-8 ayda (ilk aylar ön hazırlık) boş vakitlerimizde geliştirdiğimiz bir proje. İlk başta okul bitirme projesi olarak başladık , sonra hdr'si, soft shadow'u derken bu hale geldi. Resimler önceden çekildiği için bazı hatalar var, fazla uzatmadan resimleri ekleyim

Programlama ve fizik ile aksoysoft uğraşıyor, modellemeyi ve kaplamayı ise ben yapıyorum. Oyun motoru Truevision3d 6.5, şuanki fizik motoru Newton, yavaş yavaş Nvidia PhysX'e geçiş yapıyoruz

Burdada eski pistten bir resim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylcnsntrk -- 19 Ocak 2009; 15:23:03 >

• proje bitiminde MultiPlayer , Yapay Zeka ve Araba Modifiye etme vs.vs. olmasını düşünüyoruz.
  • Başarılarınızın Devamını Dilerim.
  • Genç yetenekler.Projeyi baştan beri bilmesemde yaklaşık 4-5 aydır biliyorum hatta daha fazlasını.Ve ne kadar geliştirdiklerinide biliyorum.Artık zamanı gelmişti duyurmanın, daha çok resim istiyoruz.Ne de olsa projeyi en son 2 ay önce gördüm

Oyun ne durumda peki?Yani trailer vb. daha ciddi daha tutarlı bilgiler ne zaman ulaşacak foruma?Ayrıca bana bir sözünüz vardı, umarım hatırlıyorsunuzdur
  • Böyle bir çalışmayı gerçekten tebrik ediyorum başarılarınızın devamını bekliyorum
  • @Dante*, @Voilet

Teşekkürler

@Dangwar

Unuturmuyuz

Şimdilik tek bir pist var, onunda çevresiyle uğraşıyoruz, ağaç, bina vs eklemek gibi. Etraf biraz kalabalıklaşınca yeni resim koyarız.
  • Konuyu yeni gördüm ve çok sevindim , bence hiç acele etmeyin bir nfs yi ele aldığımız zaman pro street çıkana kadar hangi aşamalardan geçtiğini çok iyi biliyoruz , mükemmele bir anda ulaşılmıyor ama amaç buysa eninde sonunda olacağına inanıyorum,tekrar girişim için emeği olan arkadaşlara teşekkürler, oyunu beklemedeyim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepinize Teşekkürler.
    DangWar seni unuttuğumuzu düşünme

oyunumuzdaki 1. pistten ss

• Yeterince iyi,zamanla gelişir.
  • çok güzel olmuş tebrikler arkadaşım böle clio albea şahin falan yapsan müthiş olur
  • harbiden şöyle alt sınıf arabalarla yarışsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogz2232 -- 13 Ekim 2008; 22:17:09 >
  • İiyimiş be.Helal...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogz2232

harbiden şöyle alt sınıf arabalarla yarışsak

Bizde öyle düşünmüştük , zaten resimdeki arabada anadolhttp://www.stc-16.org/stc/ buradaki resimlere bakarak modellemiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aksoysoft

Hepinize Teşekkürler.
    DangWar seni unuttuğumuzu düşünme

oyunumuzdaki 1. pistten ss

Abimdir diye söylemiyorum çok güzel oyun yaparTabi oyunun test sürüşünü beraber yapacaz , oyunu ilk oynayan 3. kişi olacam vsvs.Baya avantajlıyım bu yönden

Yalçın abi Hüseyin abi

• Madem beni unutmadınız, ki biliyodumİlk pist sürüşü benim, ha birde bahsi geçmişken bu oyunun boyutu ne kadar olur yani sadece meraktan soruyorum.Nvidia phsyx falan diyorsunuz, örneğin bunların ne yararını görebileceğiz oyunda?Flatout benzeri etrafta bi sürü fizikli nesne mi olacak yoksa yani ne olacak
  • anatatolia adi baska ekib tarafindan kullanilmakta. siz alinti yapiorsunuz.

baska ad kullansaniz iyi olur.
  • oyunun boyutu kota dostu olduğu için 100MB yi geçmeyecek.
    Eğer arabanın aerodinamiğini PhysX de halledebilirsek arabamız çapışmalarda hasar alacak ve bi sonraki yarışa o şekilde başlayacak mesela hasarların giderilmesi için yarışlardan kazanılan paralar ile tamir edilecek. Fiziksel nesne physxde daha çok olacak çünkü PhysX kart desteği mevcut şuanda oyunumuz PhysX destekli ama arabanın kullanımını güzelleştirmeye çalışacağız eğer başarılı olursak PhysX olamazsak diğer alternatif motorları kullanımıbı inceleyecez.
    Hani MostWantedin ilk trailerlerinden haturlarsanız bi su deposunun direklerine çarpıyorduda su deposunun ayakları parçalanıyordu PhysX olursa bu gibi fiziksel olaylar mevcut olacak bu dediklerim newtondada olur ama malum newton 10 rigidbody objenin birbirine colision olmasından dolayı bi tarafları geçebilen bi fizik motoru ilerki zamanlarda bu konuda gelişrmelerden haber edeceğiz.
  • Hadi bakim kolay gelsin arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

anatatolia adi baska ekib tarafindan kullanilmakta. siz alinti yapiorsunuz.

O ekip hakkında bizi bilgilendirsen sevinirim.
    web adresi, link vs..
  • quote:

Orjinalden alıntı: aksoysoft

quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

anatatolia adi baska ekib tarafindan kullanilmakta. siz alinti yapiorsunuz.

O ekip hakkında bizi bilgilendirsen sevinirim.
    web adresi, link vs..

iyi calismalar. uzun nzaman once proje iptal oldu, ama demo surumunde bu adi kullanmistik.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.