< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozkırınoğlu -- 18 Eylül 2018; 1:29:27 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozkırınoğlu -- 18 Eylül 2018; 1:29:27 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
bu adam youtube türkçe otomobil incelemesinde öncüdür seven sevmeyen herkes saygı duymalı.
|
Kendisini sevmesem de kaliteli bir adamdı. Tekrardan döndüğü iyi olmuş, hoşgelmiş.
Edit : Şimdi baktım. Sözümü geri aldım. Kanal çöp. Amerikanvari yapmacık ve zorlama şaşırma efektleri çok itici. Tamam, İngilizce dilinde sun eyvallah ama doğal ol. Bu arada Barkın abi gibi neredeyse herkes tarafından sevilen, sempati duyulan birini And gibi birisiyle kıyaslamak çok ilginç. And'ı sevenlerden çok sevmeyenler, hatta nefret edenler çoğunlukta. |
İzleyince hiç özlemediğimi farkettim
|
En başından beri takipçisiyim.Nasıl diye soracak olursanız zaten sosyal medyadan takip ediyorum.Bu sayede erkenden haberim olabildi.Güzel girdi video attı canlı yayınlar açtı saatlerce sohbetler falan ama son zamanlarda hiçbir adım yok inşallah başlamadan bitmez And Reis çok özlemiştik ama be çok Amerika’dan da olsa yeniden hoş geldi.
|
And yatsın kalksın Focus Rs le kaza yaptığına şükretsin. Turbo S testinde de bi kez spin atıyo bi kez de pist dışına taşıyor. Her ne kadar iyi bilsede babasının malı gibi davranıyordu araçlara. Pistte test etmelik aracım olsa Sinana emanet ederim ama asla Anda emanet etmem.
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sönmeyen Arıza Lambası. -- 18 Eylül 2018; 6:4:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 18 Eylül 2018; 11:41:45 > |
|