Bildirim
Andora-Romanya 5.50 oran
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Türkiyeden cok Romanyada baski var,mecbur averaji düzeltmeleri lazim,bu büyük baski türkiye macindan sonra olumsuz etkilileyebillir takimi,puan kaybetmez muhtemelen ama farkli da yeniceklerini sanmiyorum,3 taneden fazla atamaz bence -
quote:
Orijinalden alıntı: Kerem551
Türkiyeden cok Romanyada baski var,mecbur averaji düzeltmeleri lazim,bu büyük baski türkiye macindan sonra olumsuz etkilileyebillir takimi,puan kaybetmez muhtemelen ama farkli da yeniceklerini sanmiyorum,3 taneden fazla atamaz bence
Türkiye ile arasında 6 averaj var sence andora gibi güçsüz bi takıma karşı bu farkı kapamak istemiceklermi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightwolf899 -- 11 Ekim 2013; 19:03:51 > -
quote:
Orijinalden alıntı: nightwolf899
quote:
Orijinalden alıntı: Kerem551
Türkiyeden cok Romanyada baski var,mecbur averaji düzeltmeleri lazim,bu büyük baski türkiye macindan sonra olumsuz etkilileyebillir takimi,puan kaybetmez muhtemelen ama farkli da yeniceklerini sanmiyorum,3 taneden fazla atamaz bence
Türkiye ile arasında 6 averaj var sence andora gibi güçsüz bi takıma karşı bu farkı kapamak istemiceklermi
İstersin ama çapın kadar başarılı olabilirsin:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X