Şimdi Ara

And Mehmet Çetin yeniden aramızda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
7.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Otopark.com u kurması açısından tebrik ediyorum, bir yerlere getirdiler. Ama bayrağı Sinan Koç aldıktan sonra çok daha kaliteli oldu, farklı bi forma büründü. Artık kanal çok başarılı. Eskiden kimliğini oturtamamış gibiydi, sürekli değişiyorlardı. Bunun sebebi de And Mehmet Çetin’di. O gittiğinden beri kanal çok başarılı. Kendisi görmek istemiyorum mümkünse, itici biri. Sevgiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birsürü youtube kanalı takip ediyorum. hiçbirinde kanal sahibinin kendini uzun uzun anlattığına şahit olmadım.

otopark.com daki yayınlarını severek takip ettim. otopark.com girişimi otomobil medyasının dijital dönüşümü açısından çok önemli bir başarıdır.

fakat and beyin egoist tavrı bazen yaptıklarının önüne geçiyor. elbette sevmek zorunda değiliz fakat and'ın kendinden bahsettiği kısımları neden izliyeyim veya beğeneyim ki.
  • And Mehmet Çetin’i Buğra Akpınar sayesinde tanıdım, o dönemler video kurgu işleriyle amatör olarak ilgileniyordum. Buğra abi de Allah razı olsun bildiklerini bana anlatıp, video konusunda kendimi geliştirmeme yardımcı oluyordu. Kısacası bana eğitmenlik ve abilik yapıyordu. Sonrasında ben Otopark.Com ekibine dahil oldum ve otopark’ın video kurgularını yapmaya başladım. Bu sırada kendi işimde çalışmaya devam ederken, freelance olarak video kurgularıyla ilgileniyordum. Buğra Abinin otopark için yaptıklarını gözleriyle görmüş, şahit olmuş bi adamım ben. Kendisi ile samimiyetimiz, ve bana verdiği kıymetten ötürü evinde çok gördüm otopark.com’un analizlerini yaptığını, nasıl daha iyi hale getirebiliriz diye sabahlara kadar çalıştığını kendim biliyorum! Doğan abi ile otopark’ı bir araya getirdi. Doğan Kabak’ı da o şekilde tanıdım.

Günlerden bir gün “Intercity’nin içerisinde bulunan İpop’taki ofisimde boş bulduğum vakit esanasında otopark.com’un videosunu kurgularken, Volkan aradı.

-Kurtköy’e çekime geliyoruz, And abi aracı anlatacak, müsaitsen ofise uğrayacağım dedi.

Tabii dedim buyur kanka ne demek. Neyse And ile birlikte geldiler, bende kendilerine çekim falan yapmışsınız gelin abi bi yemek yiyelim, sen devam edersin sonra çekime dedim.

And ise, güneşten yararlanalım çok vakit yok şu egea’yı bir çekip geleyim yemeği öyle yiyelim olur mu dedi. Tamam abi dedim ne demek… Biz Volkan ile kurgu yapmaya devam ederken belli bi süre sonra And’ın işi bitti ve ofisin önüne geldi. Bi 15 dakka falan arabadan inmedi, bizde yanına doğru gittik baktım kameraları falan topluyor, Abi açsındır biz bişeyler yedik ne yersin diye sordum tamamen insanlığımdan!

Sormaz olaydım. Sırf bunu sordum diye bana bir başladı bağırmaya!

Ondan maaş almadığım halde, kendi çalıştığım iş yerimde astlarımın da duyabileceği şekilde;

-Benim senin gibi boş vaktim yok! Ben bu siteyi ayakta tutmaya çalışıyorum! Siz ne *** yiyosunuz! Konuşturmayın beni test yetiştirmeye çalışıyoruz şurda işim var dedim sana dalga mı geçiyosun lan sen benle!

gibi bir cümle kurdu! Şoka girdim bir insana karnın aç mı yemek yiyelim dediğinde gelen tepkiye bak. Abi bağırma, abi sakin tamam abi bin arabana abi hadi abi yürü tamam abi diye diye zorla yolladım, sinirden elim ayağım titredi şerefsizim. Gel zaman git zaman yaptığım işleri beğeniyor, Allah yukarıda hakkımı da ödüyordu. Hiçbir zaman paramı geciktirmedi yada bana bedava iş yaptırmaya çalışmadı. Hatta ve hatta Mustang videosunu hediye edecektim, böyle konuşmuştuk ama o video çok izlendiği için, olmaz bu video çok izlendi al bunu deyip paramı ödedi.

Lakin davranışları tavırları birbirini tutmaz, durduk yere canım cicim derken bağırmaya başlardı. Bir türlü anlam veremezdim And’ın bu davranışına. Bu gün fark ettim ki kendisi ileri düzey bir şizofrenmiş.

