merak ediyorum; acaba TR plakalı suriyelilerin araçlarından da duble MTV alınıyor mu? bilen varsa yazsın. |
Bildirim
merak ediyorum; acaba TR plakalı suriyelilerin araçlarından da duble MTV alınıyor mu? bilen varsa yazsın. |
Ooohhhh böyle mahkum ederler işte < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YA SİZ KİMSİNİZ SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN KARARINI SORGULATIYORSUNUZ. !11!1!!1111111 |
Bu kararla birlikte Türkiye Cumhuriyeti vatandaşını koruyacak, vatandaşın başı sıkıştığında sırtını yaslayacağı, bir olay karşısında güvenebileceği bir hukuk sistemi kalmamıştır... Geçmiş olsun... |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 29 Eylül 2023; 13:42:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu yetmez 3. ötv'yi de çıkarsınlar, nasılsa itiraz eden yok |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 29 Eylül 2023; 15:30:34 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Şöyle düşünün o tabletlerden KDV alınmayacak aşağı yukarı o rakamlara geliyor . 7 milyonun tamamı da almaz ve aslında böyle bir satışta olmayacaktı . Şu şeye benziyor kar dan zarar etmeye . Ama tabi ki gereksiz saçma bir olay ben zaten 1 kez ödenmesi gereken vergiyi 2 kez ödüyorum şimdi 4 kez ödüyorum çılgınlık 😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |