Şimdi Ara

Android 6.0 Marshmallow güncellemesi alacak cihazları biraraya getirdik (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
2.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mipa90

quote:

Orijinalden alıntı: Hippokrates

Z1 ile g2 neredeyse benzer zamanlarda çıktı. Z1 de g2 de güncellemeyi almayacak anlaşılan. Bu durumda kimse sony güncelleme konusunda iyidir diyemez.

z1 alacak

Z1 alacağına dair bilgi göremedim başka yerde. Umarım dediğiniz gibi olur. Sizin bilgi aldığınız kaynak neresi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu guncelleme ile pil suresi artacagi soyleniyor dogrumudur. Ne kadar artisi olacaktir sizce

• Bilen eden yokmudur edge plus kullaniyordum sirf sarji iyi gitmiyor 4 saat ekran suresi diye sattim

• Güncel

• Samsung'u zaten beğenmedim hep de sony kullanırım karşılığını şimdi alıyorum.
    Samsung gerçekten müşterilerini arkasında bırakan bir firma oldu ve olmaya da devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ylmzsngl

quote:

quote:

Z1 ile g2 neredeyse benzer zamanlarda çıktı. Z1 de g2 de güncellemeyi almayacak anlaşılan. Bu durumda kimse sony güncelleme konusunda iyidir diyemez.

z1 alacak

Z1 alacağına dair bilgi göremedim başka yerde. Umarım dediğiniz gibi olur. Sizin bilgi aldığınız kaynak neresi hocam?

xperia m2 için lolipop almayacagı acıklandı sony atrafından. sonradan lısteye eklendı ve 2 hafta once aldı. yani bu liste alacağı kesın olan cihazlar. sonradan eklenıyorlar bazı cihazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ncap

Note3, s4, g2, Z1, in muhakkak alması lazım, belki de alacaklar ama diğer cihazlardan aylar sonra ve stabil olmayan bir sürüm ile. Android cihazlarda 1-2 3ü yok bunu anlamak lazım. Apple 4s denen nuh zamanından kalma cihaza ios9 u veriyorken (cihaz sırasıyla ios 5, 6, 7, 8, 9 güncellemesi aldı) Asyalıların bu tutumu çok yanlış.

4s ios 9 u nerde aldı hocam? merak ediyorum ya bizdeki 4s değil yada siz iphone 5 le karıştırıyorsunuz. 4s in destegi 1 yıl one bitti
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ylmzsngl

quote:

quote:

z1 alacak

xperia m2 için lolipop almayacagı acıklandı sony atrafından. sonradan lısteye eklendı ve 2 hafta once aldı. yani bu liste alacağı kesın olan cihazlar. sonradan eklenıyorlar bazı cihazlar

Anladım. Ozaman bir açıklama yok, siz daha önceki deneyimlere dayanarak öngörünüzü ilettiniz. Saolun yinede. umarım yaparlar. Tarih varmı acaba?

• quote:

quote:

quote:

Note3, s4, g2, Z1, in muhakkak alması lazım, belki de alacaklar ama diğer cihazlardan aylar sonra ve stabil olmayan bir sürüm ile. Android cihazlarda 1-2 3ü yok bunu anlamak lazım. Apple 4s denen nuh zamanından kalma cihaza ios9 u veriyorken (cihaz sırasıyla ios 5, 6, 7, 8, 9 güncellemesi aldı) Asyalıların bu tutumu çok yanlış.

4s ios 9 u nerde aldı hocam? merak ediyorum ya bizdeki 4s değil yada siz iphone 5 le karıştırıyorsunuz. 4s in destegi 1 yıl one bitti

Elimde 4S var hocam oradan biliyorum 4S kullanmaya gerek de yok aşağıdaki linkte en altta ios9 uyumlu aygıtlar arasına bakarsanız görürsünüz. Tavsiye eder misiniz derseniz ben etmiyorum, en azından ios 9.1 gelene kadar beklemek gerekli diye düşünüyorum.

http://www.apple.com/tr/ios/whats-new/

valla bizde hala ios 8 de 4s. 8 bile kasıyor o yuzden 9 gelse bıle yuklemeyız heralde 7 en ıyısıydı 4s için

• Arkadaslar marshmallow guncellemesi ile pili ne kadar sure daha fazla gidecektir test eden varmidir s6 edge plus 4 saat ise ekran suresi 1 saatmi artacaktir bunu test eden oldumu acaba
    Tesekkurler

• s mini ailesine yine gelmez :)

• z1'e güncelleme geldi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: adamantium

Arkadaslar marshmallow guncellemesi ile pili ne kadar sure daha fazla gidecektir test eden varmidir s6 edge plus 4 saat ise ekran suresi 1 saatmi artacaktir bunu test eden oldumu acaba
    Tesekkurler

Marhsmallow guncellemesi ile.pil suresi artacakmidir

• Samsung note 4 android 6.0.1 marshmallow güncellemesi geldi burada rom dosyası ve nasıl yapılacağı varhttp://www.cepstar.net/samsung-galaxy-note4-t21741.html?t=21741

• 4.2.2 varken elimi bile surmem 6.0 bile olsa

• TR'NİN İLK MARSHMALLOW REHBERİ, DETAYLAR, RESİMLER, ANLATIMLAR
    http://forum.donanimhaber.com/m_114503536/tm.htm

Herkesin anlayabileceği şekilde basit ve resimli anlatımlar, ayrıca daima güncel yeni yazılım çıkar çıkmaz anında konuda yerini almaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 24 Nisan 2016; 23:39:28 >
  • Kardeşlerim ..

Casper VIA V3 e gelirmi bu 6.0

(Bilmeyenler için VIA V3 şuan 5.0 lolipop)

• Samsung Galaxy S5 Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesi geldi Güncelleme Rom Dosyaları Ve Nasıl Yapılacağı Burada Var Linke Tıklahttp://bc.vc/UVelO1 Açılan sayfada sağ üstteki 5 saniye geri sayımı bekle reklamı geç e tıkla konu açılacaktır

• Uzun zamandır andriod telefon kullanmıyorum fakat normal olarak andriod telefonu olan arkadaşlarım var hepsi de illa yeni model için uğraşmıyor hele bir arkadaşım var ki Sony sp gibi bir model kullanıyor tek eksiğinin yeni yeni bazı uygulamarın destekledimediğini söylüyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.