Şimdi Ara

Android 4.0 ICS destekli max. 1000 TL telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktaki gibi android 4.0 lü bir telefon arıyorum. Ben bakınırken farkına varmadan galaxy s3'e kadar çıkmışım :)) sonra o kadar para harcamak mantıklı gelmedi, size sorayım dedim.

Oyun oynamayacağım, internette gezinmek ve müzik dinlemek için kullanacağım bir de tabletimle bağlanabilmem için wifi hotspot özelliği olması şart.

Sizin öneriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r10aldinho_ -- 20 Haziran 2012; 12:53:56 >

• Aradığın telefon htc one v . 850 lira ics 4 ve sense 4.0 arayüzü ile geliyo . beats audio teknolojisi var. 3.7'' ekranı var donanimi da internette kasma yapmiycak kadar iyi. wifi hotspot'u da var. tasarımını da beğenen var beğenmeyen var ama bence iyi.
  • Sıfır istiyosanız atrix alın hocam resmi güncelleme geç gelebilir sene sonu felan ama zaten anlayan herkes custom kullanı cm9 var onun içinde o nedenle alabileceğiniz en iyi tel atrix çift çekidek tegra 2 qhd 4 inc. ekran vs.2.el desdeniz model artar baya
  • sony neo lar sana uygundur . atrix'in ics si kesin değil.
  • Sony Xperia Sola nın çıkmasını bekle.
  • Simfree bi iphone 4 bulabilirsin hardcore isler yapmicaksan isini gorur diye tahmin ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neo v al oyun falan oynamıyacaksın zaten internet için yeter. One V müzik için daha iyi ama biraz daha pahalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPhone 7 32 Gb Pil 100 TR
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xperia U veya Sola,HTC One S,İphone 4,Galaxy S II alınabilir
  • Arkadaşlar Xperia Sola ve Xperia u 512 bellek taşıyor. Ben tavsiye etmem. O fiyata en iyisi şu an Atrix.. Ancak Android 4.0 gelecek mi bilmiyorum ne yazık ki..
  • ben senin yerine olsam ikinci el bi S2 alırım..ama ikinci eline bin tl vermektense 800 tl daha koyar S3 alırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wox -- 21 Haziran 2012; 1:27:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.