Merhaba Arkadaşlar Samsung galaxy w almayı düşünüyorum ama yeni çiken android 4.0 sürümü Galaxy W lere yüklenmiyormuş. Onun için galaxy s2 almak gerekmiş. Bu android 4.0 versiyonu galaxy w almaktan vazgeçmeye değermi?
samsung sürpriz yapabilir Hazirana kadar galaxy w için çıkacağını tahmin ediyorum... yada unofficial yolla yüklersin takıntı yapıyo millet 4.0 ı . Gingerbread neyinize yetmiyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: se(dd)at
samsung sürpriz yapabilir Hazirana kadar galaxy w için çıkacağını tahmin ediyorum... yada unofficial yolla yüklersin takıntı yapıyo millet 4.0 ı . Gingerbread neyinize yetmiyor :)
Bana da saçma geldi biraz. Yüz tanıma var diye ekran daha caf caflı diye android 4.0 tercih etmenin alemi yok bence. Sonuçta ikisinde de aynı uygulamalar açılmıyormu? Yok şarj süresini 3 güne çıkarıyor olsa amenna tamam ama öyle bir hüneride yok.
quote:
Orijinalden alıntı: ysnbbk
quote:
Bana da saçma geldi biraz. Yüz tanıma var diye ekran daha caf caflı diye android 4.0 tercih etmenin alemi yok bence. Sonuçta ikisinde de aynı uygulamalar açılmıyormu? Yok şarj süresini 3 güne çıkarıyor olsa amenna tamam ama öyle bir hüneride yok.
Bir pot da benden ,
bu fiyata al geç vondere , keyfine bak .
dostum neo v ye ics geldi ama ne kadar iyi tarafı varsa bir o kadar da kötü yanı var ics dediğin 2 launcher,widget a bakar bence al zaten cm9 falan gelirse ics yi aratmaz
Bence yeni bir telefona gecmene gerek yok. Android 4.0 abartıldıgi gibi değil. Zaten android 4.0'a benzer bir guncelleme gelecek telefonuna :)
HAYIR KARDEŞ SAKIN !!!!!!!!!! Android 4 BERBAT ÖTESİ BERBAT. Hemen hemen hiçbir uygulama tap optimizasyon sağlayamıyor. Temple Run vs vs gibi oyunlarda kontroller bozuk çalışıyor. Uygulamalar sürekli hata verip kapanıyor. Sakın böyle bir hata yapma
O zaman hepsiburada.comdan haftaya bir galaxy w siparişi vereyim :) sağolun yardımınız için :)
quote:
O zaman hepsiburada.comdan haftaya bir galaxy w siparişi vereyim :) sağolun yardımınız için :)
güzel karar.
Galaxy W tartışmasız en iyi fiyat sınıfında...
1.4 Ghz hız, 4GB dahili, 5mp HDkayıt, 512 mb ram, 1500mah batarya, 3G görüntülü görüsme Varmı başka model Bu FİYATA !!!
Binbirçeşitten hiç alışveriş yapmadım. Güvenilirmi acaba? Gelen üründe bir sıkıntı çıksa ilgilenirler mi ? Ne yalan söyleyim güvendiğim tek site hepsiburada.com oda türkiyenin en büyük alışveriş sitesi olduğundan.
quote:
quote:
quote:
güzel karar.
1.4 Ghz hız, 4GB dahili, 5mp HDkayıt, 512 mb ram, 1500mah batarya, 3G görüntülü görüsme Varmı başka model Bu FİYATA !!!
Binbirçeşitten hiç alışveriş yapmadım. Güvenilirmi acaba? Gelen üründe bir sıkıntı çıksa ilgilenirler mi ? Ne yalan söyleyim güvendiğim tek site hepsiburada.com oda türkiyenin en büyük alışveriş sitesi olduğundan.
yav usta bırak interneti en yakın teknoloji ürünleri satan biyerden al electro world.media markt.vatan bilgisayar.bimeks. vsvs.
quote:
Orijinalden alıntı: AeonFlux™
quote:
quote:
quote:
güzel karar.
yav usta bırak interneti en yakın teknoloji ürünleri satan biyerden al electro world.media markt.vatan bilgisayar.bimeks. vsvs.
İyi diyosun hoş diyosun da güzel kardeşim şırnakta görev yapıyorum.Burada o saydıkların yok :) telefoncu dükkanlar var onlarada güven olmaz :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme