Şimdi Ara

And Mehmet Çetin yeniden aramızda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
7.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu kisiye acayip uyuz oluyorum ya. Dislike atam gidem hemen.

• Sinan da and da tek başlarına pek bir şey ifade etmiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • msansertekin kullanıcısına yanıt
    Sinan haricinde hiçbirinin otomotiv'den anlamadigini ikimizde biliyoruz degil mi ?

Sinan da guru değil elbet ama benim fikrim bu adamlar gittikten sonra otopark incelemelerinin daha profesyonel olduğuna kanaat ettim.

Belki salt otomobil bilgisi değil de kendini geliştirme hizi ve vizyon sahibi olmak diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 18 Eylül 2018; 18:44:52 >
  • İzleyince hiç özlemediğimi farkettim

• Allah kalbine göre kısmet versin...
    buğra apaçisini ekipe sokup para vermemiş kavgalar olmuştu ondan sonra kapattı türkiye sayfasını...
    valla burada para kazanırken bırakıp gitmesi onun nekadar gözükara oldugunun göstergesi..
    hoş çok sevmem ama kralın hakkı krala...
  • And Mehmet Çetin yeniden aramızda
    And Mehmet Çetin yeniden aramızda

• Bu adam otoparkta Sinanla devam etmedliydi.

Tutmaz bu kanal. Türkçe aksanlı İngilizcesi ile ABD'de kimse izlemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malik the Mafia

Aradan yıl geçti hala toparlayamadılar o RSi
    geçen ay serviste araba darmadağın , mahzun mahzun bana bakıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 19 Eylül 2018; 10:7:56 >

• And yatsın kalksın Focus Rs le kaza yaptığına şükretsin. Turbo S testinde de bi kez spin atıyo bi kez de pist dışına taşıyor. Her ne kadar iyi bilsede babasının malı gibi davranıyordu araçlara. Pistte test etmelik aracım olsa Sinana emanet ederim ama asla Anda emanet etmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

And yatsın kalksın Focus Rs le kaza yaptığına şükretsin. Turbo S testinde de bi kez spin atıyo bi kez de pist dışına taşıyor. Her ne kadar iyi bilsede babasının malı gibi davranıyordu araçlara. Pistte test etmelik aracım olsa Sinana emanet ederim ama asla Anda emanet etmem.
    Turbo S testinden çok öncede bu tarz ufak tefek olayların yaşandığı zaten biliniyordu.

Hatta bir ara panpalar adlı video serileri başlatmışlardı.

Gece gazlamasına çıkan and ve sinan, andın yanlamaya çalışırken aracın kontrolünü kaybedip son anda toplaması ve yüzünün bem beyaz oluşu sinanın kahkaha atması ve dalga geçmesi şeklinde ilerleyen bir videoydu bulursam atarım buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

Aracın süspansiyon ve direksiyon hissini daha iyi kimse tarif edemez. Eğer aracı tanıyorsan "aynen ya" diyorsun direkt. Hayırlı olsun.
    Katılıyorum, tarz ve kişilik olarak sevebileceğim bir adam değildi (Sinan da aynı şekilde) ama otomobil testlerinde en beğendiğim, en tutarlı ve en faydalı testleri yapan site otopark.com'du. Bir kaç farklı aracımın testini And ve Sinan'dan dinlediğimde, artılarıyla eksileriyle diğer editörlerin çoğunun değinmediği pek çok önemli noktayı yakaladıklarını gördüm. Otopark'tan ayrıldıktan sonra da Otopark testlerinin pek de anlamı kalmadı, diğer editörler gibi yüzeysel ve daha çok tanıtım amaçlı videolara dönüştü. Sinan çok iyi bir sürücü olabilir ama maalesef And'la birlikte yaptıkları kadar başarılı testler hazırlayamıyor.

Bazıları da And ve Sinan'ın otomobil bilgilerine ve sürücülüklerine laf etmiş, bu tavra da çok gülüyorum. Herşeye rağmen buradaki 1-2 kişi hariç ben de dahil herkesi ceplerinden çıkarırlar, Sinan dediğimiz adam Clio Cup şampiyonu olmuş birisi, var mı burada atıp tutanların benzer bir başarısı!.

