Nasil rahat ogrenilir tavsiyeleriniz nedir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zackherney1 -- 8 Şubat 2024; 13:42:5 > |
Anatomi

-
-
Up
-
Hocam ben henüz Tıp veya sağlık öğrencisi değilim ama arada sırada amatörce çalışıyorum Anatomiye. iPad vs. kullanıyorsan AnatomyLearning diye 3 boyutlu anatomi uygulaması var bence işe yarar ama her şey yokmuş galiba içinde. Belki deneyebilirsin :)
-
Sagol hocam tr olsa daha iyi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zackherney1 -- 8 Şubat 2024; 13:51:30 > -
atlas almadıysan al ordan çalış benim için rahat oluyor öyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesela kemikleri en ince ayrintisyla mi calisiyorsun nasil bir calisma yapiyorsunuz ve hangi atlas
-
Hocam kemikler için (ve şu anda sandığım kadarıyla kaslar, ligamentler, eklemler için fln da yeni içerikler üretiliyordu sitede yazıldığına göre) anatomystandard adında bir site var tamamen ücretsiz ve latince şekilde aynı atlastan çalışırcasına bakabiliyorsunuz üç boyutlu kemik modellerine. Site arayüz olarak ingilizce ama şekillerde latince kullanılıyor altta açıklamalarda latince isimlerin ingilizce karşılıkları da mevcut. Dilerseniz kemikler için ona bakabilirsiniz ilerleyen zamanlarda daha da güzel içerikler çıkaracağına inanıyorum sitenin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X