Şimdi Ara

Ancient itemler hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bulundugum serverde sm kullanıyorum ve ancient set dizmek istiyorum . Aklımda enis ve anubis var legendery set olarak . Hangisini önerirsiniz ve bu ancient özellikleri her biri için mi geçerli yoksa tek mi . Mesela ancient edr %10 veriyo . 4 parça varsa %40 mı oluyor yoksa tek olarak mı görüyo yani %10 mu ?

Lütfen çok aklıma takıldı .

• SM anubis hera seti takar. Anubis set komple geri bosyerlere hera itemleri.

saygilar.
  • nasil yani ? kafalik govdelik kolluk ve tek yuzuk olarak anubis yani tum ozellikleri acik . pantolon ve bota da full soketli item takiyorum . sordugum bu değildi reis .

saygilar.
  • benim dedigimi yap, farki gör
  • yalnız ben angelsmuda oynuyorum oyle yaparsam direk öldürürler beni . 3 adet anubis giysi 1 tane yüzüğü ile tamamladim . bot , pantolon ve kalkanıda full soket dd li yaptım aşırı fazla verimli oldu :) ben sadece özellikleri her parça içinmi geçiyo diye sordum . yani edr veriyo ya %10 . 4 parça varsa %40 mı veriyo yoksa hepsi bir %10 mu ?
  • ha angel mu cöp zaten :) 1 aksamda full set diz ;)
  • iyide dostum ben sana genel bi soru sordum hala cevap alamadım ama eheheh :) Ancient itemin her özelliği her parça için mi geçerli yoksa tekmidir . yani mesela verdiği edr %10 yazıyor ya . 4 parça birleştirdiğimizde açılıyor hani özellikler . %40 mı ediyo verdiği özellik yoksa %10 mu aynı değişmiyomu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOLLLY -- 16 Nisan 2014; 11:34:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forgotten Temple Coin Nedir?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardesim ne dizersen diz o serverde islemez ancient item. adamlar 5 soket item set olarak 2 silah (1 shield ) full dd basiyorlar miss vuruyorsun max oldugun halde.

simdi söyle bisey var SM olarak hep Anubis Hera set takmak istersin. Anubis komple acilcak. ve Hera da shield pant boots takicaksin iyi hatirliyorsam. böylece 1 tam ancient opt acmis olucaksin. ötekisindede en önemli optlari acmis olacaksin. yani üstüne nerdeyse 2 ancient set olacak.

Anubis Set:

Critical damage rate + 15%
    Excellent damage rate + 15%
    Increase critical damage + 20
    Increase excellent damage + 20

Hera Set ( 3 parca bot pant shield ) : Bu 3 itemi taktiktan sonra Hera nin en Önemli optionu acmis olacaksin

Increase wizardry dmg + 10%
  • Peki mesela anubiste Critical damage rate + 15% var değil mi 4 parça toplanınca mı %15 verecek yoksa 4x %15 mi ?

ayrıca anubis - hera kombinasyonu için sağol.

ve son olarak angelste ancient item taktıgım için miss vuramadıgım ama 10 k arada vurdugun adamlar olur ya 30k ya kadar çıkartıyo hatta 60 70k vurdugumu sırf bu yüzden yarı misslediğim adamı kesmiştim :D ve sadece anubis seti sevdiğim için takıyorum . Yani soket itemlerden hoşlanmıyorum itici geliyor.
  • Her parca 1 Option acar, gerci öncelik 2 item lazim oluyor herhangibi set optionu acmak icin.

ordan yazan optlar sadece 1kere geciyor yani 15% vuruyorsun.

simdi böyle bisey var ancient setler artik yaramiyor hic biryerde. neden diyorsan? Crit ve Edr 15% veriyor. Soketli silah al Edr % Crit % bas al sana ancient set 1 silahta. gerisini sen düsün. geriye kaldi 1 silah yada shield ve 5 set item topkan 35 soket. 2 soket esittir bi ancient set.... mu nun tozu cikti diyebiliriz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: EShine

Her parca 1 Option acar, gerci öncelik 2 item lazim oluyor herhangibi set optionu acmak icin.

ordan yazan optlar sadece 1kere geciyor yani 15% vuruyorsun.

simdi böyle bisey var ancient setler artik yaramiyor hic biryerde. neden diyorsan? Crit ve Edr 15% veriyor. Soketli silah al Edr % Crit % bas al sana ancient set 1 silahta. gerisini sen düsün. geriye kaldi 1 silah yada shield ve 5 set item topkan 35 soket. 2 soket esittir bi ancient set.... mu nun tozu cikti diyebiliriz....

Beni bu konuda aydınlattıgın cok iyi oldu ama zevk için takıyorum :) sana anlattıgım kombinasyonu yapınca rf hariç kimse kesemedi . herkes set soruyodu iyide vuruyodum ama 3 parça soketsiz oldugu için 32k vitte 86k canım oluyordu 120k felan yerine.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.