Dediğim gibi And kişilik olarak pek sevebileceğim birisi değil ama yaptığı işi beğenirdim. Ancak "Steerr" konusunda bir kaç eleştrim olacak; İngilizcesi Türkiye standartlarında oldukça iyi ancak anadili İngilizce olan birine göre çok yavaş, ağır ve aksanlı. Tanımasam, ilk cümlesinde anlarım Türk olduğunu. Kanal da net bir biçimde Amerikan pazarına hitap ediyor; bu İngilizceyle işi biraz zor. Ayrıca "kodlama" öğrendiğini söylemiş ama bence projeye bir kod geliştirici ile anlaşarak girişmeliydi. Bir startup'ın tek başına hem kurucusu, hem yöneticisi ve hem de geliştiricisi olmak kolay bir iş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 19 Eylül 2018; 16:6:1 >

• eskiden otoparkın bazı videolarını can sıkıntısından izlerdim bu konuyu görünce tekrardan hatırladım merak edip biraz araştırma yaptım o kanalda eskiden görev alan birtakım kişiler hep birbirine sallamış madem bu kadar zıt karakterlerdiniz madem anlaşamıyordunuz ne diye birbirinizle yakınlaşıp iş yapma gereği duydunuz madem yaptınız seviyeyi korusaydınız kocaman adamlar çocuk gibi internet üzerinden dalaşıp sanal kirlilik yaratmışlar bu kadar net.
    Bir kanal kapanır daha iyisi açılır çokta önemli şeyler değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elweda

eskiden otoparkın bazı videolarını can sıkıntısından izlerdim bu konuyu görünce tekrardan hatırladım merak edip biraz araştırma yaptım o kanalda eskiden görev alan birtakım kişiler hep birbirine sallamış madem bu kadar zıt karakterlerdiniz madem anlaşamıyordunuz ne diye birbirinizle yakınlaşıp iş yapma gereği duydunuz madem yaptınız seviyeyi korusaydınız kocaman adamlar çocuk gibi internet üzerinden dalaşıp sanal kirlilik yaratmışlar bu kadar net.
    Bir kanal kapanır daha iyisi açılır çokta önemli şeyler değil.
    Link alabilir miyim hocam

• Bu adama neden bu kadar kin ve nefret besliyosunuz? Otomobil test olayına farklı bi açıdan baktı,yeri geldi ceplerinden araç kiralayıp test ettiler,iyiyse iyi kötüyse kötü dediler.

Kendi adına riske girip test aracını son damlasına kadar test edip bize aktardı bu adam.

İzlerken iyiydi şimdi mi kötü oldu?

Murat ve buğrayla kavga etmesi çok normaldir bu adamın. Biri kanalı kendi korvetinin reklam panosuna çevirdi.

Diğerini zaten anlatmaya gerek yok.

Adam türkiyenin en iyi okulundan iyi bir bölümden mezun oluyor,iyi derecede fransızca biliyos.

Ama tutkunu olduğu işi yapmaya çalışıyor. Tek hatası bunu Türkiye gibi insanların birbirinin mutluluğunu hevesini kıskandığı bir ülkede yapmaya çalışması.

And bişey bilmiyor ama oturduğu yerden konuşan herkes çok şey biliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertug0

Bu adama neden bu kadar kin ve nefret besliyosunuz? Otomobil test olayına farklı bi açıdan baktı,yeri geldi ceplerinden araç kiralayıp test ettiler,iyiyse iyi kötüyse kötü dediler.

Kendi adına riske girip test aracını son damlasına kadar test edip bize aktardı bu adam.

İzlerken iyiydi şimdi mi kötü oldu?

Murat ve buğrayla kavga etmesi çok normaldir bu adamın. Biri kanalı kendi korvetinin reklam panosuna çevirdi.

Diğerini zaten anlatmaya gerek yok.

Adam türkiyenin en iyi okulundan iyi bir bölümden mezun oluyor,iyi derecede fransızca biliyos.

Ama tutkunu olduğu işi yapmaya çalışıyor. Tek hatası bunu Türkiye gibi insanların birbirinin mutluluğunu hevesini kıskandığı bir ülkede yapmaya çalışması.

