Şimdi Ara

Galaxy s3 4.3'ten kurtulmak istiyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nolur biri söylesin bana o kadar konu okudum göremedim,

odin ile ingiltere Rom'u 4.3 yükledim, türkiye cihazı telefonum. tekrar odin ile 4.1.2 yüklesem İMEİ çöker mi forumda okuduğum bazı şeylerde bu tarz şeyler okudum onun korkusuna 4.3'ü çekmek zorundayım 1 aydır.

inanılmaz şarj götürüyor, ve bluetooth çalışmıyor tam bir illet.

İmei çöker mi bilen biri açıklamasını yaparsa çok mutlu olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yankef -- 17 Ocak 2014; 22:44:33 >

• soruma cevap verebilecek kimse yok mu ? :/
  • Yazdiklarimi tekrar et

Boşol boşol boşol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam komik :D güldükte şimdi durum ne olur onu bi de bakim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yankef

Tamam komik :D güldükte şimdi durum ne olur onu bi de bakim ?

eski surume donerken full wipe gerekir tam arastir ona gore yap

• quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

quote:

peki sen yetkili bi abiye benziyosun, ben 4.3'ü yükleyeli 2 ay oldu, yükledikten sonra wipe cache yapın sıkıntı olmasın yazıyordu ama yapmadım, şuan girsem wipe cache'leri yapsam telefonda silinen giden bişey olur mu ?

hani en azından şuan ki rom'da belki sıkıntı düzeltir şarjı normal gider bluetooth filan çalışır belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yankef -- 17 Ocak 2014; 23:46:32 >
  • quote:

quote:

quote:

peki sen yetkili bi abiye benziyosun, ben 4.3'ü yükleyeli 2 ay oldu, yükledikten sonra wipe cache yapın sıkıntı olmasın yazıyordu ama yapmadım, şuan girsem wipe cache'leri yapsam telefonda silinen giden bişey olur mu ?

hani en azından şuan ki rom'da belki sıkıntı düzeltir şarjı normal gider bluetooth filan çalışır belki

Yok alakasi yok cache ile dediklerinin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yok alakasi yok cache ile dediklerinin

o zaman 4.3 yüklediğimle kalıcam muhtemelen eyvallah sağolasın

• Bluetooth calismiyordan kastiniz nedir? Ayrica wipe yaparak telefonun daha kararli calismasini saglayabilirsiniz.
    Fiziksel olarak bir dusme olmadiysa bluetooth sorunu yazilimsaldir. Pilin cabuk bitmesi arkaplanda calisan uygulamalara da baglidir. Ben wipe yaptiktan sonra bataryanizin ve bluetooth sorununun cozulecegine inaniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaC07

Bluetooth calismiyordan kastiniz nedir? Ayrica wipe yaparak telefonun daha kararli calismasini saglayabilirsiniz.
    Fiziksel olarak bir dusme olmadiysa bluetooth sorunu yazilimsaldir. Pilin cabuk bitmesi arkaplanda calisan uygulamalara da baglidir. Ben wipe yaptiktan sonra bataryanizin ve bluetooth sorununun cozulecegine inaniyorum.

peki şuan çalışan telefonuma wipe yapsam, Herhangi bir rehberdi takvimdi silinme gibi bişey olur mu ? yada uygulamalardı vs
  • Rehberi simkartina kopyalarsaniz sorun olmaz. Takvim facebook ile senkronize oluyorsa o da geri gelir.

• Telefonunuzdaki tüm bilgiler silinir, fabrikadan çıkmış gibi olur önemli bilgileriniz fotoğraflarınız vs. varsa yedekleyin mutlaka
  • Yankef arkadaş istediğin bir cyanogenmodu uygun bir şekilde atarsan sıkıntı olmaz. Verilerinin kaybolmasını istemiyorsan takvimini ve rehberini google'dan senkronize et. Dosyalarının yedeğini al. Cyanogenmod 10.1 (android 4.2.2) => link
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.