Şimdi Ara

Anayasa Mahkemesi, ek MTV’nin iptalini reddetti: Ödeme yapılacak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
6.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milyonlarca insan bir avuç elit kesimi yaşatmak için varını yoğunu veriyor.

• Muayene zamanına kadar yine ödemem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muhaa haaa haaa 💡💡💡

• Vain kullanıcısına yanıt

Bu duruma 52 si memnun olunca ne yapabilirsin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eteksen kullanıcısına yanıt
    Toplanan o kadar parayı yerine değilde kendi çıkarına harcayan güruha inanmam, benim hakkımı helal etmemle 1 haramzede cennete girebilecekse, girmeyecek emin olsunlar. İşlerine gelmediğinde Allahı izne mi ayırıyorlar.

• gölcük depreminden sonra nasıl ötv kalıcı oldu ve hatta artırıldı ise bu da kalıcı olacaktır.

ben hükümetin yerinde olsam deprem vergisine ilave olarak yağmur vergisi, rüzgar vergisi, deniz dalgalı vergisi, havalar çok sıcak vergisi koyarım. hatta adana dan havalar sıcak vergisini zamlı tahsil ederim..

• Ben istemeyerekte olsa ödeyeceğim ama bir yandanda ağzı kokan heriflerin benle birlikte ödemek zorunda olmalarına seviniyorum

öyle bi paradoks :)

• Emyn1907 kullanıcısına yanıt
    En sağ altta Muharrem İnce diyor. Ne kadar da değişmiş reyiz seçimden beri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 28 Eylül 2023; 21:4:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçuyoruz.

• bu karara 52, seri like attı.

• anakape mahkemesi mahkemesine doğru karar almış. başka türlüsü fıtratına aykırı olabilirdi.

• Seçimepara lazım tabi

• Black.Smith kullanıcısına yanıt

Bir bakana sormuşlardı duble yollara köprülere gitti o paralar demişti acaba işsizlik primleri için miydi emin olamadım şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve bu şekilde canlı yayında gerine gerine deprem yardımı yapan büyük iş adamları, ünlülerin toplayabildikleri paranın 11-12 katını toplamış oldular :)

• Ek MTV'nin ilk taksidini ödemeyenleri ise cezalar bekliyor. Ek MTV ödemesi yapmayan milyonları en iyi ihtimalle faiz cezası en kötü ihtimalle ise hapis cezası bekliyor.

Ek MTV'nin ilk taksitini ödemeyenlere Maliye önce ödeme emri gönderecek, 06.09.2023 tarihinden itibaren işleyecek faiz eklenerek bir hafta içinde ödemeleri istenecek. Yine ödeme olmaz ise mal beyanı yapmaları istenecek. Mal beyanı yapmayan vatandaşlara ise 3 ay zorlama hapis cezası verilebiliyor. Ek MTV parasını ödemeyenleri bu işlemler nedeni ile en az 15 bin TL'lik bir avukat, harç, beyan ücretleri ayrıca bekliyor.

Bu samanlıkta araç bekletenler, onlarca aracı sıra sıra dizen galerici ve al-satçı kardeşlerimiz nolcek, onlar bu cezalardan muaf tutulacakmı, af gelecek mi?

Milyonluk aracı olanlara gerçi bu cezalar koymaz, zaten zenginler, öder, geçerler.

• Deprem gibi harika bir bahaneleri var, elbette ödeme yapmaya zorlayacaklar. Deprem gecesi ellerini ovuştura ovuştura ne sevinmişlerdir yine halka geçireceğiz diye.

• ödeyim dedim bankalar taksit yapmıyor. ödemiyorum.

bu faiz oranı her ay için 1,4 değil mi?

• Emyn1907 kullanıcısına yanıt

bunlar kim hocam

• eee o zaman Teslanın vergisi oldu 50K, elektrikten gelen kazanç puf oldu.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.