Şimdi Ara

Android 4.3'ten 4.1.2'ye nasıl inerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

android 4.3 güncellemesinden sonra Galaxy S3'ümde şarj sorunu yaşamaya başladım, dolayısıyla bir önceki sürüme inip sorunun çözülüp çözülemeyeceğini görmek istiyorum. Telefoncular bu iş için 30-40 lira para istiyor maalesef :(((

Mevcut android 4.3'ten 4.1.2 sürümüne nasıl inebilirim (nasıl yükleyeceğim)?
    Teknoloji fakiri biri olarak bana biraz detaylı ve anlayacağım dilde anlatır mısınız?

Ek sorular:
    * 2 yıllık garanti sürem devam ediyor, bu işlemi yaptığımda garantim bozulur mu?
    * Tüm verilerim (rehber, oyunlar, uygulamalar, v.b.) silinir mi? Kies'te yedekleyip 4.1.2'yi kurduktan sonra verilerime tekrar kavuşmam mümkün mü?

Bu bir önceki android sürümüne inmenin başka avantaj / dezavantajları nelerdir?

Teşekkürler..

• mavibenim M kullanıcısına yanıt
    Sammobilden bakın hocam telefon modeline 4.1.2 sürümünü bulursan indirir kurarsın odinden.
  • peki hocam ODIN kullanıp 4.1.2'ye indiğimde garantim bozulur mu?
  • mavibenim M kullanıcısına yanıt
    Sanmam aynı ülkeninkini kurduğun için benim bildiğim root götürür garantiyi.
  • Odinden orjinal romu deneyin 4.1.2 olanını.
    Ve verileriniz gider.
  • 4.3'e geçtikten sonra Knox yüklendi mi? Daha önce deneyen arkadaşlar var mı? Eğer Knox yüklendiyse ben garanti dışı kalır diye biliyorum.
  • 4.3 ten orjinal imeili tekrar 4.1.2 ye dönüş yapan arkadaşlar umarım ayrıntılı bilgi verirler.Birçok kullanıcı aynı dertten müzdarip.4.3 duman attırıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Finsternis kullanıcısına yanıt
    4.3 te s3'e knox verilmedi hocam o açıdan sıkıntı yok trigle away ile sıfırla devam et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonucu yazarsın 4.1 de Batarya çok daha iyi ise bende geçerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.1 de s3 şarj sorunu yok.şarj daha uzun süre gidiyor. cihazınız rootlu değilse garantiden çıkmaz. orjinal samsung sitesinden indirip odin ile kurun yada xda'da s3 toolkit programı var mı bir bakın varsa ordan kurun.
  • 4.3 ten geriye 4.1.2 ye dönüşte efs v1 efsv2 davaları var.Modem heralde 4.3 te v2 olmuş,4.1.2 de ise v1 sorun çıkartabilir diyorlar.Daha önceden yedeğimiz olmadığı için şuan yüklemeye çekiniyoruz.Garanti dışı kalmasın.Ancak daha önceden yedeği olan ve orjinal imeili teli olan arkadaşlar yükleyip neticelerini yazarlarsa,bizde ona göre yükleme yapacağız.İmei ve şebeke problemi çıkıp çıkmadığını görmemiz gerekiypr.Çakma imeili olanlarda zaten sorun kesin oluşuyor.Arkadaşlar kimse alınmasın,bu işlerde acemiyiz ve ustalardan yardım arıyoruz.

Birde söyle bir link buldum.
    http://www.youtube.com/watch?v=vT36ShYgmnY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okifi -- 20 Şubat 2014; 0:32:04 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.