Şimdi Ara

Anayasa Mahkemesi, ek MTV’nin iptalini reddetti: Ödeme yapılacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
6.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bağımsız yargı...anılarda yaşıyor. Şimdiki gençler bilmez. Eski vhs kaset walkman gibi birşey.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fıkra vardı. Kral köprüden gelenden , geçenden vergi alıyor. Sonra yetmiyor köprüye siyahi koyuyor. Ahaliye, Kral soruyor "hala şikayet eden yok mu ?" diye..
    Ahaliden biri ordan çıkıyor. "Kralım tek siyahide çok kuyruk oluyor sayısını arttıralım." diye... Güzel fıkradır, nereden aklıma geldiyse...

Devamlı... x4 M.T.Vergisi Vatana millete hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 28 Eylül 2023; 14:14:18 >
  • Anayasa mahkemesinin 2003 yılında alınan ek MTV için iptal kararı var. Mesele, vergilerin 2 kez ödenmesinden ziyade 5'li çeteye türlü vergi afları ve teşvikler verip, hatta borçlarını TL'ye çevirip, yetmezmiş gibi kira borçlarını 2042'ye erteleyip vatandaştan ek vergi almak.

Siz buna deprem için toplanıyor diyebilirsiniz ama bence seçim bütçesi oluşturuluyor. Neyse Türkiye yüzyılında normal böyle şeyler geçmiş olsun diyelim.

• haram zıkkım olsun. ebeebee übbüüü deprem yüzünden ehihihi diyenlerin de ağzına kürekle vurasım geliyor. be cahil madem öyle; hükümet malum 5li müteahhit firmaların vergi borçlarını neden siliyor, neden kamuda israfa son verilmiyor, neden 4-5 yerden maaş alanlar var, neden hiç bir işe yaramayan diyanet hazineden en büyük payı kapıyor? hazinede para yokluğu sadece biz vatandaşa gelince mi akıllarına geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 28 Eylül 2023; 14:7:31 >
  • Yazıklar olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iptal edileceğine inana var mıydı zaten? hepsi kendi adamları.

• Ah Elli iki memleketi yaktın ayak bağı

• hiç olmaması gereken bi vergiyi x2 ödüyoruz çok enteresan. bu vergiyi çıkartanlar ödemiyor. biz iki sefer ödüyoruz. kendileri bizim bu vergilerimizle beleş arabaya biniyor

• Evren7 kullanıcısına yanıt

Hayır inanan yoktu. Adaletin olmadığının adalet kurumu tarafından tescili yapılmış olduğunu.

• ülkede reisimiz ne yapsa yeridir diyen bir kesim var onlar mutlu.

Bir de buna oy attınız başınıza geleni çekin oh olsun diyen kesim mutlu.

ülkedeki saçma şey herkes mutlu.

•   

• "UYMUYORUM SAYGU DA DUYMUYORUM!" diyebilmek isterdim ama reisin atadığı yargı içeri atabilir.

• Merak etmeyin bu tamamen danışıklı Bi dövüş. Kainat lideri cıkacak hayt huytt eeeyyyy anayasa mahkemesi diyecek. Sonra MTV iptal olacak. İzleyin görün

• durmak yoooooğğğkkkk sokmaya devam. vergileri yani. yemin ediyorum az bile yapıyolar. ben olsam böyle bir millete 5 kat köklerim. seviyolar napiim :)

• Kanırta kankırta ödeyeceğiz. Bu ülkede adalet iki dudak arasında maalesef ve tek bir adamın. Yazık!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cihat52.5 kullanıcısına yanıt
    saçmalık. zaten bunu çıkartan akp hükümeti. aç kaldılar açç

• Deli dumrul vergisi.

• SaMoVe kullanıcısına yanıt

youtube linki var mı bunun?

• 17-18 yaşında kimse bize Avrupa var git oku çalış demedi . Şimdi gitmediğime çok pişmanım çok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cihat52.5 kullanıcısına yanıt
    Aynen zaten bir iki bişey soyledi essegini kaybedip bulmuş gibi yapacaklar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.