Ozaman için anlamlı bir konuymuş, yıl geçtikçe daha da anlamlı oluyor. |
...::::Anayasa Referandumunda Hayır Diyenler Kulübü - 1486 Kişi Dev Konu::::... (269. sayfa)

-
-
Beni de ekleyin Hayırlılar kervanına. Nasıl çakırmışım bu konuyu =/(
-
Herkes güzel güzel açıklamış.
Boşa zaman kaybetmişiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Siyasal İslamcılara birkez bile oy vermemiş birisi olarak beni de listeye ekleyin .
Daha lise 1'de akp iktidara ilk geldiginde "gelen gideni aratacak " demiştim . Yanılmadim .
yetmez ama evet diyenler nerede ??
-
Vatana ihanet etmeyenler içerisine yazın beni de.... Asla Türkiye Cumhuriyeti'ne yapılan bu ihanete ortak olmadım.
-
Koyduk mu?
koymak ne kelime, boru gibi döşediniz resmen, kanalizasyon borularını....
-
Evet diyenler kulübü vardı asıl onu bulmak lazım oradaki herkesle bi oturup sohbet etmek lazım
bu referandumdan sonra başımıza gelmeyen kalmadı. her anlamda çöküş.
en çok güldüğümde ilk sayfada dolar 4 tl'in üzerine çıkacak demişler.
yıl 2022 15'e 1 kuruş kala
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 16 Mart 2022; 22:23:0 > -
Bu kardeşinize yetkiyi verin dedi verdiler 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
up
-
74. Sıradaymışım vay be
Listede ben de varım.
Gurur duydum...
Ama meşazı alanlar ülkeyi mahvetti malesef...
-
denedik biz .
benim şahsen içim rahat. o günlerde de bas bas bağırdık yapmayın etmeyin diye. ama yüce türk halkı dinlemedi.
artık bundan sonrasını hunharca evete vuran güruh düşünsün. gerçi onlar o kadar yüzsüz ki yüzleri bile kızarmıyordur bile isteye ülkeyi batırdıkları için.
-
2 sene önce battık sanıyormuşum meğerse beterin beteri varmış
allah bilir 2 sene sonra yine uplarım bu mesajı herhalde açlıkla boğuşuyor oluruz.
-
-
noldu ??? güzel batırdınız ülkeyi tebrikler. senin istediğini batı ve terör örgütleri de istiyormuşmuş...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X