Bildirim
Andorra'da iPad & iPhone4 var mıdır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Arkadasim oncelikle merhaba. Ben daha yeni gittim ve Ben oradayken iPhone 4 yoke ama sana soyleyeyim. Google nexus one 599 Euro idi ve orada cihazlar o kadar da ucuz degil. Cadre uzerindeki kucuk dukkanlardan da birsey alacaksan (electronik) dikkatli olmani oneririm zira bizim dogubankdan farki yok o dukkanlarin. iPad i bir kisminda gordum Bu arada daha iPhone4 gelmemisti onu da soyleyeyim.
Iyi seyahatler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegreatbaron -- 6 Temmuz 2010; 23:25:46 > -
iartan, andorra'ya gittin mi? alısveris yapabildin mi ben de bu ay sonunda gitmeyi düşünüyorum da. -
ben de bi süre ispanya'da (barselona) yaşadım ancak malesef andorra'nın da eskisi gibi cazibesi kalmamış. vergisiz olmasına rağmen bu sefer de nasılsa müşteri çok mantığıyla satıcılar fiyatları yükseltmiş. sandığınız gibi ucuza bişey almak çok mümkün değil. türkiye'ye göre tabi ki daha ucuz, özellikle vergisi yüksek olan fotoğraf makinesi gibi ürünlerde ama ispanya ve diğer avrupa ülkelerine göre çok da ucuz değil. -
bu yaz barcelonadaydım. öncelikle şunu belirteyim ispanyada al ve getir uygulaması yok herkes kontratlı satıyor. andorra da ise fiyatlar söylendiği gibi pahalı. -
bende eylül de gitmeyi düşünüyorum var mı yakın zamanda gitmiş olan ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X