Şimdi Ara

Android 6.0 Marshmallow güncellemesi alacak cihazları biraraya getirdik (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
2.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mythralioz22

LG G Flex 2 marshmellow almayacak mı?

%100 alacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z1 ile g2 neredeyse benzer zamanlarda çıktı. Z1 de g2 de güncellemeyi almayacak anlaşılan. Bu durumda kimse sony güncelleme konusunda iyidir diyemez.
  • Nexus 4 Ekimde açıklandı Kasımda sunuldu yani daha bir ay var çıkmayan candan ümit kesilmez :)

• kimse dememiş ama lg g3 alcakmı almayacakmı belirli modeller denmiş bu nedemek oluyo bende lg g3 var sırf güncelleme alır diye aldım ben bunu

• galaxy s2 ye yokmu marşmalov?

• quote:

Orijinalden alıntı: greenk

Samsung'u müşterilerini dolandıran firma olarak gördüm hep. Eğer 25 Eylül 2013'de çıkan Note 3'e Android 6.0 güncellemesi gelmezse, Samsung'a olan güvensizliğim iki katına çıkacaktır.

Hocam note 10.1 2014 edition android 4.3 de kaldığını duysan cildirirsin heralde:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende nexus 5 var iki gün önce güncellendi ama whatsapp da sıkıntı var
    wifi olmadığı zaman çalışmıo maalesef
    O yüzden yüklemeyin hemen derim

• Güncelleme işinde bir numarada microsoft var. 2009 da aldığım Pc de Win10 kullanıyorum 7 sene olacak. Bu arada PCnin markası: ( Casper P7450 )

Google da böyle yapmalı aslında güncellemeleri kendisi vermeli diğer firmaların arayüzleri google playden indirilmeli yoksa iyice çıkmaz yola girilecek

• Samsung almayacaksınız arkadaşlar. Adamın adı var güncelleme vermiyor. Hala alıyorsunuz. Sonra google halletsin. Nasıl halletcek. Şirketin sahibi google mı. Lolipopta baskı kurdu bi sony adam akıllı verdi. Sizde her telefonunda ayni tasarım diye sonye saldırın.

• extreme_oki E kullanıcısına yanıt
    G3 alıcak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık lan :) o telefon alacak bu almayacak :) Allah size sabır versin '' Özgür '' kuşlar

• G2 ve Note3'ün almaması cihaz sahiplerini zor durumda bırakıyor. Note 3 hala 1500TL bandında da satılırken güncellemeyi alamaması gerçekten çok saçma
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAVURRR

Yazık lan :) o telefon alacak bu almayacak :) Allah size sabır versin '' Özgür '' kuşlar

Ulan iphone da bile güncelleme uzun süre verilmesine rağmen donanım desteği olmadığı için cihaz çöpe dönüyor. Yani ios'ta da bir avantaj yok ki. Belli ki elinde bir iphone var ve kendini the lord of the güncellemeler gibi hissetmek hoşuna giriyor. Boş beleş mesajlar işiniz. En azından insanlar android te o.kadar yağlı kazık yemiyorlar. 6s 3100 liradan satılacak. Ama lord dediğin en yağlısını yer tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthkn -- 16 Ekim 2015; 10:14:18 >
  • Donanım konfigürasyonu buna engel.google kaç farklı rom hazırlamak zorunda kalır biliyor musun? Bilgisayarına win10 kurduğunda sürücüleri microsoft mu sağlıyor? Android'te sürücü işleri entegre yürütülür. Aslında mobil düzlemlerde bu iş öyle olamaz çünkü entegre olması mobil verimlilik için önemli. Yani bataryanın dayanması gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAVURRR

Yazık lan :) o telefon alacak bu almayacak :) Allah size sabır versin Özgür kuşlar

Apple da kullandım Android de kullandım ama şuan 4" ekran boyutuna sahip 16 GB bir cihaza 2000TL isteyen bir marka Apple. Üstelik üstüne iki yeni model gelmişken. Tamam Apple cihazları o kadar çok değer kaybetmiyor ama Allah aşkına Xperia Z3 Compact sahibiyim o 2000 liralık cihazdan çok daha iyi bi deneyim sunuyor bana çok şükür. Sony kullananlar da bilir Android cephesinin güncelleme konusunda en bonkör üreticilerinin başında gelir Sony ve yazılımı diğerlerine göre de çok stabildir. Ben Temmuz ayı gibi kampanyalar ile çekleri bir araya getirip 1100 lira gibi bir fiyata edindim ve eminim o şarjı yarım günde biten 5s'ten daha iyi bir cihaz. Kusura bakma ama burada "Yazık lan" ifadesi Android kullanıcılarını aşağıladığın gibi anlaşılıyor :) Sana ne kardeşim? Adamın parası vardır 3000 liraya Iphone alır, parası yoktur 700 liraya Gm 4G alır. Senin paran olmasa bana düşük bütçeler için Android'in muadili bir Iphone gösterir misin? İnsanlar sırf stabil diye 3.5" Iphone 4s mi alsınlar? Bence biraz daha diğer insanları da düşünmelisin.

• fthkn F kullanıcısına yanıt
    Yine de yazık olum size :) elimde bir tane iphone var ve kendimi dediğin gibi efendi zannediyorum :) siz kendinizi özgür efendiler zannettiğiniz gibi :) hepinizin açıklama aynı.. omo iponda her şey kısıtlı özgürlük yok.. sonra gelir buraya yok bu telefon almıyor yok google suçu yok diye ağlar durursunuz. hadi sağdan gidin de ense traşınızı görelim.. ha bu arada çöp oluyor dediğin telefon iphone 4 ve 4s bak bakalım ne zaman çıkmış ve aynı zamanda çıkan diğer osuruktan android yüklü cihazlara bak. Hangi versiyonda kalmışlar ona bak sonra gel burda cevap ver...
  • GAVURRR kullanıcısına yanıt
    hangi versiyonda kaldıkları önemli değil çocuk. İphone 4s ios 9'a yükseltildi ne oldu? yine aynı 4s. Yükseltme ilizyonu. Galaxy s3 kit kat aldı ama o da aynı s3. Lolipop ya da marsmallow alan eski telefon da ötmeye başlamıyor. Güncelleme donanım olarak karşılk bulduğunda değerlidir. Gerisi senin gibi çocukların ağzındaki sakızdan farksız. Zenfone 2 güncelleme alacak ve alması önemli çünkü içindeki işlemci gerçek 4 çekirdekli 64 bit veriyolu genişliğine sahip bir işlemci. Şu an 32 bitte çalışıyor Zen romu. 64 bit olacak marshmallow sürümü ile. Bu bir beklentidir. Fiziksel ve somut bir beklenti. Yani Eski telefonuna güncelleme bekleyen kişi hangi sistemi kullanırsa kullansın farketmiyor.
  • Mesele stabilite ise Blackberry İOS'u çoktan gömdü ama ses getirmedi çünkü adamlar pazarlamada başarısız oldu. Amabuna rağmen her türlü özgürlüğü ile Blackberry 10 sisteme sahip bir telefon bütün iphone modellerinden daha stabil.
  • g2 almıyor mu almması lazım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.