Şimdi Ara

Anayasa Mahkemesi, ek MTV’nin iptalini reddetti: Ödeme yapılacak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
0
Favori
6.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merak ediyorum; acaba TR plakalı suriyelilerin araçlarından da duble MTV alınıyor mu? bilen varsa yazsın.

• Ooohhhh böyle mahkum ederler işte  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede adalet ve hukuk diye bir şey yok, önüne gelen at koşturduğu için şaşırtmadı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • YA SİZ KİMSİNİZ SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN KARARINI SORGULATIYORSUNUZ.

!11!1!!1111111

• Bu kararla birlikte Türkiye Cumhuriyeti vatandaşını koruyacak, vatandaşın başı sıkıştığında sırtını yaslayacağı, bir olay karşısında güvenebileceği bir hukuk sistemi kalmamıştır...

Geçmiş olsun...

• kimi kime şikayet ediyorsun. istedikleri olana kadar görev değişikliği yeni atamalar yapılır..

biz hakkını aramaya başlamadığı sürece bu ek mtv bize girecek. yılda 4 defa yapsalar yine sesimiz çıkmaz. mtv ödemesini masa altında yapacaksınız diye duyuru yapsalar yine sesimiz çıkmaz. türk milleti uyuyan bir millet. daha hakkımızı aramasını bilmiyoruz, nasıl bu günlere kadar gelebildik ben ona şaşıyorum.

• bugün bi tanesini ödedim sebep olanların Allah belasını versin. parasızlıktan arabanın bakımını yaptıramadım aynı vergiyi tekrar ödedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada herkes hükümete saydırmış da bu kadar kötü bir zamanda, kaybetmesi için bütün şartların oluştuğu bir zamanda ülkedeki yüzde 48 lik kesim becerip aklı başında bir rakip çıkarıp hükümeti kuramadıysa bu suçda sizin de payınız var. Kendinizi ak kaşık sanmayın.

Hele hele burda muhalefetten para alan bazı troller var ki hala şu rezil muhalefeti savunuyorlar.

Kendileri benden korkup engelledikleri için mesajlarını alıntı yapamıyorum. Zaten çok da fifi, umrumda değil de size göstermek için alıntı yapacaktım.

Daha önce defalarca kez rezil edip yerin dibine soktuğum için baş edemeyip çareyi engellemekte bulan bu yüzde 48 yüzünden bu basiretsiz hükümete muhtacız - muhtaçsınız.
    Bu kadar net..
    Sizin gibi beceriksiz muhalefeti bulan her hükümet canı ne isterse yapar. Biraz da iğneyi kendinize batırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 29 Eylül 2023; 13:42:30 >

• Bu yetmez 3. ötv'yi de çıkarsınlar, nasılsa itiraz eden yok

• Niye kamuoyu iptal beklerken bu karar alındı,çünkü öyle talimat aldılar saraydan..ülkede hak, hukuk, adalet diye birşey kalmadı hale bak..bir kişi tüm yasama yürütme yargının başında..

Şu hükümete oy verenler, perperişan olasınız dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 29 Eylül 2023; 15:30:34 >
  • cengran kullanıcısına yanıt
    Ben de bu noktadayım, eskiden eşlerinin kalitesini sorgulardım şimdi ise acaba suratları da mı yalan diye sorguluyorum çünkü zaten tiplerinden anlaşılıyor bir sıkıntının var olduğu...

• APOLL0 kullanıcısına yanıt
    Rezalet, zaten benzer durumlara karşı kayıtsız duyarsız kalmak da bambaşka bir şey...

Vizyon denilen şeyden haberi yok insanların, bakın AK Parti ve geçmişten gelen statükoculuğu dimdik ayakta durup bir duruş sergiliyor size nefes aldırmayacağız diyorlar var mı bir diyeceğiniz diye de ekliyorlar...

• Tam bir anamı şey eden kadı durumu. Ülkenin yarısı halinden memnun hatta bırakın otomobil sahibi olmayı metrobüse binecek bile paraları olmadığı için şuan oh iyi olmuş falan diyorlardır.

• Marta kadar ödeme yokk

• Neyse yazdım yazdım sildim. Altta kalanın canı çıksın lan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yarın meclis açılıyor, öncelikli gündem yeni anayasa ve en önemlisi küreselci çetenin dayattığı İklim Kanunu; bu kanunla birlikte yeni vergiler (karbon vergisi), karbon ayak izi, karbon kotası vb. gibi saçma sapan insanların hayatını zorlaştırıp, kısıtlayan hatta kimi zaman insanı evden dışarı adımını atamayacak duruma getirecek olan dayatmalar gelecek.

Tehlike yaklaşıyor vaziyet alın!!!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ağa evi olandan da alsınlar vergi, neden bir tek arabası olandan alınıyor?

• RElS kullanıcısına yanıt

Şöyle düşünün o tabletlerden KDV alınmayacak aşağı yukarı o rakamlara geliyor . 7 milyonun tamamı da almaz ve aslında böyle bir satışta olmayacaktı . Şu şeye benziyor kar dan zarar etmeye . Ama tabi ki gereksiz saçma bir olay ben zaten 1 kez ödenmesi gereken vergiyi 2 kez ödüyorum şimdi 4 kez ödüyorum çılgınlık 😂

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.