And bişey bilmiyor ama oturduğu yerden konuşan herkes çok şey biliyor.
    Yaptığı testlere, bilgi birikimine, objektifliğine lafım yok benim şahsen.

Gel gelelim asıl olaya;

farklı farklı hesaplardan ekşide kendi adına olumlu entry giren, kendine olumsuz yorum yapanlara yeri geldiğinde küfür edebilen

kanala yarattığı yan karakterler ( muhip, murat, buğra, doğan ) kendisinin önüne geçmeye ve kendisinden daha çok ilgi görmeye başladığı an hepsini bir şekilde kılıfına uydurup yolladı.

Sinan'a gücü yetmedi ama zaten Sinan kendi kendini olaylardan uzaklaştırmıştı ailevi sebeplerden ötürü.

Muhip'i çok güzel sindirdi.

Murat gitmeyi hak etmişti fakat ona da yapılanlar hala bazı yerlerden kolaylıkla okunabilir.

Buğra İstanbul'un zengin apaçisi olsa da kendi tarzıyla bir şeyler yarattı ve ilgi gördü. Önce misilleme olarak kanaldan sessiz sedasız videoları silindi daha sonra dışlandı ve kavga çıktı. And'ın Buğra'yı duvara ittirip kulağını ısırdığını birinci ağızdan duydum.

Gelelim Doğan Kabak ve Top Gear 'a ; Doğan kesinlikle çok zeki bir adam, diğer herkes And'ın nasıl biri olduğunu iç yüzünü görebilmeyi çok geç başarmışken bu adam tanıştıktan 3 ay sonra bunu anlayıp ona göre önlem aldı. Tam bir Win-Win durumu aslında. Otopark'ı fenomenlik basamaklarını çıkmak için kullandı ve uzaklaşması gerektiğini hissettiği an elini ayağını anında çekti.

Otopark'ı ilk yıllarından beri takip ederim. Sessiz sedasız sindirilen mod arkadaşları iyi bilirim. Karın tokluğuna çalıştırılan kameracı veya sosyal medyacı modları iyi bilirim. And'ın vukuatları saymakla bitmez. Ne ilk ne de son. Boşuna dememişler can çıkar huy çıkmaz diye.

Şimdi bir işe girişmiş ki bunu zaten bekliyordum. Bu kadar beklettikten sonra daha etkili giriş yapar dedim sanırım öyle olmayacak yada olacak kim bilir zaman gösterecek. Yalnız bu kadar beklemesinin sebebi Amerikan vari yapmacık mimikler aksan taklitleri ve diğer aklıma gelmeyen minik oyunlar onu bu sefer kurtarmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sönmeyen Arıza Lambası.

Link alabilir miyim hocam

Alıntıları Göster
    Bu linkti sanırım bahsi geçen elemanın yorumları 4 yada 5. sayfada tam hatırlayamadım çok geyik dönmüş fazlada okumadım.

şurdada iddalara cevap gibisinden yazılar yazılmış burayıda çok okumadım merak edenler detaylı okuyabilir.
    https://www.otopark.com/forum/threads/tekzip.3615/

• quote:

Orijinalden alıntı: elweda

Bu linkti sanırım bahsi geçen elemanın yorumları 4 yada 5. sayfada tam hatırlayamadım çok geyik dönmüş fazlada okumadım.
    http://www.techturkey.com/forum/sohbet/224261-birisi_birisini_fena_benzetmis.html

şurdada iddalara cevap gibisinden yazılar yazılmış burayıda çok okumadım merak edenler detaylı okuyabilir.
    https://www.otopark.com/forum/threads/tekzip.3615/

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam

• bu internet mecrası ilginç bir yer. çünkü bilen bilmeyen herkes çok kolay ve doğrudan eleştiri getirebiliyor. kulağını tıkayıp devam etmen psikolojik olarak zordur diye tahmin ediyorum. ekibiyle yaşadığı sorunlara da dışarıdan bir izleyen olarak yorum getirmem ne derece doğru olur bilemiyorum. eski otoparktaki testleri çoğu kişi gibi ben de severdim. bir daha o detaylı incelemeler, güzel bir türkçe ile yapılan araç tasvirlerini pek bulamayacağız gibime geliyor. her neyse. yeni projesinde başarılar dilerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim la bu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.