Günlerden bir gün otopark.com’da Buğra abi And ve Sinan Abinin toplantısı vardı, akşam oldu gece oldu kimseden ses yok… Buğra abinin de bende harici harddiski var ertesi gün de lazım ona Buğra abiyi yakalayıp HDD yi vermem lazım ona. Gece 1.50 civarı aradım. Telefonu açtığında sesi falan titriyordu abi ne oldu dedim, yok bişey dedi abi nerdesin dedim boşver dedi arkadan da Serdar abi diye bir abimiz var buğra abinin oturduğu sitede onun sesi geldi. Anladım ki sitenin bahçesinde buğra abi. Çıktım evden bastım gittim buğra abinin yanına. Bi baktım kolunda yara var, abi ne oldu falan diyince anlattı muhabbeti kolunda yara var dediğimde And ısırmış etini kopartmış, onun yarası…

Tabi sakinleştirmeye çalışıp ortalığı dindirmeye çalışırken Sinan abi ile konuştuk, oda ertesi gün çekime gidecekti, buğra abide bulunan otopark.com’un go prolarını Buğra abi kendi ağzıyla şunları Sinan’a götürebilir misin, işleri aksamasın lansmandan dolayı kameralar bende kaldı dedi. Kavga ettiği adamın şirketi için “işleri aksamasın” kelimesini kullandı bu adam! Kim diyor kameralara çökmeye çalıştı diye ? Gecenin 3 ünde Sinan abinin evine ben götürdüm o kemaraları ? Kim götünden sallıyor çökmeye çalıştı diye? Adam kavgadan 2 saat sonra yolladı lan kameraları. Günah alırken ölçülü alında cehennem odunlarınızdan birisi eksik olsun en azından…

Ben Buğra abiye vefa borcu olan adamım, minnet duyarım bana yaptığı iyilikler için.. Bu yüzden bende ayrılıcam abi otoparktan dedim, bunun üzerine Buğra Abi bana, ne alakası var seninle olayın zaten paraya ihiyacın var çalış harçlığını çıkart devam et işine sinirlendirme beni dedi. Bu adam art niyetli bi adam olsa, hayır efendim çalışamazsın diyip beni de ayırırdı ordan ? bu adam işine devam edeceksin dinle beni dedi. Bunu diyen adamı laptop’a çökmekle suçladılar. Ayıptır. YUH!

Ertesi gün, And beni aradı. Akşam toplantı yapıcam gel dedi, tamam abi gelirim dedim. Ertesi günün akşamı ayrılmak istediğimi konuşmak amaçlı gittim o toplantıya, toplantı sonuna kadar bekledim, herkes dağıldıktan sonra usturuplu bir dil ile, bu güne kadar yaptıkları için teşekkür ettim, ve ayrılmak istediğimi söyledim. Sebebini sorunca da, bana bu işleri Buğra abi öğretti, ben para kazansam da kazanmasam da onun yanında olmak istiyorum diyip otopark.com ile olan ilişkimi noktalandırdım.

Biten bu ilişki üzerine sosyal medya’da gördüklerimden yola çıkarak;

hep bir laf sokmak, iğnelemek sabote etmek gibi art niyetli hareketlerle devam etti And Mehmet Çetin… Anlamadığımızı sanıyordu, lakin yanılıyordu. 5 yaşındaki çocuk bile ne yapmaya çalıştığını anlayabilirdi…

Focus RS in kazasını canlı canlı saniye saniye gördüm, And ve race kontrol ekibinden sonra bu kazayı öğrenen ilk kişi bendim. Böyle bir kaza sonrasında aradan geçen 1 saatte forumlara benim ofisimin olduğu konumdan çekilen fotoğraflar çoktan yayılmış bile… Direk Buğra Abinin (Yıldırım) yanına indim. Abi bak böyle böyle fotoğrafların kesinlikle benimle ilgisi yok, benim telefonla çektiklerim bunlardır diye telefonu Buğra abinin eline verdim, forumlardaki fotoğraflarla karşılaştırdı açı ve renk tonları birbirleriyle uyuşmuyor tabi, kendi elleriyle sildi fotoğrafları. Akşamına geçmiş olsun yapabileceğim bir şey var mı diye And’ı aradım konuştuk ettik.

Bu sırada The Makina’nın sosyal medyadaki facebook, instagram gibi platformları ile ilgilenen bir ekibimiz var. Focus RS kazası sonrasında, konu ile ilgili her ne olursa olsun tek nokta geçmemesi için gelen gönderilerin hiçbirini onaylamadık, aracın çekicideki fotoğraflarını dahi attı takipçiler sayfaya, gönderiler onaylanmadı haliyle.. takipçilerimiz için bşr açıklama yazdık, göndermeyin onaylamayacağız anlamına gelen. Buğra abi beyler kaza ile ilgili hiçbirşeyi lütfen onaylamayın, ve lütfen gördüğünüz yerlerde müdahale edin gibi bir konuşma yaptı bizim ekiple.. Sonuç olarak bu bir kazaydı ve hepimiz aynı sektör içerisindeydik. Bu bizim de başımıza gelebilirdi… Buğra abi bu olanların, hırsızlık suçlamalarının ve türlü iftiraların üzerine hala bu şekilde konuşabilen bir adam. Ben bu adamı 2 senedir tanıyorum. Ve 2 yıldır neredeyse her gün yanındayım bu adamın. Karakterini de çok iyi biliyorum iyi niyetini de. Yazmayacaktım bu yazıyı ama kendi ekibine bir iş yaptırırken rica eden, bu isteğini rica minnet söyleyen bi adam için bu denli suçlama yapılmasına dayanamadım…

Yapılan terbiyesizliklerin bir sonu olmalı, bunun da sonu gelecek.

Unutmayınız;

Kibir ve inat, bir kişinin önce kendini mükemmel görmesini sağlar, sonrasında da sonunu oluşturur.

ALINTIDIR

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

Doug Demuro'nun ekonomik çakması, muhtemelen baliklama atladığı bir startup kurmuş ilk worst case scenario'da kapatir gider.

Hintli Aksani kadar kotu olmasa da biraz kendini duzeltmeye ihtiyaci var, daha akici olmali...

Barkın ile And'i ayni cümle de gecirmeye kasan arkadaşa da hayatinda basarilar diyorum.
    Geri gelmiş ülkeye...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.